Italien, Guardiagrele
Grundat 2011 i Abruzzo, Italien, är Promix Srl en referenspunkt inom sektorn för halvfabrikat för brödbakning, konditori och pizzerior, som kombinerar hantverkstradition och teknologisk innovation för att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Våra halvfabrikat utvecklas med en etisk ansats, där naturliga och hållbara ingredienser används, vilket garanterar en ren etikett som svarar mot de växande ...
Portfölj (91)
...Brödförbättrare (enzymblandningar) är specifikt utvecklade för olika brödsorter. På bröd; ger en bättre volym, homogen struktur, skorpa och krispighet. Säkerställer en enkel degprocess, ökar degens stabilitet, glutenelasticitet och gashållande kapacitet. Möjliggör för bagaren att enkelt hantera torr deg för hand eller maskin.
Portfölj (11)
Bulgarien, Plovdiv
...Brödförbättrare MAX-WAY En perfekt kombination av ingredienser för förbättring av vetebröd, bullar, frallor och croissanter. Brödförbättrare för alla typer av vetebröd, bullar, limpor, frallor och croissanter. Ökar brödets volym avsevärt. Förbättrad livslängd, struktur och mjukhet. Förbättrar smulans egenskaper. Fin porositet - Flexibilitet och stabilitet. Minskar klibbigheten hos degen...
Frankrike, L'union
...Vi har flera certifierade ekologiska referenser som tillhör olika kategorier av ingredienser: - Mjölsförbättrare - Förbättrare för brioche och bakverk - Brödförbättrare - Förkokt förbättrare...
Portfölj (12)
Grekland, Ionia, Thessaloniki
...Om oss "Special mix" företaget är ett företag som har varit verksamt sedan juli 1995 och är aktivt inom tillverkning av brödförbättrare och färdiga blandningar. Huvudfokus i vår produktlinje inkluderar: konfektyrblandningar, brödförbättrare, förbättrare för mjölkvarnar, glutenfri kakmix och bröd. Vi utvecklar och producerar även Private Label-produkter. Alla våra produkter håller högsta...
Portfölj (9)
Belgien, Antwerpen
MECO tillverkar och distribuerar ett omfattande utbud av livsmedelsingredienser för bageri- och konditoriprodukter. Våra målgrupper är producenter av konsumtionsvaror såsom spannmålsmöller, stora brödfabriker, men också cateringföretag (restauranger), snabbmatskedjor och supermarketbagerier. MECO:s produktmix består av brödförbättrare, kompletta blandningar för olika typer av deg och bakverk...
Belgien, Lokeren
Wouters NV är specialiserat på bagerigrundämnen, friteringsoljor och friteringsfetter, oljor och fetter för livsmedelsindustrin. Med sina egna varumärkesprodukter har företaget byggt upp ett starkt rykte inom brödförbättrare och bakpulver, särskilt för hantverksbagerier och konditorier. Även den industriella bageri- och kexmarknaden erbjuds ett sortiment av specifika bagerifetter och margariner...
Belgien, Tessenderlo
... bagare, konditorier och specialiserade bagerier, såsom mjölsorter; socker; jäst; bearbetade mjölk- och äggprodukter; smör och fetter; brödförbättrare; bindemedel; choklad och dekorationfigurer och prydnader; russin och konserverad frukt; fyllningar och toppings; nötter och frön; djupfrysta produkter; degprodukter; bröd, brödingredienser, baguetter, bullar, panini, smörgåsar, pistolets och piccolo; viennoiserie, croissanter och kaffebröd; småkakor, bakverk, kex, tårtor, våfflor, donuts, muffins och brownies; patisserie, desserter och praliner; snacks och pizzor; förpackningar ...
Vi exporterar bakningsingredienser som torrjäst, brödförbättrare, mjölförbättrare, bakningsenzymer, glutenfria enzymer och bakverk. Instant torrjäst kommer ursprungligen från Egypten, medan andra produkter tillverkas av vårt företag i Istanbul.