...kosher eller veganska. Vårt produktportfölj för mejerisektorn omfattar: - Söta desserter - Klassiska puddingar - Flerlagersdesserter - Mousse-desserter - Risgrynsgröt - Semmeldesserter - Geléer och geléer - Protein-desserter - Mjölkblandade drycker MMG-varianter i olika smaker - Protein-drycker - Toppings Såser Stabiliseringssystem för sött och surt Näringsberikade produkter...
Portfölj (7)
Tyskland, Buxtehude
...Johannesbrödskärnmjöl (E410) utvinns från fröet av johannesbrödträdet. Det är helt lösligt i varmt vatten och bildar geléer i kallt vatten. Av denna anledning används det som förtjockningsmedel. Dessutom kan det också användas som stabilisator. Johannesbrödskärnmjöl är allmänt godkänt för livsmedel och återfinns bland annat ofta i sylt, marmelad, geléer, bakverk, frukt- och grönsakskonserver samt glass och mjölkblandade drycker.
Portfölj (85)
...Form-, Fyll- och Förslutningsmaskin i medelprestandaklass för ett brett tillämpningsområde - t.ex. alla typer av yoghurt, pålägg, geléer, sylt, juicer, vatten, såser, fruktsallader, etc. Olika material kan användas och en mängd olika koppformer kan realiseras. Hygienklasser: clean, ultra-clean...
Portfölj (19)
Tyskland, Hamburg
...TK IQF Ekologiska Björnbär, Björnbär, Vilda Björnbär, Björnbärspuré, Ekologisk Björnbärspuré utan kärnor, Vild Björnbärspuré utan kärnor Björnbär är kända för sina polyfenol-antioxidanter. Dessa är naturligt förekommande kemikalier som kan stimulera ämnesomsättningsprocesser. De amerikanska nationella hälsoinstitutionerna genomför två pågående kliniska studier med björnbär där den cancerbekämpande effekten på människor testas. Björnbär används gärna i desserter, sylt och geléer utan kärnor.
Portfölj (10)
Tyskland, Garstedt
... tillstånd. Agar-Agar-pulver är vitt till gulaktigt vitt eller ljusgult. Gelens styrka kan standardiseras genom tillsats av dextros och maltodextriner eller sackaros. Egenskaper: - termoreversibel - pH-stabil - värmestabil upp till 90 °C - geléar efter nedkylning - vegetarisk - lämplig för en vegansk kost - lämplig för en laktovegetabilisk kost - glutenfri - laktosfri - kosher, HALAL Tillämpningar: - Glass - Fyllningar av desserter - Sylt - Geléer - Marmelad - Fruktcocktails - Tårtglasyr - Fyllningar för bakverk och bröd - Fruktkok...
Portfölj (45)
Tyskland, Hamburg
...Vårt Quick Oil-sortiment inkluderar högkvalitativa anti-stickmedel för hårda eller mjuka gjutgummier och geléer. De funktionella egenskaperna hos våra oljebehandlingsmedel bestäms av deras sammansättning. Användningen av Quick Oil lovar en perfekt polering och skyddar mot uttorkning samtidigt som den ger en homogen och transparent ytsken. Quick Oil är baserat på mycket stabila...
Portfölj (38)
Tyskland, Wörrstadt
...Enkel "meer" från det bästa Lecker’s ekologiska gelémedel av havsalger är särskilt bra för att förbereda geléer, krämer, sylt och tårtor, men även för salta rätter som aspik. Den veganska alternativet till gelatin! Det är smakneutralt, fritt från konserveringsmedel och helt växtbaserat. Ingredienser: Agar Agar* *=från kontrollerad ekologisk produktion Allergener: inga innehållna Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portfölj (41)
Tyskland, Breddorf
Sedan nästan ett decennium har Aakamp GmbH framgångsrikt verkat som kontraktstillverkare av kosttillskott på den farmaceutiska marknaden. Företaget ansvarar för den tekniska tillverkningen av nya produkter och designar samtidigt egna kosttillskott, dietprodukter, proteinshakes, pulver, kapslar, mjuka geléer och tabletter. Aakamp GmbH har tillgång till ett eget lager av råvaror, vilket gör att...
Portfölj (9)
...och laktosfritt. Gamla upptäckter på nytt Original Weck-glas firar en revival. Rätterna i original Weck-glas görs hållbara genom en speciell inläggningsmetod. Utan konserveringsmedel, utan smakförstärkare, enbart förfinat med naturliga kryddor. Utan kylning, utan lång upptining. Dra bara i gummit, det ska fräsa! Värm upp och njut. Geléer av saftiga frukter Fruktpålägg klassiska och raffinerade...
Sedan 2009 erbjuder vi privatkunder, företag och organisationer ett stort urval av handrörda marmelader och geléer efter egna recept. Vi förenar traditionell tillverkning av hög kvalitet med ett modernt smakförfarande och modern personalledning. Vår företagsservice erbjuder individuella gåvor för kunder, anställda och affärspartners. Från över 80 marmeladsmaker i 4 glasstorlekar sätter vi ihop...
Företaget Ehenbachtaler Spezialitäten har i över 15 år sysslat med tillverkning av hemlagade specialiteter. Detta inkluderar läckra marmelader, pålägg och pestos, olika typer av sirap, godis, geléer och örtpasta. Alla våra produkter tillverkas enligt egna recept, egen erfarenhet och kunskap från hela världen, som vi har lärt oss av kockar, örtspecialister och schamaner under våra globala resor.
Tyskland, Ibbenbüren
Boyens backservice GmbH är specialist på bageriteknik. Boyens backservice GmbH utvecklar sprutsystem, geléer, doseringssystem, släppmedel och sprutsystem för släppmedel; maskiner för dosering och portionering; bakglanssprayer, osv.
Distribution av sylt, fruktpålägg eller geléer som reklammaterial, gåvor och giveaways. Anpassade tryckta etiketter. Private label och stora kvantiteter tillgängliga.
Portfölj (6)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play