Tyskland, Salzkotten
...Denna sous vide-kokare möjliggör en exakt, skonsam tillagning som bevarar smakerna - tack vare den individuella inställningen av tid och temperatur kan tillagningsgraden definieras med precision. Material: Rostfritt stål Volym på behållaren: 16 liter Temperaturintervall från: 25 °C Temperaturintervall upp till: 90 °C...
Portfölj (82)
Tyskland, Wasserburg
... innebär att inga tryckskillnader påverkar livsmedlen under vakuumskapandet. Livsmedel med hög vätskehalt och till och med hela vätskor (soppor, såser, etc.) kan bearbetas på detta sätt. När de är förseglade aromer, näringsämnen, vitaminer samt cellstrukturen och näringssaften förblir oförändrade livsmedlen är optimalt förberedda för sous-vide tillagningsmetoder den effektiva absorptionen av kryddiga aromer garanteras vid sous-vide tillagning i ett vattenbad eller en ångkokare ingredienser förblir färska upp till tre gånger längre när de är i...
Portfölj (12)
...Detta läckra sous-vide tillagade grillade ankben får inte saknas på något party. På bara några minuter kan du få ett saftigt och gott ankben. Det kan också tillagas i panna eller ugn.
Portfölj (1)
Tyskland, Steinenbronn
NITTO KOHKI Europe GmbH är en världskänd japansk konstruktör och tillverkare av pumpar och kompressorer, snabbkopplingar och verktyg. Luftkompressorer, vakuumpumpar och vätskepumpar är exempelvis mycket lämpliga för analytik, medicinteknik och mätteknik. Våra patenterade beluftningskompressorer används i små avloppsreningsverk och biogasanläggningar. Snabbkopplingarna för medelhögt tryck, lågt ...
Portfölj (329)
Tyskland, Waltenhofen
... temperaturapplikationer av längre varaktighet, såsom Sous-Vide matlagning. Klassiska tillämpningar av denna typ av film är förpackning av tofu, rödbetor, potatis och färdigrätter. PA/PP medelbarriär högtemperaturkompositfilmer tål 121°C Tack vare sin mångsidighet under värme har våra PA/PP medelbarriär högtemperaturkompositfilmer etablerat sin traditionella plats i personalmatsalar men alltmer också i privata hushåll. Förberedd mat och färdigrätter får sin idealiska förpackning. Deras fördelar har lett till en oöverträffad spridning: de är snabbt...
Portfölj (20)
...Pastrami, tillagad, styckvikt ca. 2 kg, ett rökigt och kryddat köttstycke, sous-vide tillagat, oftast "rött" kött (vanligtvis bogstycke av nötkött, i USA oftast brisket) det äts i tunna skivor som pålägg på bröd eller i smörgåsar Artikelnummer: 061447 Basis VPE: kg Warengruppe: 05 - TK-Kött / 100 - TK-Nötkött Genomsnittliga näringsvärden per: 100 g Nettovikt: 1 kg Bruttovikt: 1 kg Djup/Bredd/Höjd: 0/0/0 mm Resttid (dagar): 119...
Portfölj (9)
Tyskland, Ballrechten-Dottingen
ystral är ett starkt växande, ägarlett företag inom maskin- och anläggningsteknik. Vårt fokus ligger på konceptualisering och byggande av individualiserade blandnings-, dispergerings- och pulverbenetzingsmaskiner samt speciella blandnings-, dispergerings- och pulverbenetzingsanläggningar för strömningsmekaniska processer. Utöver detta omfattar våra processtekniker emulgering, homogenisering och bl...
Portfölj (84)
Tyskland, Klein Meckelsen
... huvudsakligen kall- och varmrökt, stekt, sous vide och confiterade produkter. Dessutom finns ett aktivt sortiment för rå konsumtion/sashimi, ekologiska varor och säsongsprodukter för grillsäsongen som smörmakrill, laxstekar, grillspett och laxkorv. Företagets läge ligger mellan Hamburg och Bremen, där det förutom produktionen också finns ett eget logistikcenter. Genom den tillämpade...
Tyskland, Ostfildern
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play