Next
Baskisk Kyckling med Röda och Gröna Paprikor - Bistronomisk
Häll rätten i en kastrull och värm i några minuter på låg värme under omrörning då och då, eller häll innehållet i burken i en lämplig behållare och v...
Arancini med Spenat och Mozzarella
Alla föreställer sig arancino som en sfär eller en kon av ris i gyllene färg, som vid första bettet avslöjar en fyllning av ragù. Men vi har tänkt att...
Next
Palhota-stranden i Armação de Pêra
Byggnation av en strandbar i Armação de Pêra, Algarve, baserad på behandlat trä på pålar för skydd mot fukt och bevarande av miljön. Plats: Armação d...
PECORINO TOSCANO DOP KG 2
11,00 €
Händerna och ansiktena på producenterna av "Pecorino Toscano DOP" berättar lika fängslande historier om passion, uppoffring och erfarenhet. Att skapa ...
Next
Svart oliv 2-4 mm
Svart oliv 2-4 mm är en fint hackad, dehydratiserad produkt gjord av mogna svarta oliver. Den ger en rik, salt smak som fungerar bra i medelhavsrätter...
Next
Restaurang Maria Antonia Gourmet
10,00 - 20,00 €
Äkta smaker från Venezuela i varje tugga. På María Antonia Gourmet bjuder vi in dig att njuta av det bästa från vårt land med rätter fyllda av tradit...
Ravioli med Ricotta och Spenat
Dessa gröna färska ravioli, fyllda med ricotta och spenat, är en tidlös klassiker inom den italienska kulinariska traditionen, perfekt balanserade mel...
'NDUJA MED ITALIENSK SVINHUND
10,91 €
Nduja di Spilinga i Burk Nduja di Spilinga är en kryddig, bredbar salami som har sina rötter i Kalabrien, närmare bestämt i Spilinga, ett område beläg...
Minsta beställning:
1 enhet
Pecorino Toscano DOP lagrad hel form cirka 2,6 kg
55,40 €
Il Pecorino Toscano DOP stagionato är en ost med intensiv och mjuk smak, producerad i enlighet med DOP. Den hela formen väger cirka 2,6 kg och är ett ...
Åldrad Pecorino Del Fiorini (Fårost)
Ingredienser Pastöriserad Mjölk, Volterra Salt, Löpe, Mjölksyrabakterier Mjölkens Ursprungsland Maremma Fågmjölk Volym: 150g (±10%)...
ANSJOVIS I OLIVOLJA - SALTAD
Ankare av ansjovis vet att ansjoviskfileter i olivolja erbjuder en oändlig njutning och passar i många recept där de tillför sin kraftfulla smak av fi...
PECORINO VAL D'ORCIA MED CHILI - Kryddig
För smakens skull kunde vi inte förbise en pecorino med chili i pasta. Ostarnas fräschör, i kombination med chilins hetta, gör denna produkt helt fant...
Siracusa Mat- och Vintur
Njut av atmosfären i den skymmande promenadtown. Du kommer att stanna vid tre olika platser där vänligt dukade bord redan väntar på dig: från traditio...
Italiensk språkkurs, konst och arkeologi
- 4 lektionstimmar i språk i klassrummet per dag; - 2 kulturella aktiviteter per vecka med gruppen; - 1 natur- och historisk utflykt per vecka med gru...
Pecorino - Novello Sardo
En fårost med en mjuk kärna och kort mognad. Denna ost har en slät eller lätt ruggad skorpa och en färg som varierar från vit till en mild ljusbrun. T...
Next
Burrata och Stracciata - ost
Burrata och stracciata...
Grillade lammkebaber
Arrosticini av ung honlig nötkött, under 20 månader gammal, utvald och förpackad i praktiska frysta lagerförpackningar, som möjliggör delvis konsumtio...
Sardinsk Pecorino - Sardinsk Pecorino DOP
De bästa sardiska pecorinoerna som finns tillgängliga i vår butik. Högkvalitativa typiska produkter.
Next
SARDINSÅPA, 50GR
1,10 €
PAKET SOM REPRESENTERAR SARDINER MED EUCALYPTUS 50 GR TVÅL Produktkod: 538 EAN-kod: 5.60031E+12 Marginal: 100,00%...
Söt Ansjovispasta - François Roméo
Idealisk för aperitif-toast, sallader, pizzor, bruschettor Nettovikt: 0,180 KG Kapacitet: 0,180 KG...
BURSA KULTURTUR - Vi är i Bursa, rik på kultur och historia
1. Dag Lördag Morgonen klockan 06:00 från Çanakkale // Avgång från Edremit klockan 07:30 Gölyazı - Cumalıkızık 2. Dag Söndag Bursa / Uludağ - Çanakkal...
Vit Tonfisk Inlagd - Espinaler - Fisk, Fisk och Skaldjur
2,55 €
Bonito del Norte fångas i Kantabriska havet mellan juni och oktober med selektivt fiskeutrustning, en och en, med krokar. Den kännetecknas av sitt vit...
F12 FLORENCE & PISA - Liten Grupp Tour - heldagstur
Heldagsutflykt till "Renässansens vagga", där vi korsar den gröna dalen vid Tiberns flod till Apenninernas sluttningar, passerar Chiantis vingårdar in...
FISKBULJONGKUB - Fiskbuljongkub med italiensk extra virgin olivolja
Fiskbuljongtärningen är en av nyheterna från Bauer. Torsk, räka och torkad krabba förenas med grönsaker av högsta kvalitet. För rätter med havssmak oc...
Oliver för Aperitif - Konserver - för Aperitif
Ingredienser: Oliver 65%, vatten 35%, salt. Citronsyra, askorbinsyra. Behållare av: 212g/620g/1kg/3kg...
MOZZARELLA TRECCIA - FÄRSK STRÄNGOST
Mozzarella är en färsk ost med elastisk konsistens, kännetecknad av en slät, jämn yta och en snövitt färg. Smaken är söt och mild, och doften är frisk...
Paprikor i Olivolja och Vitlök - 314 ml Glasburk
Conserves Guintrand Som tillbehör på dina pizzor, i dina sallader, i dina varma eller kalla smörgåsar. Njut av dem som aptitretare på kanapéer eller ...
Traditionell Campanelle - Hantverkspasta
Förpackning: - 240-grams påse Ingredienser: - Durumvetemjöl* (Ursprung Poitou-Charentes) - Vatten * Allergent ingrediens...
Rochefort Ost - Fino Verde
0,00 €
3kg Rochefort (med Basilika)...
Getost med Rosmarinkorv
Pressad pastaost gjord på pastöriserad getmjölk och en rosmarinkor, med en minimi lagringstid på 30 dagar.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play