...En av de centrala produkterna som produceras i EVESA är PAPRIKA OLEORESIN (ORP) i flytande form. En naturlig färgämne som erhålls från Capsicum annuum L. När det gäller märkning kan det deklareras som E-160C eller utan E-160C (aromatiskt preparat). Båda är CLEAN LABEL.
Olja Löslig: Färgområde upp till 200.000 c.u
Vatten Löslig: Färgområde upp till 100.000 c.u
Kosmetik: Schampon, tvålar, läppstift, etc.
Foder, Husdjursmat och Fiske: För karpfiske (boilies), etc.
...Baskenchili från Espelette, mald, Piment du Pays Basque producerad i Espelette, baskenchili, Capsicum annuum, Piment 'd Espelette
Mald, ströbar
Från södra Frankrike, Baskien, Espelette
40 g i en aromaskyddande dubbel-lock burk.
Styrka 4 av 10
Den milda chili-specialiteten med fruktig, lätt syrlig hetta. För att förädla nästan alla färdiga rätter, strö helt enkelt en nypa av denna speciella chili över vegetariska eller kötträtter, samt över chokladdesserter, müsli och kakao.
Macara ® är ett livsmedelsvarumärke från det sicilianska inlandet, beläget i Mirabella Imbaccari, i området kring feodot Imachara, i provinsen Catania. Företaget utmärker sig genom att bevara en starkt hantverksmässig bearbetning, med fokus på innovation och säkerhet i varje steg av produktionscykeln.
Att följa hela kedjan, från odling på fälten, till skörd, till bearbetning, gör det möjligt att ...
...Espelette-peppar AOP '(Capsicum Annuum Gorria)' i pulverform.
50 grams burk
Påsar på 250 g, 1 kg och 5 kg för livsmedelsindustrin.
Purée av Espelette-peppar
90 grams burk
1 kg burk
4 kg burk...
...Niora är en liten, rund och röd chili som kommer från den ettåriga växten Capsicum annuum. Den har en utsökt smak, en särskild smak som är lätt rökig. Det är en krydda som liknar paprika.
Användningar av Niora i matlagning:
Denna krydda passar bra med tomatsåser, ägg, omeletter, fisk, ris, vitt kött, grönsaker…
Fördelarna med Niora:
Antioxidanter, en utmärkt källa till vitaminerna A och C.