Quark / keso - Tillverkad av får- eller komjölk.
Quark / keso gjord av får- eller komjölk, förpackad i plastpåse.
Njut av vår Ossau Iraty fårmjölksost.
Njut och skäm bort dig själv med vår fårost Ossau Iraty, tillverkad av herdar från Baskien och Béarn-bergen. Osten är lagrad i 4 till 8 månader i vårt...
VEGA SOTUELAMOS OST MED ROSMARIN - Pastöriserad fårmjölksost, lagrad i 8 månader med ett fett- och rosmarinskydd.
Smak; Hård, med en hint av rosmarin Aroma: Rosmarin Färg: Elfenben Konsistens: Halvhård Skalbehandling: Plastdisperser med E235 (natamycin), belagda ...
FÅROST - MODEN, GAMMAL ELLER SEMIMODEN FÅRMJÖLKOST
Ost tillverkad i södra delen av provinsen León av fårmjölk, tillgänglig i VARM, MODEN, SEMI-MODEN och MJUKA varianter. Finns i enheter om 1 kg eller 3...
Fårostarna Rocinante
Pressad pastaost gjord på pastöriserad fårmjölk. Mjuk fårmjölksost Rocinante - Åldrad 7 dagar. Halvmogen fårmjölksost Rocinante - Åldrad 3 månader. M...
Osteanalog
Ostanalog, även känd som imitationsost eller ostalternativ, är en typ av ostprodukt där all eller en del av mjölkfettet ersätts med vegetabiliskt fett...
Siciliansk Ost
Excellensen av ricotta, får- och getostar, handgjorda med mjölk som endast kommer från sicilianska boskap, och enligt de gamla regionala traditionerna...
Iberisk ost i portioner
Iberisk ost är en pressad ost som tillverkas av en blandning av tre mjölksorter (ko, får och get). Det är den mest populära osten i Spanien, och enlig...
Rökt flätost
Rökt ostfläta...
Milkyland Mozzarella original
Milkyland Mozzarella Original ger en autentisk italiensk-inspirerad smak till ditt bord. Känd för sin delikata, krämiga smak och släta, elastiska text...
Next
Rustico - Canestrato de vaca
Il Rustico- Canestrato di mucca är en lagrad ost, tillverkad av lokal komjölk och lagrad i 45 dagar. Denna ost kännetecknas av en distinkt men inte al...
Höggrotta Pecorino
Vi alla har säkert en önskan att följa en hälsosam och nyttig kost. Faktum är att det i vår natur alltid finns en strävan att återupptäcka, återfinna...
Next
Gruyère
Råmjölk, mjölksyrabakterier, löpe, salt Allergener Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos och mjölkprotein) Våra produkter omfattas inte av GMO-mä...
Pecorino Romano DOP
En ost med karaktär, producerad uteslutande med hel fårmjölk, vilket garanterar en distinkt och något kryddig smak som framträder i varje smakprov. D...
Next
Vita Korvar
59,00 €
MEDITATION OCH SPIRITUALITET: Förstärker sinnena och avlägsnar negativa energier. Hjälper till med avslappning under en yogasession. ANTI STRESS: Mir...
vattendeg
vattendeg...
Next
Torkugnar
Infraröda torkugnar överför nyttig energi utan kontakt och på ytan av livsmedel. På så sätt möjliggör de att skapa ytor (ostar, bröd utan skorpa), tor...
Next
Paiola korv
Paiola korv är en traditionell portugisisk korv som Monte Safira har förfinat med sin hängivenhet till kvalitet och tradition. Tillverkad av de finast...
Bulgarsk Ost (Kashkaval) - Tillverkad av fårmjölk.
Bulgarsk Ost (Kashkaval) 1 kg, gjord av fårmjölk, förpackad i vakuumpåse.
Fårost lagrad med tryffel - Pastöriserad fårost lagrad med tryffel
Pastöriserad fårmjölk, svart tryffelpasta (Champignon svamp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis och släktingar), solrosolja, svart tryffel (Tuber Aes...
Bulgarsk Ost (Kashkaval) - Gjord av fårmjölk.
Bulgarsk ost (Kashkaval) gjord av fårmjölk - 1 kg.
1 kg Sommarost
Ost producerad av herdar som transhumera. Dessa herdar och deras flockar tillbringar 3 månader på sommaren i högfjällen i Pyrenéerna, på höjder mellan...
Gårdsost Ossau Iraty
Ostbutiken Balaka är specialist på gårdsosten Ossau Iraty. Vi köper in färsk ost och lagrar den i 4 till 8 månader i vårt källare i Baskien. Dessa ost...
Ostanalog
Ostanalog (även känd som imitationost eller ostalternativ) är en ostprodukt där mjölkfett delvis eller helt har ersatts med vegetabiliskt fett. När fu...
Next
Caciocavallo Piccante
Caciocavallo Piccante är en lagrad ost i ett år, kännetecknad av en livligt kryddig smak och rik på aromer och dofter. Den är tillverkad av helmjölk o...
Next
Caciocavallo della Massaia
Caciocavallo della Massaia är en lagrad ost, tillverkad av en blandning av får-, get- och komjölk. Denna ost kännetecknas av en rik och komplex smak, ...
Next
Caciocavallo Reale
Caciocavallo Reale är den största av ostarna som produceras av Caseificio Pioggia, med en initial vikt på cirka 6 kilogram. Efter ett års lagring väge...
Milkyland PIZZA Milky
Milkyland Pizza Milky är den perfekta osten för att uppnå ett vackert smält och härligt krämigt lager på vilken pizza som helst. Med sin släta konsist...
Next
Milkyland Trappista tegelcheese 45%
Trappista brick cheese 45% är en klassisk ostsort känd för sin rika smak och släta textur. Med ett fettinnehåll på 45% erbjuder denna ost en perfekt b...
FÅRMJÖLK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta
Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen m...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play