Turkiet, Izmir
... & Soppor: möjliggör snabb värmepenetration, förbättrar lukt, möjliggör mjuk struktur och bevarar emulsionens stabilitet. Belagda produkter: Ökar vidhäftningen, minskar oljeabsorptionen vid fritering. Frukostflingor: Möjliggör svullnad och krispighet. Barnmat: Tjänar som stabilisator för att öka viskositeten och lukten. Pudding & andra efterrätter i pulverform såsom kakor, munkar, pannkakor och våfflor: Ökar mjukheten, vätskan och smaken, möjliggör kontroll av fuktighet, absorption, viskositet, diffusion och den allmänna strukturen av produkten. Maskerar aldrig känsliga lukter.
Portfölj (10)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play