Tyskland, Nürnberg
...Kornmjöl är ett fint pulver som mals från hela korn av korn. Det erbjuder en nötaktig smak och är en bra källa till fiber, vitaminer och mineraler. Detta mångsidiga glutenfria mjöl används ofta i bakning och ger ett hälsosamt alternativ till vetemjöl. Kornmjöl kan införlivas i olika recept, inklusive bröd, muffins, pannkakor och kakor, samtidigt som det tillför en subtil sötma och en distinkt...
Portfölj (186)
...Ren Vetemjöl är en mångsidig och nödvändig ingrediens för varje kök, oavsett om det handlar om hemmakokning eller professionell bakning. Tillverkat av 100% ekologiskt odlad vetekorn, är detta mjöl fint malet för att säkerställa en jämn konsistens och konsekvent kvalitet. Med ett maximalt fuktinnehåll på 14,5% och en finhet på 99,96% är vårt vetemjöl perfekt för en mängd olika recept, från bröd...
Tyskland, Bad Bentheim
...Ursprung: Vårt ekologiska havremjöl börjar med ekologiskt odlade och skördade havre från Finland. Vad är havremjöl? Havremjöl består av havrekorn som mals till mjöl. Det är inte samma sak som havregryn, där havrekorn skärs och plattas ut. Havremjöl är utmärkt som bakning ingrediens för kakor, pannkakor, kakor osv. Havremjöl är hälsosamt Havremjöl är ett hälsosamt alternativ till vetemjöl. Det...
Portfölj (549)
Tyskland, Oyten
...Vårt mandelmjöl är gjort av utvalda, blancherade mandlar. Mandelmjöl är naturligt veganskt och en idealisk alternativ till vetemjöl. Med sin underbara doft och fulla smak passar mandelmjölet mycket bra för matlagning, bakning och tillagning av sötsaker. Det ger dina rätter en behaglig arom och ger granola, smoothies, skålar eller shakes en läcker söt ton. Tack vare de innehållande kostfibrerna...
Portfölj (42)
Tyskland, Niederkrüchten
...Kvalitet: Ekologisk Ursprung: Sicilien, Mexiko, Nordafrika, Sydeuropa Användning: Bakning, Matlagning, Kosttillskott Egenskaper: Vårt kaktusfikonmjöl används inom olika tillämpningsområden, bland annat för bakning, matlagning eller som funktionell livsmedel. Det tillhör de glutenfria mjölerna och allergi uppstår sällan jämfört med vetemjöl. En annan bra egenskap är den höga andelen kostfiber, som har positiva effekter på människans ämnesomsättning och matsmältning.
Portfölj (93)
Tyskland, Badenweiler
Med de tre risflourblandningarna från KOMEKO är glutenfri bakning enklare än någonsin. Alla KOMEKO risflour är naturligt 100% glutenfria och tillverkade enligt japansk tradition. Det bästa: Du kan enkelt ersätta mjölet 1:1 mot vetemjöl i de flesta recept och behöver - jämfört med andra risflour - inga bindemedel eller tillsatser för en lättbearbetad deg. Urvalet av olika rissorter, den intensiva och skonsamma rengöringen av riskornen, deras blandningsförhållande och malningsgraden kännetecknar bakegenskaperna och aromen hos de tre unika mjölsorterna.
Portfölj (3)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play