...-värde, desto kortare glukoskedjor och därmed sötare är maltodextrinet. Maltodextriner med ett DE-värde upp till och med 10 anses vara osöta. Över DE-värdet 20 är det så sött att det inte längre kan kallas maltodextrin. Då kallas det glukossirap.
Maltodextrin DE-10 av Tapioka-stärkelse
Detta maltodextrin är tillverkat av Tapioka-stärkelse. Stärkelsen hydrolyseras med naturliga enzymer (GMO-fria) och torkas sedan genom en sprayprocess. Pulvret är vitt, har en neutral smak och kan i utspädd form förbättra viskositeten hos produkter.
... möjligt att minska foderstorleken med 10–20 % jämfört med traditionella spannmålsbaserade fodertyper. Active Plus havrefri möjliggör för hästägaren att för första gången ge en spannmålsfri, stärkelsefattig och samtidigt högenergetisk kost till sin häst. Genom sin unika kombination av solrosfrön, -skal, -olja, stabiliserad ris kli, linfrö och -olja samt GMO-fria sojabönskal är Active Plus havrefri inte bara lämplig för utfodring av högpresterande hästar – även hästar med insulinresistens är prädestinerade för en...
... socker.
Det är den perfekta sockersubstitutet för desserter, müsli, yoghurt, fruktsallad, bakning och matlagning, och naturligtvis också för att söta drycker. Och det utan kalorier!
Kalorifritt: De kolhydrater som anges i näringsdeklarationen omvandlas inte till energi i kroppen, eftersom denna typ av kolhydrater inte är användbara.
När mat och dryck regelbundet söts med erythrit istället för...
...För grundligt rena och skinande disk.
Med en anti-kalkformel.
Fri från enzymer, GMO och fosfater.
Patenterad formel.
Mineral- och växtbaserade ingredienser rengör effektivt och tar även itu med svåra fläckar.
Kan användas i alla standarddiskmaskiner.
Mycket effektivt, smutsupplösande diskmedelspulver med utmärkt avfettande kraft.
Använd inte för blyad kristall, handmålad porslin eller silver...
...GC pro 2745 BO 10 LP41 innehåller 27% naturliga fibrer från solrosfröskal och är ett absolut allroundmaterial av naturliga fibrer för olika förpackningsapplikationer. Fibrerna från solrosfröskal är en biprodukt från produktionen av solrosolja. De är GMO-fria, konkurrerar inte med livsmedel och kräver ingen ytterligare odlingsmark. GC pro har ett lägre koldioxidavtryck än jämförbara material...
...mineraler och spårämnen. På grund av sin sammansättning är den bra för att stärka immunförsvaret och för att förebygga hjärt- och cirkulationsproblem.
Kvaliteter::kallpressad, kallpressad ekologisk, raffinerad, raffinerad ekologisk, GMO, GMO-fri, hydrerad Ph. Eur.,
Utseende::klar till gul
CAS-nummer::8001-22-7
Ursprungsland::Spanien, Österrike
Bäst före::16 månader
Fysisk form::vätska
INCI::Glycine Soja Oil
EINECS::232-274-4
Förvaring::ska förvaras på en sval, torr och ljusskyddad plats, i originalförpackning...
... (slimämnen, lignaner, inflammationshämmande enzymer, etc.) bevaras i slutprodukten och står till organismens fulla förfogande.
Vår oljemölla kan inte jämföras med stora eller industriella oljemöllor vars strävan är att uppnå en hög oljeutvinning. Genom industriell tillverkning uppstår kvalitetsförluster i slutprodukten (t.ex. bildning av transfettsyror, förlust av naturligt vitamin E, etc.) som i slutändan påverkar hälsan hos både människor och djur.