Belgien, Vottem (z.i. De Milmort)
TRENDY FOODS BELGIUM, ett företag baserat i Belgien, är specialiserat på distribution av livsmedel i Belgien och Luxemburg med möjlighet att exportera till andra länder. Vi erbjuder ett komplett sortiment av livsmedelsprodukter, inklusive djurfoder, konfektyr, kryddor, konserver, kondimenter, ris, mjöl, pasta, bakverk och desserter, drycker, kaffe, färska produkter, frysta varor eller glass bland ...
Portfölj (46)
Belgien, Bornem
... kryddor i sina speculoosprodukter. Hälften av kakorna säljs under Vermeiren-märket, den andra hälften under ett privat märke. Alla typer av speculoos finns tillgängliga i olika förpackningar. För restaurangbranschen finns även enskilt förpackade kakor i olika smaker.
Taura Natural Ingredients är en producent av koncentrerade fruktingredienser för livsmedelsföretag och hälsosamma fruktsnacks. Företaget har en unik kompetens som gör det internationellt ledande. Den så kallade URC-teknologin, eller: Ultra Rapid Concentration, bearbetar fruktkoncentratet till en fast massa genom att ta bort vattnet. Denna egenutvecklade teknologi förlänger den naturliga hållbarheten hos frukten. Fruktkoncentratet säljs efter koncentrationsprocessen till livsmedelsföretag som sedan bearbetar fruktingredienserna i müsli, kakor, snacks eller barer.
Belgien, Bruxelles
Exki är ett företag som specialiserar sig på färska och naturliga produkter. De erbjuder olika måltider såsom: soppor, smörgåsar, sallader, desserter,… Deras produktutbud: drycker (vatten, läsk, te, kaffe,…), bakverk (kakor, crumble, scones, muffins, brownies), croissanter, pajer, yoghurt, fruktsallader, tarteletter, tiramisu, chokladmousse, varma rätter, lasagne, kalla rätter (sallader, pasta, tabbouleh, ris,…), choklad, chips, macarons, havremjölk, vin, vinäger, olivolja, honung, chokladpålägg,…...
Belgien, Oudenaarde
... bröd, kakor eller bakverk, så skapar vi en skräddarsydd sammansättning för er. Vi tänker med er och erbjuder lösningar för att begränsa livsmedelskostnaderna, oavsett om ni är en hantverksbageri eller driver ett industriellt bageri. Förutom vårt ekologiska sortiment kan ni även vända er till De Molens van Oudenaarde för det konventionella sortimentet av mjöl och mjöl.
Belgien, Brugge
Oud Huis Deman i Brugge bakar här på ett hantverksmässigt och artisanal sätt bröd, kakor, kex och speculaas. Biscuiterie De Man gör inte bara speculaas när Sankt är i landet, utan även vid påsk bakar vi speculaaskakor. Genom att använda det bästa smöret och naturliga ingredienser förblir det än idag företagets specialitet: mandelbröd, brugs beskuit, brugse achten, grekiskt bröd, mokkakor, kletskoppar, macarons, smörspeculaas, brugse cigaretter, florentiner, osv...
Belgien, Dendermonde
...Denna speculoos är inte tillverkad på industriellt sätt utan med respekt för tradition, hantverk och rättvis jordbruk. 2. Ceval Healthfood Ceval Healthfood har bakat hälsosamma och goda kakor i över 35 år. Idag består Ceval Healthfood av ett brett sortiment av produkter: från hälsosamma kli-kakor till fruktjuicer. 3. Maison Biscuits d'Or På Maison Biscuits d’Or har hemligheterna bakom speculoos-tillverkning överförts från far till son. I över 100 år har vi hållit fast vid övergrootfars Leopold recept. Idag följer vi fortfarande denna tradition genom att endast använda de allra bästa ingredienserna.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play