Belgien, Gembloux (isnes)
... ett djur (till exempel ett öra i slakteriet och kött i livsmedelsbutiken). Detta används för att bevisa huruvida proverna kommer från samma individuella djur eller inte. Identifiering Vi använder sekvensering och bioinformatiska analyser av vissa gener för att identifiera bakterier, växt- eller djurarter i ett prov.
Portfölj (8)
Matchande produkter
kvart nötkött - HALAL
kvart nötkött - HALAL
Portfölj (1)
...MOTOR: HP 1 400V 50Hz trefas varv 1390 230V 50Hz enfas varv 1410 DIMENSIONER: 420x250x h435 VIKT: Kg 19 trefas / Kg 21.5 enfas OLJEBADAD REDUKTOR PROPELLER VARV 210 PLATTA OCH KNIVAR I ROSTFRITT STÅL TIMPRODUKTION: Kg 120 Den perfekta maskinen för det lilla slakteriet, tillgänglig i lyxversion med skruvmatning och ratt i rostfritt stål. Möjlighet att även få backfunktion Finns även med UNGER malningssystem...
Portfölj (8)
Frankrike, Trélazé
Becomes är en grafisk designstudio specialiserad på visuell identitet och global kommunikation. Som grafiker och webdesigner kan Becomes ge råd om era kommunikationsstrategier med respekt för er image. Becomes skapar logotyper, grafiska profiler, affischer, flyers och broschyrer, visitkort, inbjudningar, reklamblad, kommersiella broschyrer, samt layout av broschyrer och reklammaterial för både ext...
Portfölj (6)
Turkiet, Istanbul
...( KINA CERTIFIERAD ANLÄGGNING S.I.F. ) Vad vi erbjuder, ANSVARSFÖRSÄKRING & Prestandagaranti 2% 1-erbjudande direkt från vårt slakteri / du kommer att skriva under SPA direkt med slakteriet. Betalningsmetod: 100% DLC / LC...
Portfölj (6)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... tillverkningsprocesserna som vid försäljningen. Därför är de involverade i en investeringsprocess för att presentera nya produkter som hjärtan, lever, njurar, tungor, öron och andra produkter från den iberiska grisen. Dessutom utför slakteriet en exportverksamhet av betydande vikt och volym i sin interna verksamhet. MAGUISA är ett godkänt företag på marknader som Japan, Sydkorea och Chile. I USA är de för närvarande under godkännande för försäljning och distribution över hela landet.
Vi är ett traditionellt hantverksföretag. Grundat 1918 och i fjärde generationen som familjeföretag beläget på slakteriet i Bochum. Vi slipar skärverktyg av alla slag för er och erbjuder reparation och kundservice, främst för kött- och livsmedelsmaskiner. Vi skaffar färdiga reservdelar och är flexibla för specialtillverkningar. Köp och försäljning av kött- och restaurangmaskiner är en annan del av vår tjänst. Vi ser fram emot ert besök. Frank Gerhard och team.
Filip och Annemie välkomnar er till sin slakteri i Boekhoute för att erbjuda er färskt kött. Den kulinariska slakteriet Filip och Annemie erbjuder ett brett sortiment av både färskt kött och charkuterivaror, ostar och färdiga rätter. Ni kan också vända er till oss för att få hjälp med era kalla och varma fat. Ni kan även hitta älgkött hos oss. Älgarna bearbetas helt i slakteriet.
Belgien, Wilrijk
...DIGI/Teraoka är världsledande med sina produkter som sömlöst passar ihop och erbjuder lösningar för många tillämpningar. Användningen av DIGI-produkterna börjar vid slakteriet eller auktionen, bearbetnings-, förpacknings- eller färskvarucentraler och slutar slutligen i stormarknaden, hörna affären eller på marknaden. Digi erbjuder vågar, förpackningsmaskiner, etiketter samt streckkodsläsare och skrivare.
Rumänien, Sebes Jud.alba Iulia
Export Strutsfarm grundades 2009 av en ung familj från Transsylvanien, Rumänien. Sedan dess har vi blivit den största i landet med en konstant tillväxt. Våren 2017 öppnade vi det nya slakteriet. För att garantera kvaliteten på vårt kött har Export Struts integrerat alla nödvändiga steg på gården för att uppnå exceptionella produkter. Ägginsamlingen görs från våra egna strutsar. Friska kycklingar...
