Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Mortel och stöt i olivträ, diameter av, hantverksmässig tillverkning, för att göra din aioli, krossa kryddor, vitlök, och tillbehör. Oundviklig i varje bra kök, morteln i olivträ. Hantverksmässigt tillverkat redskap, detta föremål är naturligt, inte lackerat. 15 modeller från 7 cm i diameter upp till 30 cm. Från 1500€ till 150,00€...
Portfölj (198)
Frankrike, Malataverne
... mycket bra med de torraste roséerna. När det gäller huvudrätten, passar ljusa, lättare roséer perfekt med kryddiga rätter och exotisk mat som couscous, curryrätter, aioli och kryddiga asiatiska specialiteter. Mer kraftfulla roséer med mer karaktär kan avnjutas som huvudrätt. De passar lätt med såsrätter (särskilt tomatsås) och sydländsk mat. Ratatouille, aubergine parmigiana, lasagne, pizza och lammgrytor blir bara mer utsökta! Vinets kung av grillfester.
Portfölj (188)
Frankrike, Sète
...1 påse bläckfiskrör, vitlök, lök, fyllning (kött eller fisk efter val), salt, peppar, persilja, tomatsås, olivolja, "aioli" och vitt vin. Vi rekommenderar att du tinar dina bläckfiskrör under vatten precis innan du förbereder dem. Fyll rören med den fyllning du valt och stäng änden av röret med en tandpetare. Fräs vitlök, lök och persilja. Tillsätt tomatsåsen och det vita vinet. Blanda i de fyllda rören och låt sjuda i 25 till 35 minuter på låg värme. Vid servering, blanda aiolin med såsen. Servera med pasta eller ris.
Portfölj (42)
Frankrike, Aiguilhe
... från Velay), kalv från Velay och Forez, fin fet från Mézenc, gris från Haute-Loire. Kalvhuvud, grisfötter, maouche lozérienne, potée auvergnate, kyckling i gryta, blanquette de veau. Sortiment av traditionella franska såser, gribichesås, meurettesås, ravigotesås, grön sås, madeira-sås, diablesås, aioli. Sortiment av örtpestos, björnlökspesto, nässelpesto. Sosse, gravy-sås, produkt från Frankrike, traditionell fransk matlagning tillagad av en kock. Arbetet utförs på uppdrag.
Frankrike, St Christol Les Ales
...Sedan 1936 har Coudène, idag ledande i Europa inom "brandade av torsk", lyckats diversifiera sig med skapandet av ett sortiment av sydliga specialiteter: brandade av torsk, Parmentier, tapenade, auberginekaviar, fisksoppa, rouille, aioli... och hela sitt sortiment av nya läckerheter att bre på.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play