Polen, Warszawa, Poland
...Koncentrat av vassleprotein erhålls genom en avancerad ultrafiltreringsprocess av laktos vid låg temperatur, vilket gör att proteinerna i vassle förblir intakta. Vassleproteinkoncentrat kan innehålla mellan 35 och 90 % protein. Koncentratet i pulverform har en neutral smak, vilket gör att det kan ges vilken smak eller doft som helst. WPC (på engelska: Whey Protein Concentrate - koncentrat av vassleprotein) 80 användes i produktionen av koncentrerade livsmedel, glass, yoghurt, drycker, charkprodukter och främst inom sportnäring och funktionella livsmedel.
Portfölj (278)
Spanien, Els Hostalets De Pierola-Barcelona
...Simat firar sitt 40-årsjubileum i år 2019. Det görs genom att behålla grundarens entusiasm, som har tagit dem hit idag, och också genom att se mot framtiden och anpassa sina produkter till dagens konsumtionsbehov. För detta erbjuder de glutenfria produkter, ingen av dem innehåller gluten, med näringsmässigt balanserade värden, lågt fettinnehåll och utan tillsatt socker. Dessutom erbjuder de nya format som underlättar användningen och anpassar sig till dagens livstakt.
Spanien, Molina De Segura
...Mandelmjölk koncentrat för utspädning i fabriken. Koncentratet finns i 250 kg fat och i 25 kg behållare.
Portfölj (1)
Spanien, Valencia
Företaget SELVI SLU är en tillverkare/produkter inom sektorn för Soft Ice Cream och koncentrat för granita, med säte i Valencia, Spanien. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter designade för livsmedelsindustrin. Vi utökar även vår närvaro till sektorerna för torra blandningar och produkter för livsmedelsberedning. Vi erbjuder torra blandningar och pulverdegar för donuts, våfflor,...
Portfölj (6)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play