Tyskland, Nürnberg
... skydda celler från skador. Dessutom har majsolja visat sig ha potentiella hälsofördelar, såsom att sänka kolesterolnivåerna och främja hjärthälsan. Den används vanligtvis vid fritering, bakning och i salladsdressingar. Dock bör den konsumeras med måtta på grund av sitt höga kaloriinnehåll.
Portfölj (186)
... och bakverk till såser och såser. Vårt Ren Vetemjöl finns i olika förpackningsalternativ, inklusive 1 kg, 3 kg, 25 kg och 50 kg påsar, vilket tillgodoser både små och stora behov. Mjölet är lågt i fett och innehåller inga tillsatser, vilket gör det till ett hälsosamt val för dem som är medvetna om sin kost. Med en hållbarhet på 12 månader kan du vara säker på dess färskhet och kvalitet. Välj Ren Vetemjöl för en pålitlig och högkvalitativ bakupplevelse.
Tyskland, Laucha
...":"","Förtjockningsmedel: johannesbrödfrömjöl; emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av":"","• Fri från laktos, kolesterol, mjölk och soja":"","250g, 500g":"","livsmedelsfettsyror; arom, surhetsreglerande medel: citronsyra":"","Ingredienser:":"","Näringsvärden:":"","Kolhydrater 13 g":"","Egenskaper:":"","Energi 278 kcal":"","Protein 0,8 g":"","1164 kJ":"","- varav socker 0,6 g":"","• Perfekt för matlagning, bakning och speciellt för desserter som tiramisu":""}...
Portfölj (9)
...Potatisflingor är gjorda av ångade och torkade bordspotatisar. De är lämpliga för matlagning och bakning. Precis som färska potatisar innehåller potatisflingor knappt något fett eller protein, men en stor mängd stärkelse. Potatisflingor kan binda stora mängder vätska och är idealiska som förtjockningsmedel och bakningsingrediens.
Portfölj (27)
Tyskland, Duesseldorf
... en naturlig solrosolja som produceras enligt modern flertrinsteknik och den är renad från alla föroreningar. Den stimulerar ämnesomsättningen i kroppen, säkerställer korrekt celltillväxt och frisk hud. Denna olja kan användas med alla rätter och är lämplig för alla typer av livsmedelsbearbetning: stekning, bakning, konservering, tillagning av sallader.
Portfölj (9)
Tyskland, Herzebrock-clarholz
... rostfria plåtar Pannblanks värms upp till en temperatur av ca 390 °C och bränns fria från alla fett- och oljerester. Emaljeringugn för stekpannor och rostfria plåtar PTFE-beläggningen som sprutats på tidigare på stekpannorna bakas på vid en temperatur av ca 450 °C. PTFE används som en non-stick beläggning för stekpannor och kokkärl på grund av sin låga ytspänning och goda värmebeständighet. Kammaremaljeringugn för aluminiumplåtformer Bakning av de enskilda eller flerlagers PTFE-beläggningarna vid ca 450 °C.
Portfölj (52)
Tyskland, Niederkrüchten
... proteiner och kostfiber, utan också genom sitt låga innehåll av kolhydrater och kolesterol. Det är idealiskt för lågkolhydratkost och används ofta vid tillagning av kakor och sötsaker. Oavsett om det är i müsli, yoghurt, fruktsallad eller vid bakning, ger kokosmjöl alltid en helt unik smakupplevelse. Typiskt näringsinnehåll g / 100 g: Energivärde 330 Protein: 20 Kolhydrater: 15 därav socker 15 Fett: 13 därav mättade fettsyror: 11 Kostfiber: 42...
Portfölj (93)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play