Frankrike, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA är ett hantverksföretag som specialiserar sig på foie gras, patéer och färdigrätter. Produkter av hög kvalitet, i respekt för traditionerna, utan färgämnen eller konserveringsmedel. Ekologisk certifiering för en serie patéer samt äppelmos. Tre vegetariska terriner i katalogen. Tillverkning av gastronomiska paket för kommuner och företagskommittéer. Export och stora volymer möjliga.
Portfölj (1)
Frankrike, Auxerre
...Smakprov Frisk och fruktig, med mycket uttrycksfulla noter av blommor, citrusfrukter och exotiska frukter. Mat- och vinparning Njut av den vid 11°C tillsammans med bläckfiskbollar, inlagd sill, andouillette med vitt vin eller fårost. Vinmakaren Domaine Gilles Copéret drivs av två passionerade och matglada personer, Annie och Gilles Copéret. Beläget i hjärtat av Beaujolais, i RégniéDurette...
Portfölj (190)
... Guéméné till rökt anka från sydväst, från andouillette från Troyes till pâtéer eller rillettes från Le Mans, från anka foie gras till Bresse-kyckling, från gammal Cantal till Saint Maure de Touraine, nötkött från Aubrac till svart fläsk från Bigorre, från rosa kex från Reims till Four quarter breton, utan att glömma Bordeaux, Bourgogne eller Loiredalens viner, hittar du alla dina favoritfranska...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play