Tunisien, Tunis
...Extra jungfruolja är den mest efterfrågade och uppskattade, tack vare sin variation av oliver som kännetecknas av en friskhet och en delikat smak. Denna variation upptar nästan 85% av den olivodlande ytan. Extra jungfruolja kännetecknas av en något bitter och pepprig smak, ibland med en ton av tomat. För att bevara friskheten lagras vår extra jungfruolja i kväve för att undvika oxidation...
Portfölj (130)
Tunisien, Tunis
...Vakuumförpackningsmaskin När livsmedel utsätts för luft oxiderar de, vilket påverkar deras smak och näringsvärde och leder till att bakterier och mögel växer. Vakuumförpackningssystemet avlägsnar luften och förseglar all smak och kvalitet i dina livsmedel. Fräschheten hos livsmedlen bibehålls fem gånger längre och bakterietillväxten bromsas. Förvara kött, fisk, hårdost, grönsaker, bladgrönsaker, frukt, bakverk, kaffe, pulver- och flytande livsmedel.
Portfölj (35)
...De frysningstunnlar vi erbjuder är utrustade med fläktar som har ett högt statiskt tryck, vilket gör att kall luft cirkulerar optimalt och möjliggör att mycket låga kärntemperaturer snabbt uppnås. Denna metod för snabbfrysning hjälper till att bevara livsmedelskvaliteten genom att minimera bildandet av iskristaller, vilket minskar cellskador och bevarar textur och smak hos produkterna.
Portfölj (20)
Tunisien, Hammam Sousse
... kulturen av skörd och beredning av våra produkter. I hela Tunisien görs harissa ofta i förväg och förvaras för användning i en mängd olika rätter. Denna orange-röda sås används inte bara som en krydda för grillat kött och fisk eller rörs ner i soppor och grytor för en het kick, utan är också en integrerad del av otaliga recept och många tunisiska rätter. Produktnamn: Berber Harissa Smak: Het, kryddig Brix (%): 10 Hållbarhet: 2 år Varumärke: MEDILIFE Ursprungsland: Tunisien...
Portfölj (43)
Tunisien, Kebili
...Pistagen är en nöt, som produceras av en buske i medelhavsklimat, med det latinska namnet Pistacia vera L. från familjen Anacardiaceae. Den framträder som en liten frö med grönaktig färg och söt smak, innesluten i ett skal som öppnar sig när frukten är mogen. Ur botanisk synvinkel är pistagen en stenfrukt, med mycket tunna fruktkött (mésocarpe) och skal (exocarpe), och en förhärdad kärna...
Portfölj (9)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play