Tyskland, Neutrebbin
Frankrike, Pertuis
...På Saumoneraie Saint Martin, en verkstad för hantverksrökning, respekterar vi den stora traditionen för att låta verkliga entusiaster upptäcka smaken av en autentisk lax. Varje lax behandlas individuellt, den har valts ut färsk (och inte fryst), torrsaltad med Guérande-salt "Nature&Progrès", varsamt kallrökt med bokträ, utan tillsatser eller konserveringsmedel. Vi erbjuder också ett delikat utbud av rökta och inlagda laxar, pastis fänkål, bourbonpeppar, vodka dill.
Belgien, Izier
... skinkan, manuellt torrsaltad, rökig eller ej. Nöt: Den fina delen av skinkan, saltad i mild, naturlig lag eller i nät, rökig eller ej. Fläsk: Torrsaltad bröstköt, rökig eller ej. Hantverkskokt skinka: Förstklassig skinka som är hantverksmässigt saltad, kokt och bräserad i ugn. Torkad korv: Beredning baserad på förstklassigt fläsk- och nötkött.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play