... varierande tillämpningar.
Oavsett om det är det naturliga gröna av persilja i en vegansk pålägg, den charmiga dillen som följeslagare i salladsdressingen eller den uppfriskande doften av basilika i pasta – allt detta och många andra kryddor och örter väcker sinnena och ger den speciella touchen i livsmedelsprodukter.
Och frystorkade är de ännu mer intensiva i smaken. Så även små mängder kan ha stor effekt.
...Ingredienser: Vitlök, Paprika, Persilja, Chilis, Oregano, Basilika
Användning: Pasta, tomat- och pastasåser, för inläggning av grönsaker och fetaost
Nu kan du använda vår "Aglio Olio Peperoncino" som reklammaterial eller giveaway. (Förfrågningar angående detta är välkomna via e-post till: info@gojundgoj.de)
Vi erbjuder gärna våra produkter även som Private Label, i storpack och för återförsäljare.
...Förutom vanliga örter som basilika, dill, persilja och gräslök omfattar vårt sortiment även ramslök, mynta, örtblandningar och mycket mer.
Specialiteter, som t.ex. kaffir-limeblad eller citrongräs, kompletterar vårt utbud. Örterna bearbetas färska från skörden och fryses in med IQF-metoden.
... och koncentrationer, även på torra bärande ämnen!
Utdrag ur programmet:
Basilika
Bohnekrydda
Capsicum
Kumin
Kurkuma
Curry
Dill
Estragon
Ingefära
Kardemumma
Vitlök
Koriander
Kummin
Lövstika
Lagerblad
Oregano
Paprika
Persilja
Peppar
Piment
Rosmarin
Salvia
Selleri
Schnittlauch
Timjan
Enbär
Kanel
Lök
...och många fler
Hittar du inte ditt oleoresin eller eteriska olja?
Vi skickar gärna prover och specifikationer samt ett specialerbjudande!