Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous är stolt över att erbjuda sina gastronomiska produkter från Sydvästra Frankrike, med särskild uppmärksamhet på den berömda "cassoulet de Castelnaudary". Vi är noga med kvaliteten på våra ingredienser och arbetar med lokala producenter för att ge er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessbutiker, vinhandlare och specialbutiker inom gast...
Portfölj (37)
Spanien, Torrent
...Roha väljer svampar i samarbete med specialister. Roha erbjuder ett urval av vilda svampar i sitt sortiment: Tryfflar, stenmurklor, kantareller...
Portfölj (31)
Tyskland, Pressath
...), gastronomi får man från Baier färska, skonsamt bearbetade, frysta och torkade bär och svampar: Skog-kråkbär, skog-blåbär, skogsfrukter, hallon, jordgubbar, surkörsbär, aprikoser skogsfärska kantareller, stenmurklor, ädel svampblandning, blandade svampar, odlad svamp: stocksvamp, ostronskivling, shiitake, champinjoner naturligt gott från tradition Privat - Gastronomi - Grosshandel - Industri...
Serbien, Uzice
... vi det rätta erbjudandet för ditt företag. Vi transporterar varor för våra kunder över hela Europa, och med vår långvariga erfarenhet kan vi garantera en pålitlig och konsekvent kvalitet. Kontakta oss för mer information och våra erbjudanden, vi ser fram emot att höra från dig. Vårt produktsortiment omfattar blåbär, björnbär, hallon, jordgubbar, svarta och röda vinbär, surkörsbär, äpplen, päron, plommon, aprikoser och persikor. Dessutom erbjuder vi säsongsbetonat kantareller, stenmurklor, ostronskivling och champinjoner samt ett stort urval av vilda bär.
Portfölj (2)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play