...Broccoli är en grönsak från familjen vildkål, som har sitt ursprung i Mindre Asien. Under 1500-talet fick broccoli sin plats i det italienska köket och blev senare en viktig ingrediens i många europeiska länder. Broccoli är låg i kalorier och rik på vitaminer och mineraler. Den innehåller kalium, kalcium, fosfor, magnesium, natrium, järn, zink, krom, vitaminerna C, A, E, K, B1, B2, B6, B9 och en mängd flavonoider och enzymer. Nettovikt: 450 g Energi: 145 kJ/34 kcal Kolhydrater: 4,40 g Totala sockerarter: 2,10 g Fetter: 0,40 g Mättade fettsyror: 0,20 g Proteiner: 2,80 g Salt: 0,017 g...
Portfölj (15)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play