Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Dess stiliserade form och fina skaft, typiska för exemplar av ren iberisk ras, är de element som identifierar vår stjärnprodukt vid första ögonkastet. Förutom dess storlek, som är mindre än hos korsade djur, och den smalare formen, är dess mörka klöv mycket signifikant, eftersom djuret har betat fritt på dehesan och har kunnat njuta av två montaneras. Inuti upptäcker vi en skinka av intensiv röd färg med stor närvaro av vita och rena ådror, eftersom den hundra procent iberiska grisen har upp till 75% av sitt fett infiltrerat i muskeln. Helheten framstår som glänsande tack vare detta.
Portfölj (55)
Frankrike, Auros
...Fransk vit skinka med svart tryffel från Périgord Vit skinka med svart tryffel från Périgord. En tryffelskinka av fransk, hantverksmässig och regional tillverkning. Tillagad i sitt eget spad för mer smak. 1/2 skinka på 3,5 kg; hållbarhet 20 dagar. En delikat doft av svart tryffel från Périgord, noggrant doserad. En festlig produkt som kan serveras i chiffonnade till dina mingel, tapas. Perfekt...
Portfölj (31)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
SEDAN 1983 Produkter från Cárnicos BRISA, S.L. är ett familjeföretag beläget i Guijuelo, med över 35 års erfarenhet av att tillverka iberiska produkter av högsta kvalitet. Deras början går tillbaka till mars 1983, i en liten fabrik på cirka tusen kvadratmeter i centrum av Guijuelo. Platsen där de första anläggningarna byggdes var en gammal foie gras-fabrik som hette BRISA, därav namnet på varumär...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Rotationsskinkhållare Mod. "Grundläggande" av senaste skapelse. Tillverkad av ek. Folklig visdom säger att god skinka bör skäras med kniv så att skivorna har optimala organoleptiska egenskaper för konsumtion.
Portfölj (43)
Frankrike, Laissac
...Presentlådan 100% Aveyronnais. Lådan innehåller: 3 Popines med charkuterier (bland annat korv, coppa, lonzo, nötter av skinka eller torkat Aubrac-nötkött) och en flaska rödvin Marcillac Exception (Languedoc). Lådan presenteras i en svart låda eller en kraftpappersväska beroende på tillgång. Popines: Charkuterier utan nitrit, skivade och förpackade i en 100% återvinningsbar glasburk. Utan...
Portfölj (29)
Frankrike, Trebedan
...Det skyddar barken mot väder och vind och verkar mot insekter. Torkning av korv och skinka i en låda under en lång tid ger en lätt rökig smak till charkuterier. Askan ingår i många kosmetiska produkter. Tvättprodukter: askan används i tillverkningen av naturlig tvätt. Avsalta oliver. Tillverkning av smycken och emalj. Den insamlade asken siktas manuellt och passerar genom en magnet för att ta bort alla ferromagnetiska partiklar. Askan erbjuds för jordbruk, trädgårdsbruk och industriellt bruk. En annan användning är användarens ansvar. VIKT:ND MÅTT:ND VIKT:20 kg, 10 kg, 25 kg, 5 kg...
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo
...Den högsta kvaliteten av skinka från Spanien, i individuella förpackningar om 100 gram, vakuumförpackade. Vi säljer endast till företag. Information: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimiorder: 25 kartonger (1.000 st.). Pris per kartong Kartonger: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Spanien) Hållbarhet: 12 månader från produktionsdatum Vikt per kartong: 6,55 kg. Leveranstid: Att förhandla Transport: Kyltransport 5°C.
Portfölj (2)
Frankrike, Lyon
...Hel avbenad Bigorre svart gris skinka AOP. En karaktärsfull skinka som kännetecknas av sitt marmorerade kött och sitt exceptionella fett som ges av 24 månaders mognad. Bigorre svart gris, släkting till den iberiska "Pata Negra" och kännetecknad av sin svarta päls, är en exceptionell fransk gris. Den får en hälsosam 100% växtbaserad kost och lever ett fritt liv vid foten av bergen.
