...Maiski kyckling skinka ost, förkokt kyckling med en krämig ostfyllning och skinkkubbar. 125 g/styck i bulk 3 kg = 2 x 12 stycken eller förpackad 2 kg = 8 x 2 stycken...
Portfölj (33)
Belgien, Zele
Belgien, Bevel
...Piétrain-galtar: Ideala som terminala avelsgaltar Utmärkt konformation i skinka, rygg och skuldra Mycket hög köttprocent (upp till 70 %) God tillväxtkraft Alla Piétrain-galtar väljs ut baserat på deras avkommor i avelsprogrammet.
Matchande produkter
Belgiska Piétrain-hanar
Belgiska Piétrain-hanar
Portfölj (1)
Belgien, Aubel
Sedan 1963 har vi erbjudit ett komplett sortiment av välsmakande charkuterier, kända för sin unika smak och hantverket från våra mästercharkuterister. Från skinka till blodpudding, inklusive patéer och råvaror, består vårt sortiment idag av totalt 9 stora familjer som alltid erbjuder en rikare smakupplevelse! Frukten av ett familjärt och hantverksmässigt kunnande, våra charkuterier finns i 3...
Belgien, Alken
... är ett rikt sortiment av charkuterier som allt fler gourmeter - även utomlands - uppskattar. Vi har också ett lyssnande öra och en passande lösning för skräddarsydda produkter, enligt våra kunders behov. Schepers NV erbjuder ett komplett sortiment av rökt kött, bacon, kycklingkorv och kokt skinka.
Belgien, Liege
...Piron & Gotta erbjuder ett brett utbud av färskt och fryst kött (Kött från tjurkalv, kviga, kalv med eller utan märkning, Kött från gris och smågris med eller utan märkning, Kött från lamm, Fjäderfä, kanin, Viltkött, Köttberedningar, Hantverkscharkuterier: skinka, bacon, fläsk, etc.) i olika former (Hel kropp, styckdelar, färdiga att skiva, konsumentportioner) och förpackningar under film, vakuum, under modifierad atmosfär.
Belgien, Izegem
Huis Vanassche erbjuder Grönsaker (Stort utbud av färska grönsaker hos Huis Vanassche som potatis, blomkål, sallader, tomater,... osv.), Frukt (De läckra färska vitaminerna som jordgubbar, cavaillon, melon, kiwi), Soppor (Färska soppor och gräddiga soppor, härligt hemlagade), Tillagade rätter (Varje dag hittar du ett antal färdiglagade rätter som spaghetti, pizza, köttbullar, endiv i skinka...
Belgien, Vaux-Sur-Sure
...Beläget i Vaux-sur-Sûre i hjärtat av den belgiska Ardennerna, mellan Bastogne och Neufchâteau, är Hartman-etablissemangen en verklig smältdegel för känd charkuterivaror. I flera generationer har de specialiserat sig på urbening och styckning av grisar. Många produkter bereds här: "Le Délice de la Sûre", en rå, torkad och lätt rökt skinka tillverkad enligt hantverksmetoden. Men även kokta skinkor, korvar, patéer, blodpudding, pressad skalle,...
Belgien, Gistel
Hos Laeremans var verksamheten först begränsad till att köpa levande grisar, få dem slaktade och sedan stycka dem själva. Nu erbjuder de olika produkter: Skinka, Kokta Korvar, Bacon, Fläsk, Paté.
Belgien, Ingelmunster
Dobbels är en producent av fina charkuterier. De erbjuder: Marinerade köttprodukter, Bacon, Skinka, Diverse (Köttfärslimpa, Galantiner, Fläskfett), Nötkött, Korvar, Pajer.
Belgien, Malmedy
Kooperativa företaget Porcs Qualité Ardenne (PQA) är beläget i Malmedy i de belgiska Ardennerna. Vi producerar tre typer av gris under strikta specifikationer, kontrollerade av oberoende och erkända certifieringsorgan. PQA behärskar hela sin process: uppfödning, utfodring, transport, slakt, styckning, köttberedningar och charkprodukter. Från halva grisen till färsk korv och från Ardennes-skinka...
