Belgien, Gembloux (isnes)
... ett djur (till exempel ett öra i slakteriet och kött i livsmedelsbutiken). Detta används för att bevisa huruvida proverna kommer från samma individuella djur eller inte. Identifiering Vi använder sekvensering och bioinformatiska analyser av vissa gener för att identifiera bakterier, växt- eller djurarter i ett prov.
Portfölj (8)
Filip och Annemie välkomnar er till sin slakteri i Boekhoute för att erbjuda er färskt kött. Den kulinariska slakteriet Filip och Annemie erbjuder ett brett sortiment av både färskt kött och charkuterivaror, ostar och färdiga rätter. Ni kan också vända er till oss för att få hjälp med era kalla och varma fat. Ni kan även hitta älgkött hos oss. Älgarna bearbetas helt i slakteriet.
Belgien, Wilrijk
...DIGI/Teraoka är världsledande med sina produkter som sömlöst passar ihop och erbjuder lösningar för många tillämpningar. Användningen av DIGI-produkterna börjar vid slakteriet eller auktionen, bearbetnings-, förpacknings- eller färskvarucentraler och slutar slutligen i stormarknaden, hörna affären eller på marknaden. Digi erbjuder vågar, förpackningsmaskiner, etiketter samt streckkodsläsare och skrivare.
Belgien, Chievres
...fåtöljer, soffor, recliners, bänkar, pallar, klubbstolar och stilfåtöljer… stoppning av dörrar, bord och stolar för medicinskt eller paramedicinskt bruk. - Slakteriet vid Moulin är ett godkänt slakteri med liten kapacitet. Det möjliggör slakt av flera hundra fjäderfän och kaniner per dag.
Belgien, Liège
...För att bättre kunna betjäna er har vi specialiserat oss, i över tjugo år nu, enbart på lammkött. A. Lonhienne är köttet "nature" i sin renaste form, med en smak och mörhet som aldrig har överträffats! Vi är belägna nära slakteriet i Liège och har en mycket fördelaktig infrastruktur, både när det gäller kommunikationer (motorvägar-flod-flygplats) och professionella anläggningar. Från våra kylrum går vi genom våra skärningsverkstäder, fram till expedieringen, där mer än 55000 kilo kött av alla ursprung levereras varje vecka, dagligen.
Belgien, Bruxelles
Slakteriets anläggningar och deras omgivning är bland de modernaste som finns. Slakteriet har för närvarande två slaktlinjer, den första för grisar och den andra för stort boskap (nötkreatur, hästar, kalvar, får och hjortdjur). Det är två olika företag som hanterar dessa linjer. Ungefär 230 000 djur slaktas här varje år, vilket motsvarar 2 till 3 % av alla djur som slaktas i Belgien (en andel som...
Belgien, Soumagne
...LA HALLE PAYSANNE är en slaktare/charkuteri. Alla steg, från slakt till försäljning av produkten, kontrolleras noggrant och uppfyller strikta hygienstandarder. Köttet genomgår också bakteriologiska kontroller av ett oberoende, ackrediterat laboratorium. Denna mycket korta distributionskedja, utan mellanhänder, garanterar en kvalitetsprodukt, ett smakfullt kött. Eftersom styckningen görs direkt i slakteriet, liksom köttbaserade förberedelser, garanterar La Halle Paysanne produkter av extrem färskhet.
Antwerp Super Slakteri ASB AMIC säljer kött till privatpersoner, men levererar också till restauranger. Du kan också vända dig till slakteriet för försäljning av kött till detaljhandeln.
Belgien, Bruxelles
... distribueras av Etablissements Allaert är en annan av våra prioriteringar. Den möjliggör för konsumenten, genom märkning, att identifiera kopplingen mellan produkten och djuret, eller djurgruppen den kommer ifrån, slakteriet där den slaktades, och verkstaden där den styckades. Styckningen och förpackningen av våra produkter görs på kundens begäran och i enlighet med livsmedelssäkerhetsreglerna. Kvalitet är vårt ledord, och vi väljer våra produkter med största noggrannhet.
Belgien, Charleroi
Super Stora Slakteriet i Charleroi är specialist på köttpaket för grillning (spett, marinerat kött). Det erbjuder också ett varierat utbud av kött: nötkött, lamm, kalv, fläskkött, häst, fågel.
Belgien, Wayaux (les-Bons-Villers)
... restauranger. För att säkerställa att våra djur upplever så lite stress som möjligt och för att vi ska kunna kontrollera hela produktionskedjan, kör vi själva våra djur till slakteriet. När styckningen är utförd i våra verkstäder, levererar vi med vår egen flotta av kylbilar. Vi hanterar kedjan från A till Ö...
Belgien, Bertrix
... valet av sina partners på alla nivåer: foder, uppfödning av kycklingar, transport mellan uppfödaren och slakteriet, slaktprocessen, styckning, tillverkning, förpackning och emballering, samt transport av våra produkter till våra kunder.
Belgien, St-Pauwels
VB Saté, din adress för nyberedd saté. Ett ungt, dynamiskt team under ledning av Angelique står varje dag redo att leverera utmärkta satéer till cateringföretag och slaktare. De djupfrysta satéerna levereras också till grossister. Snabb tillagning av köttet direkt från slakteriet under perfekta hygieniska förhållanden är kvalitetsgarantin för dina kunder.
Belgien, Liège
...Cobelvian är en belgisk kooperativ av köttproducenter. Cobelvian utvecklar två svinförsörjningar: "Porc Cobelvian": ett traditionellt kött, spårbart och producerat i strikt enlighet med lagstiftningen, som framhäver uppfödarnas engagemang för att leverera en kvalitetsprodukt. "Porc du Pays de Herve": ett differentierat kvalitetsköt, producerat i enlighet med specifikationen, certifierat genom en extern kontroll som utförs fram till slakteriet.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play