Spanien, Reus ( Tarragona )
På Tekniker för Såsframställning har vi en utmaning: med naturliga och högkvalitativa produkter, producera de bästa såserna, vinägrettarna och dressingen, för att bidra till njutningen av den dagliga maten för alla våra konsumenter. Vi tillverkar egna varumärken (Olivera d'Atenea och Bio d'Atenea), samt varumärken för tredje part. Vi har lång erfarenhet av att utveckla nya produkter (från den ini...
Portfölj (10)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Mortel och stöt i olivträ, diameter av, hantverksmässig tillverkning, för att göra din aioli, krossa kryddor, vitlök, och tillbehör. Oundviklig i varje bra kök, morteln i olivträ. Hantverksmässigt tillverkat redskap, detta föremål är naturligt, inte lackerat. 15 modeller från 7 cm i diameter upp till 30 cm. Från 1500€ till 150,00€...
Portfölj (198)
Deli Cargo Dressings är ett smaklaboratorium där vi producerar majonnäs, olika såser baserade på majonnäs och andra dippar som lyfter din mat! Varje produkt är tillverkad med kärlek! Valet av de material vi använder har gjorts med största omsorg! Vi har testat ägg och solrosolja av olika slag för att uppnå önskade resultat! Vårt samarbete med en livsmedelsteknolog har bidragit till ett mer profess...
Portfölj (8)
Tyskland, Lüdenscheid
...Användning: Inläggning i olja, pesto, hummus, aioli, tapas, som ersättning för vitlöksklyftor Nu kan du använda vårt "Kaliforniska vitlöksgranulat" som reklamartikel eller giveaway. (Förfrågningar angående detta är välkomna via e-post till: info@gojundgoj.de) Vi erbjuder gärna våra produkter som Private Label, i storpack och för återförsäljare.
Portfölj (23)
Frankrike, Malataverne
... mycket bra med de torraste roséerna. När det gäller huvudrätten, passar ljusa, lättare roséer perfekt med kryddiga rätter och exotisk mat som couscous, curryrätter, aioli och kryddiga asiatiska specialiteter. Mer kraftfulla roséer med mer karaktär kan avnjutas som huvudrätt. De passar lätt med såsrätter (särskilt tomatsås) och sydländsk mat. Ratatouille, aubergine parmigiana, lasagne, pizza och lammgrytor blir bara mer utsökta! Vinets kung av grillfester.
Portfölj (188)
Spanien, Murcia
...Ideal att följa med pommes frites. Läckra brava-såsen med en intensiv kryddig smak. Naturliga produkter används i produktionen, utan tillsatser, färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel. Tillverkad med aioli och kryddor. Vikt: 0,140 g...
Portfölj (178)
Frankrike, Sète
...1 påse bläckfiskrör, vitlök, lök, fyllning (kött eller fisk efter val), salt, peppar, persilja, tomatsås, olivolja, "aioli" och vitt vin. Vi rekommenderar att du tinar dina bläckfiskrör under vatten precis innan du förbereder dem. Fyll rören med den fyllning du valt och stäng änden av röret med en tandpetare. Fräs vitlök, lök och persilja. Tillsätt tomatsåsen och det vita vinet. Blanda i de fyllda rören och låt sjuda i 25 till 35 minuter på låg värme. Vid servering, blanda aiolin med såsen. Servera med pasta eller ris.
Portfölj (42)
Belgien, Boortmeerbeek
Anda Sauces... Tack vare de naturliga råvarorna, de färska ingredienserna och grönsakerna garanterar Anda en konstant, ärlig kvalitet. Vårt sortiment av såser: Aïoli, amerikansk kock, andalouse, barbecue, béarnaise, brasilian, halal brasilian, calabria, kalifornien, chickenburger, chili, cocktail, halal cocktail, curry, curry ketchup, frites sås, hamburgersås, hot pita, majonnäs kock, senap, parisienne, pepparsås, pickles, pili pili, pita, provençale, riche, salladsdressing, samuraï, super tartar, sweet dressing, tartar maison, texan, thailändsk, tomatketchup, vinaigrette.
Frankrike, Aiguilhe
... från Velay), kalv från Velay och Forez, fin fet från Mézenc, gris från Haute-Loire. Kalvhuvud, grisfötter, maouche lozérienne, potée auvergnate, kyckling i gryta, blanquette de veau. Sortiment av traditionella franska såser, gribichesås, meurettesås, ravigotesås, grön sås, madeira-sås, diablesås, aioli. Sortiment av örtpestos, björnlökspesto, nässelpesto. Sosse, gravy-sås, produkt från Frankrike, traditionell fransk matlagning tillagad av en kock. Arbetet utförs på uppdrag.
Frankrike, St Christol Les Ales
...Sedan 1936 har Coudène, idag ledande i Europa inom "brandade av torsk", lyckats diversifiera sig med skapandet av ett sortiment av sydliga specialiteter: brandade av torsk, Parmentier, tapenade, auberginekaviar, fisksoppa, rouille, aioli... och hela sitt sortiment av nya läckerheter att bre på.
Spanien, Alicante
...kulinariska specialiteter från Andalusien, kulinariska specialiteter från Galicien, kulinariska specialiteter från La Rioja, kulinariska specialiteter från Navarra, kulinariska specialiteter från Asturien. Vår andra styrka är att vi distribuerar de främsta spanska livsmedelsmärkena, såsom Cuetara, Casa Taradella, Gallo, Cola Cao, Nocilla, Pascual, Vichy Catalan, Aquarius, Chufi, Artiach, Avecrean, Gallina Blanca, Conserves Calvo, konservburkar med fisk från Isabel, såser från Chovi, salsa brava och aioli. Vi erbjuder också ett urval av tomatsåser från märkena Orlando, Apis, Solis, Hida.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play