...Livsmedelsindustrin bearbetar nästan alla inälvor från nötkreatur. Tunntarmen (eller nötkreaturslöpare) används främst för att tillverka saveloys (cervelas), blodpudding och torkade korvar. En annan vanligt använd tarm är nötkreaturens ändtarm, som används för att producera skinkkorv (spam), kalvkorv, blodpudding och torkad korv.
Jova är ett företag som specialiserar sig på tillverkning av korvaroch kokta korvar baserade på förstklassigt fläsk- och nötkött. Från polsk korv till mini-grillkorvar och den berömda Krakowska, upptäck alla våra produkter samt deras egenskaper som gör dem till kvalitetsprodukter som har varit erkända i många år.
Kooperativa företaget Porcs Qualité Ardenne (PQA) är beläget i Malmedy i de belgiska Ardennerna. Vi producerar tre typer av gris under strikta specifikationer, kontrollerade av oberoende och erkända certifieringsorgan. PQA behärskar hela sin process: uppfödning, utfodring, transport, slakt, styckning, köttberedningar och charkprodukter. Från halva grisen till färsk korvoch från Ardennes-skinka...