Turkiet, Gaziantep
...Mawardi Typ Kärn Pistagenötter produceras från tidig skörd. Det finns en liten färgskillnad från gröna kärnpistagenötter. Smaken är nästan densamma. Skördas mellan 15 och 30 augusti och skalet separeras. Kärnorna är grova och 70% är gröna. Innehåller mindre mängd olja. Används inom sektorerna för delikatesser, halva och baklavadglass.
Portfölj (10)
Turkiet, Malatya
...Ursprung: Gaziantep/Turkiet Paketering: 10 kg, 20 kg Vakuum Typ: Grön, I skal, HTS-kod: 08025100, 080252 Som härstammar från släktet Pistacia, är arten Pistacia vera inhemsk i Mellanöstern, Medelhavet och Västra Asien. Den gröna fröet, som är pistagenöten, finns i ett krispigt skal som knäcks vid konsumtion. Pistagenötter är mycket populära som snacks men används också som en ingrediens i köttprodukter som salami eller korv, eller inom konfektyrindustrin som en del av choklad, kakor, turkisk delight, baklava, glass och andra traditionella turkiska sötsaker.
Turkiet, Kayseri
... gröna linser, Kexvarianter mjöl, pastavarianter, flytande köksoljor, kryddor Torkade frukter och grönsaker, hasselnötter, pistagenötter, etc. För mer information om våra produkter, vänligen besök vår webbplats Web: http://www.goknur.biz...
Turkiet, Talas/kayseri
Yesil Kunefe, vars namn kommer från den gröna färgen av pistagenötter och turkiska desserter, grundades 1986 i staden Sanliurfa i Turkiet av mästaren Abdurrahman och började växa inom kunefe- och kadayif-desserter i Kayseri av hans son mästare Hacı. År 2014 påbörjades produktionen och försäljningen av Baklava och Antep Katmeri i sina filialer, och den har bevarat sin traditionella smak från...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play