Logo
Pålitlig respons
Verifierat

FRIGORÍFICO CÁRNICO PEDRO RODRÍGUEZ S.L.

Calle Río Margañán, 1 - Parcela 1-10 (Pol. Ind. I-2), Guijuelo-Salamanca 37770
Spanien
Leverans
Leverans: Hela världen
Grundat
Grundat: 1952
Anställda
Anställda: 10-19
Leverantörstyp
Info
Distribution
Produktion
Om oss

15 Produkter och tjänster

Search
Iberiska svinets hemlighet
Secreto Cruceta av iberisk gris är en exklusiv bit som utmärker sig för sin intensiva smak och saftiga textur. Utdragen från den nedre delen av fläskk...
Magert iberisk svinlizard
Iberisk gris över 10 månader. Styckdel belägen i den övre delen av ländköttet, kallad "cordón de lomo". Styckdel på 150 och 225 g. Magro Lagarto av i...
Iberisk fläskkind
Iberisk gris över 10 månader. Liten bit av magert kött, utvunnen från underkäken på huvudet. Stycket får inte överstiga 150 g. Carrillera av iberisk g...
Iberisk fjäder av gris
Iberisk gris över 10 månader. Stycke kött som tas från ena änden av ländstycket, vikt mellan 150 och 250 g. Pluma av iberisk gris är ett utvalt köttst...
Iberiska fläskrevbensköttstrimlor
Iberisk gris över 10 månader. Tira de Magro extraherad från revbenen på grisen, mellan ben och ben; och med fettinnehåll. Stycken mellan 100 och 150 g...
Iberisk svinshoved uden presse
Iberisk gris över 10 månader. Styckdel belägen på grisens rygg, tagen från den övre delen av ryggfilén. Styckdel mellan 1,2 kg och 1,6 kg. "Cabecero ...
Iberiska svinets käke hemlighet
Iberisk gris över 10 månader. Liten bit från den nedre delen av magen. Stycke på cirka 150 g. "El Secreto Papada" av iberisk gris är en delikat och sa...
Iberico fläskfilé
Iberisk gris över 10 månader. Styckdel av magert kött belägen på baksidan av ryggraden hos grisen (Ryggben). Styckdel mellan 250 och 350 g. Iberisk g...
Iberisk Svinskjold Lizard
Iberisk gris över 10 månader. Styckdel av magert kött belägen på grisens sidor, mellan Panceta och Barriguera, och skuren i strimlor. Lagarto de Manto...
Secreto/iberiska fläskkött
Iberisk gris över 10 månader. Topp av den nedre delen av magen (Barriguera). Stycke på cirka 250 g. Apropå. "El Secreto/Barriguera" av iberisk gris är...
Iberisk svin hemlighet
Iberisk gris 10 månader eller äldre. Oregelbundet magert stycke, utvunnet från den nedre delen av Lomo de Tocino, i höjd med den främre extremiteten a...
Iberisk fläkt av gris
Iberisk gris över 10 månader. Det är en bit från Cabecero, belägen under Paleta och ovanför Costilla. Bit mellan 250 och 400 g. Abanico av iberisk gr...
Iberisk fläskpresa
Iberisk gris över 10 månader. Oval central del av ländryggen. Stycke mellan 500 och 700 g. Presa av iberisk gris är ett saftigt och ovalt stycke, som ...
Iberisk fläskkind
Carrillera av iberisk gris är en liten bit magert kött, som kommer från området kring underkäken på den iberiska grisen som är över 10 månader gammal.
Iberisk fjäder
La Pluma de cerdo ibérico är ett speciellt stycke som utmärker sig för sin mörhet och oöverträffade smak. Utdragen från en av ändarna av ländstycket p...

Företagsbilder

Plats och kontakt

FRIGORÍFICO CÁRNICO PEDRO RODRÍGUEZ S.L.
AddressCalle Río Margañán, 1 - Parcela 1-10 (Pol. Ind. I-2), ES-37770 Guijuelo-Salamanca
Företagsledare
Reception:
Pedro Rodriguez

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play