Belgien, Chievres
...fåtöljer, soffor, recliners, bänkar, pallar, klubbstolar och stilfåtöljer… stoppning av dörrar, bord och stolar för medicinskt eller paramedicinskt bruk. - Slakteriet vid Moulin är ett godkänt slakteri med liten kapacitet. Det möjliggör slakt av flera hundra fjäderfän och kaniner per dag.
Grekland, Grevena
De Utvalda Fjäderfä som en Modell Vertikal Enhet är det Första Företaget i Grekland som har sysslat med alla steg: från avel, uppfödning, icke-industriell utveckling, certifierad slakt, bearbetning och även den slutliga förpackningen av utvalda arter av fjäderfäjakt: Fasan, Vaktel och Vaktlar. Företaget har moderna kläckeri, bekväma utvecklingsutrymmen, det första och enda Certifierade Slakteriet för Fasan, Vaktel och Vaktlar i hela Grekland, Certifierade Rökerier, vilket utökar horisonterna genom att investera ännu mer i kvaliteten på de produkter som produceras.
Belgien, Liège
...För att bättre kunna betjäna er har vi specialiserat oss, i över tjugo år nu, enbart på lammkött. A. Lonhienne är köttet "nature" i sin renaste form, med en smak och mörhet som aldrig har överträffats! Vi är belägna nära slakteriet i Liège och har en mycket fördelaktig infrastruktur, både när det gäller kommunikationer (motorvägar-flod-flygplats) och professionella anläggningar. Från våra kylrum går vi genom våra skärningsverkstäder, fram till expedieringen, där mer än 55000 kilo kött av alla ursprung levereras varje vecka, dagligen.
Belgien, Bruxelles
Slakteriets anläggningar och deras omgivning är bland de modernaste som finns. Slakteriet har för närvarande två slaktlinjer, den första för grisar och den andra för stort boskap (nötkreatur, hästar, kalvar, får och hjortdjur). Det är två olika företag som hanterar dessa linjer. Ungefär 230 000 djur slaktas här varje år, vilket motsvarar 2 till 3 % av alla djur som slaktas i Belgien (en andel som...
Belgien, Soumagne
...LA HALLE PAYSANNE är en slaktare/charkuteri. Alla steg, från slakt till försäljning av produkten, kontrolleras noggrant och uppfyller strikta hygienstandarder. Köttet genomgår också bakteriologiska kontroller av ett oberoende, ackrediterat laboratorium. Denna mycket korta distributionskedja, utan mellanhänder, garanterar en kvalitetsprodukt, ett smakfullt kött. Eftersom styckningen görs direkt i slakteriet, liksom köttbaserade förberedelser, garanterar La Halle Paysanne produkter av extrem färskhet.
Litauen, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
...Agaras köper boskap i Litauen, Lettland, Estland och Polen. Kapaciteten för slakteriet är 40 nötkreatur/timme och 120 grisar/timme. 30-40 ton av carcasserna benas ut i köttskärarrummet per skift. Företaget exporterar 66% av sina produkter. Företaget är certifierat enligt ISO 14001:2004, BRC Global standard för livsmedelssäkerhet och uppfyller även kriterierna som anges i McDonald's Standard för...
Portfölj (32)
Frankrike, Vatteville-La-Rue
... vilda miljön i våtmarken. De är i genomsnitt 10 månader av 12 på bete. Beroende på hur tidigt våren kommer, släpps de ut i början eller slutet av mars. Inomhus har de tillgång till våtmarkshö, halm och betor. Verksamheten följer en filosofi av respekt för livet. Det handlar om att ta ut utvalda djur från en skyddad och värdefull miljö. Laurent LEVACHER föder upp 300 nötkreatur som slaktas individuellt på det sista närbelägna slakteriet i Vallée de Seine, 15 minuter från gården, under hans överinseende och ofta slaktas nästan omedelbart (utan stress)!
Frankrike, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE är ett företag som specialiserar sig på tillverkning och försäljning av fläskkött. FIPSO är det enda franska slakteriet som exporterar fläskkött till USA och Kina. Produkterna från FIPSO har många certifieringar. Vissa produkter från produktionen är identifierade: IGP fläskkött från sydvästra Frankrike, IGP Bayonne-skinka, röd etikett för gårdsuppfött fläskkött som uppfött på bete och GMO-fri kedja.
Luxemburg, Ettelbruck
Slakteriet Ettelbruck i Storhertigdömet Luxemburg är ett slakteri nära uppfödningarna i hjärtat av jordbruket. Det sätter maximal livsmedelssäkerhet i tjänst för kvaliteten på sina produkter. Med en effektiv försäljningsstyrka tillfredsställer Slakteriet Ettelbruck en trogen och växande kundkrets, bland vilken man finner slakterier, stormarknader, bearbetningsfabriker samt privatpersoner.