Portfölj (40)
Österrike, Vienna
...Truffleolja är en delikat och aromatisk kryddolja. Den är gjord med högkvalitativ kallpressad olivolja från Primadonna. Truffleolja är särskilt lämplig för att förfina risotto och pasta, carpaccio, äggröra, ost, potatismos, gräddsåser / lätta bundna såser, äggröra / stekt ägg, mjukt ägg / pocherat ägg / onsenägg och skinka. Innehåll: 150 till 750 ml Smak: original svart tryffelsmak genom naturliga tryffelskivor, med fin olivsmak.
Portfölj (8)
... - Grossistförsäljning av läkemedel - Torsk från Norge och Stilla havet - Jordgubbar - Vitlök - Charkuterier (skinka, prosciutto, korv, svart korv, etc.) - Lime/Limon - Fisk - Ris - Ost - Mucua - Maruvo - Fuba de bombo/Fuba de majs - Okra - Palmolja, etc. - Dryck cuca Kizaca - Snacks från området - Torkad fisk, etc. - Kött, etc. ANG LESS GOLD IMPORT OCH EXPORT AB erbjuder flera lösningar som möjliggör...
... gourmetprodukt som är 100% iberisk bellota-skinka" och som sådan är jag en försvarare av vår största gastronomiska juvel, både i organiseringen av evenemang kring skinka, samt i workshops och kurser för skärning och anrättning, där jag varje dag strävar efter en punkt av excellens och förbättring i en sektor där det är svårt att hitta människor som är engagerade i värdena av dehesa och bevarande av...
Belgien, Bruxelles
Ardenia SA är specialiserat på hantverksmässig charkuteriproduktion av belgisk tillverkning. Hos oss hittar du alla typer av vit och svart blodpudding, även blodpudding med nötter, aprikoser, russin, svamp, kål och tryffel. Vår charkuteriproduktion är hantverksmässigt tillverkad och med största omsorg, samtidigt som vi följer de strängaste kvalitetsnormerna. Ardenia är din garanti för service och kvalitet inom den belgiska hantverksmässiga charkuterispecialiteten (blodpudding, pressad skinka, pressad skinka Breughel, kalvhuvud, kip kap, Ardennerpaté,…)...
Spanien, Logroño
... och palett D.O. Jabugo. 2. Konserver från havet Lång rygg, Salchichón, Chorizo, Får- och getostar, Tonfiskfilé, Ventresca, Musslor, Bonito del Norte. 3. Saltade fiskar Semikonserver Aromatiserade oljor, Honung, Gräddprodukter. Mojama av tonfisk från Almadraba, Hueva de Maruca, etc... Anchoas, Bacalaos, etc... Aromatiserade med tryffel, svart, naturlig, etc. Bland våra leverantörer har vi...
Frankrike, LOUEY
...Les Salaisons de l’Adour har som huvudaktivitet att bearbeta och lagra Bayonne-skinka och exceptionell svart svinskinka. Genom att skaffa förstklassiga råvaror och inspireras av traditionella baskiska och bigourdanska metoder, garanterar Les Salaisons de L’Adour hög kvalitet och prestige för sina produkter. I samarbete med lokala uppfödare och en godkänd skärverksamhet har Les Salaisons de l'Adour fördelen av att erbjuda ekologisk Bayonne-skinka, som är en naturlig produkt vars tillverkning respekterar vår miljö.
Italien, San Demetrio Corone
Nedlagd särskilt för produktion av charkuterier, såsom capocollo och pancetta D.O.P., sysslar Madeo Industria Alimentare även med produktion av skinka och salami av svart gris från Kalabrien. De tekniker som används är huvudsakligen hantverksmässiga, som salting som fortfarande görs för hand i typiska saltlösningar, precis som förr. Men där det är nödvändigt, tvekar man inte att använda modernare teknologier, så mycket att torkningen är överlåten till entalpiska maskiner, som utnyttjar de externa klimatförhållandena för att återskapa den ideala ventilationen inomhus.
Populära länder för denna sökterm