Belgien, Gent
Solid Food producerar högkvalitativ quinoa i Peru och säljer den i Europa till livsmedelsindustrin, detaljhandeln och grossister. Transporten från Peru till vårt lager i Belgien har en klimatneutral balans. Vi erbjuder vit, röd, svart och trikolor quinoa samt quinoa-flingor, quinoa-mjöl och puffad quinoa, både ekologiska och konventionella. Tack vare vårt samarbete med 500 quinoa-producenter i Aya...
Portfölj (7)
Belgien, Marche-En-Famenne
...gräddseparatorer, förpackningsmaskiner, glassmaskiner, mixrar och småutrustning. Vi kan säkerställa underhåll och reparation av alla de maskiner som erbjuds. Vi distribuerar också konventionella och ekologiska produkter såsom, frukter i socker för yoghurt, fermenter, löpe, kryddor, ostmassa, ostdukar, tillverkningsaccessoarer för ostar, mätinstrument, insektsmedel, HACCP-material, biologiskt nedbrytbara enzymatiska rengöringsprodukter, förpackningar, råvaror (socker, salt, puddingar, mjöl, etc.)...
Portfölj (7)
Belgien, Ath
Företaget Coprosain är specialiserat på försäljning av naturliga och ekologiska produkter. De erbjuder ett brett utbud av produkter: - Drycker (aperitifer, öl, vatten, fruktjuicer, läsk, ekologiska viner) - Bageri (croissanter, bröd, pajer och bakverk) - Livsmedel (kex, choklad, sylt, konserver, kryddor, pasta, såser, honung, mjöl, kaffe, te, olja, vinäger) - Frukter - Grönsaker - Böcker...
Belgien, Oudenaarde
... bröd, kakor eller bakverk, så skapar vi en skräddarsydd sammansättning för er. Vi tänker med er och erbjuder lösningar för att begränsa livsmedelskostnaderna, oavsett om ni är en hantverksbageri eller driver ett industriellt bageri. Förutom vårt ekologiska sortiment kan ni även vända er till De Molens van Oudenaarde för det konventionella sortimentet av mjöl och mjöl.
Belgien, Havelange
Agribio hanterar en komplett kedja: odling av spelt, vete, råg och bovete, lagring, sortering och rengöring av dessa spannmål och slutligen, malning för att få fram och sälja mjöl av olika kvaliteter. Den korta kedjan respekteras och förbättras ständigt. Ekologiskt bageri Bröd och bakverk direkt från fälten. Ekologiska spannmål Vete, skalat spelt, skalat och slipat spelt, skalat bovete, råg...
Belgien, Lixhe-Visé
Benoit Segonds, bagare – konditor. Jag bakar bröd på ett hantverksmässigt och traditionellt sätt med mjöler av högsta kvalitet för att återge brödet sin goda smak från förr och därmed dess plats på bordet. Jag har valt att arbeta med ekologiskt mjöl. Den ekologiska certifieringen garanterar att mjölet inte innehåller några tillsatser eller hjälpämnen (varken naturliga eller kemiska).