Antwerp Super Slakteri ASB AMIC säljer kött till privatpersoner, men levererar också till restauranger. Du kan också vända dig till slakteriet för försäljning av kött till detaljhandeln.
Tyskland, Vechta
I över 25 år har vi erbjudit våra kunder ett brett sortiment av produkter som engångshandskar, munskydd, förkläden, mössor och mycket mer för användning inom medicinska och hygieniska yrken. Från slakteriet till tandlaboratoriet - från storköket till service- och restaurangbranschen.
...DIN SPECIALIST PÅ NJUTNING & EVENEMANG Det familjeägda slakteriet, som har drivits i femte generationen, har under de senaste 20 åren utvecklats till den ledande tjänsteleverantören inom catering, evenemang och lokaler. De högkvalitativa kött- och charkprodukter tillverkas fortfarande enligt hantverkstradition. I regionen litar man på Ahsenmacher-kvaliteten. Ett krav som familjeföretaget varje...
Belgien, Bruxelles
... distribueras av Etablissements Allaert är en annan av våra prioriteringar. Den möjliggör för konsumenten, genom märkning, att identifiera kopplingen mellan produkten och djuret, eller djurgruppen den kommer ifrån, slakteriet där den slaktades, och verkstaden där den styckades. Styckningen och förpackningen av våra produkter görs på kundens begäran och i enlighet med livsmedelssäkerhetsreglerna. Kvalitet är vårt ledord, och vi väljer våra produkter med största noggrannhet.
Österrike, Wien
...NAKHL CASING Co. Vi är tillverkare och exportör av fårtarmar. Det finaste inom den naturliga traditionen av fårtarmar genom åren. Kvalitativa fårtarmar från IRAN. Pålitlig leverans. NAKHL CASING Co. är direkt kopplad till slakteriet. Vi har startat vårt handelskontor i Österrike / Slovakien och inom några veckor kommer detta kontor att fungera som en distributionspunkt för våra produkter från...
Belgien, Charleroi
Super Stora Slakteriet i Charleroi är specialist på köttpaket för grillning (spett, marinerat kött). Det erbjuder också ett varierat utbud av kött: nötkött, lamm, kalv, fläskkött, häst, fågel.
Belgien, Wayaux (les-Bons-Villers)
... restauranger. För att säkerställa att våra djur upplever så lite stress som möjligt och för att vi ska kunna kontrollera hela produktionskedjan, kör vi själva våra djur till slakteriet. När styckningen är utförd i våra verkstäder, levererar vi med vår egen flotta av kylbilar. Vi hanterar kedjan från A till Ö...
Luxemburg, Ehlerange
BCT, den första online-slaktaren i Luxemburg. Idag kan du, tack vare vår webbplats www.bct.lu, beställa kött på distans. Det är en exceptionell tjänst, både när det gäller kvalitet, pålitlighet och snabbhet i leveranserna, med respekt för kylkedjan från slakteriet till ditt hem i ditt kylskåp. BCT:s prioriteringar: kvalitet, färskhet, spårbarhet, val, service, råd, och framför allt exceptionella...
Belgien, Bertrix
... valet av sina partners på alla nivåer: foder, uppfödning av kycklingar, transport mellan uppfödaren och slakteriet, slaktprocessen, styckning, tillverkning, förpackning och emballering, samt transport av våra produkter till våra kunder.
Polen, Olsztyn
Wipasz S.A. är den största polska producenten av foder. Genom att använda vår erfarenhet har vi påbörjat produktionen av hälsosam mat. För närvarande erbjuder Slakteriet i Mława kycklingkött av högsta kvalitet (hel kropp, delar, inälvor). Detta är möjligt tack vare ett naturligt foderprogram, utvald, kontrollerad uppfödning och modern bearbetning. Vår ledande slogan - Från polska fält till det polska bordet.
Belgien, St-Pauwels
VB Saté, din adress för nyberedd saté. Ett ungt, dynamiskt team under ledning av Angelique står varje dag redo att leverera utmärkta satéer till cateringföretag och slaktare. De djupfrysta satéerna levereras också till grossister. Snabb tillagning av köttet direkt från slakteriet under perfekta hygieniska förhållanden är kvalitetsgarantin för dina kunder.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play