Belgien, Alleur
Vi tillverkar baconfiler, rökta bröst, baconbitar samt lufttorkad skinka, och alla dessa produkter är av högsta kvalitet! Här rimmar charkuteri med passion. Passionen för väl utfört arbete för att erbjuda charkuterier av kvalitet i den renaste stil av huset. De stora torkrummen förenar modern teknik med gammal tradition. Långsamt, precis som förr, får de noggrant utvalda produkterna tid att mogna för att ge charkuterier av exceptionell kvalitet. Rökningen sker endast med ekspån. Denna naturliga process, i kombination med vår expertis, ger våra charkuterier en smak av oöverträffad finess.
Belgien, Izier
... skinkan, manuellt torrsaltad, rökig eller ej. Nöt: Den fina delen av skinkan, saltad i mild, naturlig lag eller i nät, rökig eller ej. Fläsk: Torrsaltad bröstköt, rökig eller ej. Hantverkskokt skinka: Förstklassig skinka som är hantverksmässigt saltad, kokt och bräserad i ugn. Torkad korv: Beredning baserad på förstklassigt fläsk- och nötkött.
Belgien, Wemmel
... standarderna (IFS, BRC, ISO,…). Våra varumärken: Paul Prédault, den enda äkta franska kokskinkan, La Quercynoise, den bästa foie gras och magret, Prestige de la Sarthe, de äkta Rillettes och Langoise, Arcal, den perfekta cocktail-baconrullen (5 smaker) och förgrillad fågel, Armor Plats Cuisinés, specialist på typiska franska färdigrätter som Boeuf Bourguignon, Amand traiteur och gastronomi, läckra fiskterriner från Bretagne, Montagne noire Pur porc, torra korvar och lufttorkad skinka från sydvästra Frankrike, 9 månader Label Rouge…...
Belgien, Veurne
... forskning har De Beauvoorder, som ursprungligen var en hantverksmässig patébakare, genom åren utvecklat ett helt sortiment av raffinerade produkter. Det finns också ett omfattande sortiment av kokt skinka, saltade produkter, fågel och kokkorv. Den röda tråden genom allt detta är kvalitet, smak, kulinarisk kreativitet och färskhet. Färskhet, en av De Beauvoorders hjärtefrågor. Man använder inte bara förstklassiga färska råvaror utan producerar också så mycket som möjligt på beställning, vilket i slutändan gynnar produkten.
Belgien, Neufchâteau
I denna typiskt ardennesiska gård kommer ni att bli välkomna, ensamma, som par, med familj eller i grupp i en gammaldags miljö, och ni får möjlighet att smaka på dess produkter genom olika regionala och originella recept. Gården Sanglochons låter er återupptäcka smakerna från förr genom sina traditionella charkuterier (rökt skinka, Sanglochons korv,…). Ni kan besöka den levande skinkmuseet, hälsa på en eller annan Sanglochon och åka hem med charkuterier och andra ...
Belgien, Eupen
Van Hees presenterar ett brett utbud av produkter inom kryddor och kondimenter; konserveringsmedel, emulgeringsmedel, färgämnen, rödfärger, smakförstärkare, kryddor, aromer, blandningar för färskt kött, blandningar för kebab, blandningar för charkuterier, blandningar för inläggningar, blandningar för lufttorkad korv, blandningar för lufttorkad skinka, blandningar för korv, blandningar för kokt charkuterier...
Belgien, Destelbergen
Produktion och försäljning av Ganda-skinka och Ganda-delikatesser.
Belgien, Destelbergen
Allt om torkad Ganda-skinka Naturligt torkad Ganda-skinka tillverkas enligt gammal flamländsk tradition och hantverk. Den finns tillgänglig som hela skinkor (för att skära själv), men vi erbjuder också ett omfattande sortiment av förpackade produkter som rökt skinka, Angus Beef och Mangalica-skinka.
Belgien, Buggenhout
GREGA producerar torkad skinka som SUPERANO (15 månader lagrad), NEC PLUS ULTRA (18 månader lagrad) och PATA GREGA (24 månader lagrad). Den enda skinkproducenten som låter sina skinkor lagras längre än 15 månader!
