Finland, Turku
Frankrike, Malataverne
...Historia, ursprung och upptäckten av ansjovis i gastronomin Romarna är förmodligen de första kända folken som introducerade ansjovis i sina kulinariska skapelser genom att göra sin berömda sås "garum". Denna sås består av ansjovis kokt i saltlake, serverad med vinäger och hackad persilja. Detta recept liknar mycket den brittiska ansjovissåsen som vi känner till idag. Ansjovis gör sin entré i...
Portfölj (188)
Spanien, Santoña-Cantabria
...Boquerón (Engraulis encrasicolus) presenteras i fjärilsform – två filéer förenade vid svansen, täckta med vegetabilisk olja, i mycket praktiska individuella förpackningar för att konsumera direkt. Den tillverkas i ett storförpackningsformat, avsett för restaurangbranschen, en plastbehållare som är lätt att öppna och förvara. Den traditionella marinaden av olja, vitlök och persilja kan tillsättas.
Portfölj (14)
Italien, Guidonia
...Priserna som visas på webbplatsen är detaljhandelspriser. Ingredienser: Chili 44%, solrosolja, tonfisk 16%, bröd (vetemjöl "00"), vatten, naturlig jäst, kapris, potatisstärkelse, persilja, vinäger, salt. Syrajusterare: Mjölksyra, citronsyra Förpackningar: Glasburk ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 30% rabatt från grossistpriset. Begär prislista...
Spanien, Chipiona
...Palsternacka... Blommor: Allium, Krysantemum, Liljor... Bearbetade produkter: Olivoljor, Sherryvinäger, Oliver, Ansjovis, Makrill, Musslor, Sardiner, Tonfisk, Chorizo, Iberiska skinkor, Ostar, Basilika, Peppar, Cayenne, Kanel, Kummin, Klyftor, Lagerblad, Timjan, Honung, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Våra produkter kommer alla från lokal produktion, vi väljer våra partners noggrant för att kunna erbjuda de bästa produkterna från Andalusien.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play