Tunisien, Hammam Sousse
... motsatsen till snabbmat. Den görs för hand och avnjuts därefter. Tunisier serverar mycket fin, fluffig couscous som dränks i mjölk och smaksätts med kanel, apelsinblomsvatten, socker och mandlar. Libyer och egyptier äter också couscous som efterrätt - den förra med dadlar, sesam och honung, och den senare med smör, kanel, grädde och russin. Oavsett vad som följer med är den viktigaste aspekten av couscous att den serveras gemensamt. Den är avsedd att delas och avnjutas tillsammans med skratt och samtal. Frakt: Med båt 1 kg: 22 008 kg i 20' 25 kg: 20 000 kg i 20' 500g: 22 000 kg i 20'...
Portfölj (43)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play