Frankrike, Renaison
...Adobo-blandningen är en specialitet från Karibien och Mexiko. Den är ett måste för tacos, guacamole, röda bönor, chili con eller sin carne. Du kan också låta din kreativitet flöda och krydda grillat kött eller grönsaker.
Portfölj (56)
... grönsaker som kokas med vinäger, socker och kryddor. Hummus är en populär sås i Mellanöstern. Den består särskilt av kikärtspuré och tahini (sesampuré). Hummus serveras bäst med pita-bröd. Salsa är en sås som vanligtvis används i mexikansk matlagning, vanligtvis gjord på tomater och paprikor. Röd sås är en känd typ av salsa, som vanligtvis används i Mexiko och sydvästra USA. Chipotle-såsen, populär i mexikansk matlagning, är gjord med adobo chipotles, vanlig yoghurt eller mexikansk crema, vitlök och limejuice. Den används särskilt till tacos eller fajitas.
Portfölj (50)
Spanien, Barcelona
... terrassen har det som inte har förändrats varit deras oöverträffade tapas, som är Javier de las Muelas kännetecken, inklusive de berömda tapas av bravas, som har fått sällskap av andra tapas som: tortillita de camarones, cazón en adobo, blandade små hamburgare, ugnsstekt spädgris, oxehal och tataki. Dessutom har utbudet utökats med de berömda cocktailsen från Javier de las Muelas. Resultatet är en distingerad ölhall där man kan njuta av tapas på ett avslappnat sätt, med ett varierat utbud av cocktails för aperitif och bland vänner, i en varm och vänlig atmosfär.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play