Frankrike, Carpentras
... från Domaine de la Camarette, Pernes les Fontaines En hantverksmässig terrin med fläskkött och enbär Och slutligen en burk hantverksmässig pålägg gjord på gröna oliver och chorizo Litet +: Den perfekta boxen för charkuterientusiaster, en nyckelfärdig box för aperitifen! UGS:2200056000000-1-1 Vikt:3 kg Dimensioner:35 × 26 × 10 cm Precision angående vikten: Produkt som är föremål för uttorkning...
Portfölj (16)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
...Saucisson paysan från Skönhetens ö består av fläskkött som mognar i minst 1 månad. Varje stycke väger cirka 300g och har en längd på 27 cm. Förpackning: kartong om 10 kg för cirka 33 stycken Förvaring: högst 18°C Hållbarhet: 95 dagar...
Portfölj (8)
Frankrike, Laissac
...Presentlådan 100% lokalt. Lådan innehåller: 3 Popines med charkuterier (Bland annat korv, lonzo, skinknöt, coppa eller torkat Aubrac-nötkött) och en flaska Petit Pont rödvin (Pays d'Oc). Popines: Charkuterier utan nitrit, skivade och förpackade i en glasburk som är 100% återvinningsbar. 3 unika ingredienser: kött, Guérande-salt och Kampot-peppar IGP. Utan konserveringsmedel kan charkuterierna...
Portfölj (29)
Frankrike, Maubeuge
... och jordig smak, medan milda kryddor som kanel och nejlika tillför en glans. Lätt att använda, denna blandning gör att du får korvar med strålande gula färger, väldoftande och smakrika. Referens: ART0011...
Portfölj (33)
Frankrike, Auros
...Saucisson sec artisanal utan laktos, utan gluten Artisanalt tillverkade torra korvar, utan laktos, utan gluten. Naturliga tarmar. Olika teman för aperitifer (med valnötter från Périgord, med Bayonne-skinka, med tjur, med paprika och Espelette-peppar, extra mager, med mozzarella, soltorkad tomat och basilika...) Styckvikt cirka 220 g, hållbarhet 3 månader. Vi tillhandahåller alla våra torra...
Portfölj (31)
Frankrike, Puget-Sur-Argens
Vi är en inköpscentral för torra, färska och frysta livsmedel, specialiserade på design och produktion av 24-timmars matpaket "Meal Ready to Eat" - MRE, för militärt och humanitärt syfte. Våra erbjudanden är mycket varierade, vi har kapacitet att leverera stora kvantiteter av både fryst kyckling, vegetabilisk olja, tomatpuré, corned beef & chicken, konserverade måltider, fruktcocktails, salta och...
Portfölj (8)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
...Vi väljer de bästa bitarna för att göra våra korvar. De kommer från axeln, bröstet eller skinkan av grisar, främst från Auvergne eller Rhône-Alpes, och varje utvald köttbit ingår i en skicklig blandning. På så sätt säkerställer vi en kombination av mörhet och aromatisk kraft i varje recept. Fyllningen i naturligt tarm görs för hand.
Matchande produkter
Auvergne-korvar
Auvergne-korvar
Portfölj (1)
Frankrike, LA ROCHETTE
...Vi tillverkar med stort respekt för traditionen av gammaldags korvar och torra korvar: naturligt tarm, färskt kött, utan färgämnen, glutenfritt och utan tillsatta nitriter.
Matchande produkter
Traditionella Torra Korvar
Traditionella Torra Korvar
Portfölj (1)
Frankrike, Pessac
...Korvar, salami, lonza, fårskinka, getskinka, lokala specialiteter, guanciale, pancetta, rå skinka, coppa, Desulo-skinka, vildsvin, porcini-korv, cannonau-salami, olivsalami...
Portfölj (8)
Frankrike, Carquefou
... självbetjäningsavdelningen, under skyddande atmosfär, i fast vikt eller i den traditionella avdelningen, är saucisserie uteslutande stoppad i naturliga tarmar. Det finns också ett sortiment "Porc Bio du centre" i chipolatas 55g och korv 125g.
Populära länder för denna sökterm