Italien, Lauro
... förberedelsen av läckra recept och i salta rätter. Du kan använda dem i sallader, i yoghurt, samt i bakning av både söta och salta produkter. De är utmärkta till frukost, till exempel tillsatta i yoghurten, men också njutna ensamma som snacks. Slutligen används de i stor utsträckning inom konditorivärlden: valet av desserter som kan göras med mandlar är verkligen stort, eftersom de är en av de centrala ingredienserna för att förbereda kakor, bakverk och tårtor.
Portfölj (10)
Italien, Forlì
...Pistagenötter är rika på protein, så det är nödvändigt att konsumera små mängder, särskilt för dem som följer kalorireducerade dieter. Denna nötter kännetecknas av sin delikata men intensiva smak och sin mjukhet, eftersom de är förpackade i sin naturliga form. Förutom att vara idealisk för sötsaker kan pistagenötsgranulatet också användas i salta recept. Tänk till exempel på peston, där man kan ersätta de traditionella pinjenötterna. Det är den perfekta produkten för att garnera olika rätter: strö över glass, pasta eller kakor.
Portfölj (50)
Italien, S.spirito Di Bari
...De pugliesiska mandlarna är gjorda av fröet från mandelträdet (prunus dulcis), som genomgår en process av skalning, noggrant urval och kalibrering. Mandlar används ofta i tillverkningen av sötsaker som: nougat, konfetti, tårtor, kakor, amaretti. De är rika på proteiner, vitaminer (särskilt B-vitaminer och vitamin E), essentiella aminosyror, omättade fettsyror och mineraler (magnesium, fosfor...
Portfölj (7)
Italien, Nove
...Med över 1.800 enheter i drift är torkarna i serien "RF" Stalams "bästsäljare". Det handlar om mångsidiga torkare som är särskilt lämpliga för garn i spolar och kakor samt för kammade fibrer (tops) i spolar och bumps. Nästan alla kombinationer av naturliga, artificiella och syntetiska fibrer, rena eller blandade, med de mest varierande titlarna och i de mest olika förpackningar, kan torkas...
Portfölj (10)
Italien, Modugno
...De pugliesiska mandlarna är gjorda av fröet från mandelträdet (prunus dulcis), som genomgår en process av skalning, noggrant urval och kalibrering. Mandlar används ofta i beredningen av sötsaker som: nougat, konfetti, tårtor, kakor, amaretti. De är rika på proteiner, vitaminer (särskilt B-vitaminer och vitamin E), essentiella aminosyror, omättade fettsyror och mineraler (magnesium, fosfor...
Portfölj (2)
Italien, Montelupo Fiorentino
... och choklad, och skapar nya och ovanliga kombinationer. med delikata och överraskande smaker, presenterade i noggrant utformade och moderna förpackningar som alltid visar innehållet på ett bra sätt. Alla faser av vår produktion är helt hantverksmässiga, från förberedelsen av degen till skärningen av kakorna och fram till den slutliga förpackningen. Smaken av våra kakor kommer uteslutande från de använda ingredienserna, eftersom vi inte använder några artificiella aromer eller vanilj, och självklart inga färgämnen eller konserveringsmedel. Endast naturliga ingredienser, mycket omsorg och passion.
Italien, Termini Imerese
... naturliga rengöringsmedel för ansikte och kropp, i flytande eller fast form, Färgämne för grått hår, Antioxidant ansiktskräm, Läppstift för smink. Företagets vision är att Innovera - Missionen är att producera och omvandla i fullständig CIRKULÄR EKONOMI och med absolut RESPEKT FÖR MILJÖN.
... Lombardia. Uppmärksamheten och respekten för miljön i produktionsprocesserna, skyddet av resurser och människor, ansvar och känslighet i sociala och mänskliga relationer, är de värderingar som alltid har kännetecknat vårt sätt att driva företag. Under åren har den historiska ciambellone fått sällskap av ett stort utbud av produkter: från pajer till ugnsbakade och skedtårtor, från kakor till tårtblandningar, en färdig deg för att baka utsökta sötsaker på bara några minuter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play