Belgien, Anderlecht
Hos Vinespa är vi specialiserade på urval på plats, import och distribution av stora spanska viner och spritdrycker. Vi erbjuder också ett utbud av spanska specialiteter som flera typer av skinka: Jamones Serrano, Jamon Iberico Pata Negra...
Belgien, Machelen (Bt.)
...rökta råskinka 'Cobourg', rökta bacon), cateringprodukter (frukostbacon, rökta bacon, kokt skinka), ekologiska produkter (Ekologiskt frukostbacon, Ekologisk salami, Ekologisk kokt skinka, Ekologisk skinkkorv, Ekologisk filet de saxe, Ekologisk råskinka, Ekologisk kalkonfilé).
Belgien, Monteneau
... färska skinkan - precis som vid alla steg i produktionen i allmänhet. Idag, precis som i generationer tidigare, tillverkas den äkta Ardenneskinkan genom ett hårt hantverksarbete. Tiden är en viktig ingrediens. Rökningsprocessen följer en gammal tradition, med bokträ och enbär. 6 månaders tillverkning krävs för att en färsk skinka ska bli en äkta Ardenneskinka från Montenau.
Belgien, Diest
... kokt skinka i butiken måste omedelbart tilltala konsumenten. Det finns ju gott om valmöjligheter. Därför kan EJ Products, med sina vackra och moderna former, säkerställa en fantastisk presentation av all din charkuterivaror. Det som ser bra ut kommer också att säljas snabbare. Skinkformer spelar en oumbärlig roll i denna utformning. De vackraste resultaten uppnås fortfarande med våra skinkformer, och dessa är dessutom mer pålitliga och formstabila än tarmar eller nät.
Belgien, Sankt Vith
... forell, ardenner-skinka, etc. Älskare av fisk- och kötträtter kommer att hitta något för sig. Passande viner kompletterar dina måltider. Säsongsbetonade rätter finns regelbundet på vår meny. Våra lokaler är idealiska för dina små eller stora familjefester. Restaurangen har plats för cirka 150 personer. Om du önskar en särskild meny för din mycket privata fest, kommer vi att ge dig råd på alla sätt.
Belgien, Kapelle-Op-Den-Bos
FAVORIT är specialiserat på produktion av kokt skinka. Från våra platser i Mechelen och Kapelle-op-den-Bos levererar vi till stor distribution och grossist.
Belgien, Wommelgem
Ter Beke är en innovativ belgisk färsk livsmedelsgrupp som marknadsför ett omfattande sortiment av kvalitativa färska livsmedelsprodukter och tillhörande tjänster i flera europeiska länder. I vår fabrik i Wommelgem producerar vi vårt kompletta sortiment av kokt skinka, paté och kokta korvar.
Företaget Les salaisons du Pont d’Amour är specialiserat på ostar och charkprodukter. De erbjuder ett brett utbud av produkter: Ardennes-skinka, Ardennes-valnötter, korv, Ardennes-hals, Ardennes-pipor, Ardennes-korv, fläsk, skinkben-paté, bacon, skinkknä, blodkorv, cervelas, Paris-korv, skinkkorv, köttfärslimpa, köttbullar, fylld bröst...
Belgien, Mechelen
Hespen Meli har som ett litet lokalt hamslakteri blomstrat till en etablerad aktör i den flamländska regionen. Våra produkter: slaktarskinka, avfettad skinka, fransk skinka, hantverksmässig naturham, grillham, barbecueham, hotellskinka, Cobourg med ben, pelarskinka, skuren avfettad, avfettad blockform, naturgrill, … . Ren och ärlig, skinkor av toppkvalitet, eftersom hantverk leder till mästerskap. Våra styrkor är därför: kvalitet, specialitet, hygien, korrekta avtal och kundnöjdhet.
Belgien, Walcourt
Ett familjehotell *** 7 karaktärsrum i ett gammalt herrgårdshus och 2 rum belägna i en annex. En personlig välkomst för att säkerställa att du får en vistelse som du önskar. Ett vardagsrum och en bar är tillgängliga för dig. Gratis Wifi-anslutning. Företagsmottagning - Frukost, kaffepaus, affärsmeny. Välkomst och frukost (kaffe, croissant, bröd, ost, skinka, sylt, apelsinjuice, …). Fruktig och...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play