Tunisien, Tunis
...Méchouia är en typisk tunisisk sallad. Den består av tomater och chili, grillade och hackade efter tillagning, med kryddor och vitlök. Denna tunisiska specialitet serveras med smulad tonfisk eller hel tonfisk, oliver och hårdkokta ägg. Kategorier: Livsmedel Konserver Sallad Méchouia...
Portfölj (130)
Italien, Pontecagnano Faiano
...Rucola har avlånga och flikiga blad, med en kryddig smak och typisk arom. Den är rik på kalcium, järn och vitamin C. Bland dess många hälsofördelar finns: en matsmältningsfrämjande, renande och stärkande effekt. Baby leaf-varietet. Möjlighet att använda den för att förbereda blandad sallad. Tillgänglig i svarta lådor eller termoplastade polystyrenlådor om 500 g och 1 kg.
Portfölj (10)
... som en fryst måltid. Lahmacun tillverkas och säljs främst i Armenien, Azerbajdzjan, Georgien, Israel, Iran, Irak, Jordanien, Kurdistan, Libanon, Palestina, Saudiarabien, Syrien och Turkiet. Även i länder med en stor befolkning från Mellanöstern och Turkiet, som Tyskland och Nederländerna, finns det restauranger och mataffärer som säljer lahmacun. I Nederländerna säljs den vanligtvis som en wrap med till exempel sallad, gurka och tomat under namnet "Turkisk pizza".
Portfölj (1)
Frankrike, Flagnac
...ägg, mjölk och bröd kommer från Occitanie. •Aligot Express har utvecklat olika frysta regionala recept i sin R&D-verkstad, anpassade efter kraven från restauratörer, såsom: •Aligot: Finns i flera format som motsvarar varje arbetsmetod. •Aper’ligots: Aligotpärlor som kan avnjutas som tapas, i sallad eller som tillbehör, i varianter som Cantal / Schalottenlök, Roquefort, Anka eller Truffle...
Portfölj (5)