Italien, Turin
... och pastaingredienser är alltid spårbara, och vissa är certifierade ekologiska. Att upprätthålla strikta säkerhets- och kvalitetsstandarder resulterar i den bästa smaken, texturen och aromen. Tillgängliga produkter: -Hasselnötter i skal, -Naturliga / Rostade tärnade hasselnötter -Naturligt / Rostad hasselnötsmjöl (mjöl) -Hasselnötspasta...
Portfölj (10)
Italien, Forlì
... kan också bidra till att reglera blodsockernivåerna. Detta ekologiska mjöl är också en källa till viktiga vitaminer och mineraler. Bland dessa spelar B-vitaminer en avgörande roll i energimetabolismen, medan mineraler som järn, magnesium och zink är nödvändiga för olika kroppsfunktioner. Amarantmjöl BIO Glutenfritt kan användas i många recept. Det är lämpligt för att förbereda bröd, kakor, småkakor och pannkakor utan gluten.
Portfölj (50)
...pastatillverkning och även i produktionen av bakade varor. Tillsatt till andra glutenfria mjöl gör det degen mer elastisk och lättare att arbeta med. Det är en näringsrik livsmedel, rikt på vitaminer och mineraler, har lågt fettinnehåll och en hög mängd polyfenoler, kraftfulla antioxidanter. De teknologiska processer som utnyttjas av ILCAR, baserade endast på mekaniska och termiska behandlingar, gör CHOCAR till en helt naturlig livsmedel utan några kemiska tillsatser.
Portfölj (3)
Italien, San Martino Di Lupari
Cerealveneta har verkat i över tjugofem år inom livsmedelssektorn och producerar mjöl och halvfabrikat av fullkorn, ekologiska och glutenfria produkter, som framställs genom att bearbeta spannmål, baljväxter, speciella frön, mindre frön, kli och groddar. Cerealveneta tillämpar en speciell termisk behandling av råvarorna för stabilisering och rostning, följt av kryomaldning eller kryomikronisering...
Italien, San Donà Di Piave
Dante Italian Food är en grossist av charkuterier, ostar och mjöl från Veneto-regionen som främst exporterar till Europa. Vi arbetar för att förse restauranger, pizzerior, barer, hotell och grossister med produkter av hög kvalitet som levereras direkt från små och medelstora hantverksföretag. Vi vill erbjuda en komplett service och samarbeta med våra kunder för att hitta den produkt som bäst passar deras behov, såsom ekologiska ostar och glutenfria charkuterier. Vi kan erbjuda ett brett utbud av mjöl, även ekologiska, för pizza, bröd och bakverk.
Italien, Soriano Nel Cimino
...valnötspasta, samma sak gäller för spannmål och mjöl. Vi började på sextiotalet i provinsen Viterbo, nästan 60 km från Rom i distriktet Soriano nel Cimino, ett område som används i stor utsträckning för hasselnotsproduktion. I denna kända region äger vi mer än 100 hektar hasselnötsträd. År 1996 ingick vi ett partnerskap med Cooperative Ecolazio, som samlar mer än 200 av områdets bönder. Alla råvaror som...
Italien, Torino
Wepooil är en innovativ start-up som innehar en egen industriell rättighet för mekanisk kallpressning av växtmaterial. Wepooil är en producent av ekologiska och konventionella vegetabiliska oljor för kosmetiskt och livsmedelsmässigt bruk. Wepooil är en producent av avfettade vegetabiliska mjöl för nutraceutiskt bruk. Wepooil är certifierad ekologisk operatör av Suolo e Salute S.r.l. enligt...
Italien, Belforte Del Chienti
... risken för kontaminering tack vare ett laboratorium som är helt dedikerat till ekologiska och glutenfria produkter. För att helt eliminera risken för kontaminering har laboratoriet för produktion uteslutande ägnats åt ekologiska och glutenfria produkter. Alla färdiga produkter och/eller råvaror som används analyseras i förväg i certifierade analyslaboratorier. Pastaproduktionen sker hantverksmässigt, endast ekologiskt mjöl och oligomineralt vatten på flaska, med bronsspiraler och torkning vid låg temperatur.
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Ekologisk Pasta, Ekologiskt Vin, Oliver, Paté, Sylt, Marmelad, Mastaccioli, Cantucci. Hantverkshonung, Speltprodukter, Propolis, Honungskarameller, Brudens Torrone, Hampolja och -mjöl, Senatore Cappelli-mjöl, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Kryddor, Mousserande vin, Grappa,...
Italien, Calenzano
Biostock, ett företag inom Probios-gruppen som grundades 2003, är ledande inom erbjudandet av ekologiska råvaror. Företaget erbjuder ett brett utbud av bulkingredienser i olika format, utvalda och certifierade, såsom spannmål och kryddor, baljväxter och frön, mjöl och stärkelse, oljor, kryddor och gastronomiska produkter. Företaget har glutenfria råvaror, varav några finns med i AIC:s handbok...
... stenmalda mjöler, färsk och torr ekologisk pasta - Förädlad i vårt BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - små kikärtor från Chianti - små varierade linser - emmer och pärlbygg - rostad bygg på ved - skalad hirs - mjöl av spannmål och baljväxter malda på sten - flingor av spannmål - toskanska soppor - Turistboende: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våra 2 gårdar i Siena: Podere Cartaio och Podere Poggio al Sole - Turistboende i Florens: Villa Panzano. Direktförsäljning i företagets försäljningsställe, Podere Le Casacce - För våra gäster: måltider med våra ekologiska produkter.
...AGRITURISMO BIOLOGICO CA' DE FRA' I SESTOLA (MODENA), Produktion, Försäljning och Ekologisk Restaurang. Produktion och Försäljning online av ekologiska produkter från vår egen produktion: honung, konserver, marmelader, nektar, ren juice, mejeriprodukter, kött, spannmål och mjöl.
Italien, Zafferana Etnea
Företaget, som grundades 1950 av Giuseppe Russo, är specialiserat på försäljning av olika typer av livsmedelsmjöl (finmalet semolina, dubbel noll, fullkorn, soja, 5 spannmål, mjöl för arabiskt bröd, ekologiska mjöl och glutenfria mjöl) och livsmedelsprodukter (svamp, tomatpuré, sesam och förbättringsmedel). Exklusiv distributör av de bästa nationella och lokala mjölen. Idag drivs företaget, med...
Italien, Altamura
Bäste Herr, Vi är en gammal traditionell italiensk producent av lokal mat. Vårt företag är specialiserat på produktion och distribution av bakverk såsom söta eller salta taralli, frize, krutonger, kex och bakverk samt hemlagad eller extruderad genom brons torr pasta. Vi har också påbörjat produktionen av ekologiska kex gjorda med speciellt mjöl som kamut, ris, soba, spelt och majs samt förpackning och distribution av torra internationella och italienska baljväxter.
Italien, Udine
Produktion av torrpasta gjord av tre typer baljväxter: röda linser, kikärtor och gröna ärtor från italienska ekologiska mjöl.