Spanien, Pedro Muñoz
...Ekologisk svart vitlökspasta. Lätt att använda, utan svinn. Påläggbar. PP-burk. Produkten är tillverkad med färsk, naturlig vitlök. Utan tillsatser. Färg: Svart Arom: Fruktig Smak: Söt. Nyanser av lakrits, torkad plommon. Speciellt för restaurangbranschen. Nettovikt ca: 400 g. För direkt konsumtion som pålägg. Gourmetprodukt för restauranger, fruktbutiker, hälsokostbutiker, dietister, livsmedelsbutiker, catering, små och stora livsmedelsbutiker eller andra som använder vanlig färsk vitlök. Användbar i köket som krydda eller tillbehör.
Portfölj (23)
Slovakien, Košice
...Utmärkt för att förbereda såser, olika spaghetti, pasta, pizza, kötträtter och grönsaksrätter. Det ger varje rätt en fantastisk och fyllig smak och förvandlar den till en oförglömlig kulinarisk magi.
Portfölj (64)
Italien, Villafranca
... Paccheri verkligen mångsidiga: de passar utmärkt både med såser och med grönsaker, kött eller fisk. Paccheri Del Vesuvio är oemotståndliga, det räcker med att servera dem med en god köttsås eller en ugnsbakad gryta för att de ska frigöra sin aptitretande delikatess och en unik och oemotståndlig smak. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torkad Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torkad Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef...
Portfölj (4)
...Julperioden är stollenperiod. För att den läckra kakan ska förbli färsk länge bör den förvaras i en OPP-faltpåse. Även Baumkuchen, bakverk, pasta, bröd, torkad frukt, kryddor eller baljväxter kan förpackas på bästa sätt med detta. Denna högkvalitativa livsmedelsförpackning kan tillverkas av olika folier, men den mest använda är biaxialt sträckt PP-folie (OPP). En lämplig foliebehandling, som...
Portfölj (9)
Frankrike, Bordeaux
...oroa dig inte, vårt team av passionerade florister är här för att vägleda dig! Flera sorter kan förhöja och framhäva dessa mini gyllene blad. Välj till exempel en stabiliserad ivory-hortensia som du delar i två eller tre delar, några grenar av färsk gran, röd ilex, bomullsgrenar, lite torkad vit lagurus, torkad röd eucalyptus och torkade vita grenrosor. Den färska granen och den röda ilexen kommer att torka. Natur: torkad blomma Färg: guld Dimensioner: stjälkhöjd cirka 70 cm...
Portfölj (172)
... akrylbläck eller metalliserad folie, gör denna förpackning till en upplevelse. Genom den hetsvepta botten- och sidnauten är OPP-sidpåsen dessutom helt tät. Genom en tilltalande individuell tryckning med upp till åtta färger, bärs produktens färskhet och exklusivitet utåt. Användningsområden - Christstollen - Baumkuchen - Bakverk - Pasta - Bröd - Torkad frukt - Kryddor - Baljväxter...
Portfölj (9)
Italien, Fidenza
...Sedan 1986 är ITALPAST ledande inom design och konstruktion av maskiner, automatiska anläggningar och kompletta linjer för produktion av högkvalitativ pasta, både för hantverks- och industriell sektor. Torkad pasta, färsk pasta, glutenfri pasta, fylld pasta och förkokt pasta för färdigrätter. Anläggningar och kompletta linjer för torkad pasta med produktionskapacitet från 30 till 1 000 kg/timme...
Italien, Latina
...Vi är ett import- och exportföretag, vår verksamhet är att utveckla och sprida livsmedelskvalitet i världen av 100% Made in Italy. _/..Torr pasta | kort pasta | lång pasta | färsk pasta | Livsmedel | Krossade tomater även amerikanska format | tomatsås | konserver | vin från Lazio, moscato från Terracina | Nero d'Avola vin från Sicilien | Kaffe, Kakao | exotisk frukt | torkad frukt | färsk frukt...
... kombination med italiensk hantverksskicklighet, gör det möjligt att skapa pasta av högsta kvalitet, långsamt torkad för att bevara dess näringsfördelar. Vi erbjuder naturell pasta med eller utan ägg, smaksatt med mer än 20 olika smaker (tomat, basilika, piment d'Espelette, morot…). Vi erbjuder färsk pasta på beställning och torr pasta, tillgänglig i 9 unika former (coquillettes, fusilli, tagliatelle...
Portfölj (43)
Italien, Villafranca
... och traditionell smak. Hög kvalitet -Sträng urval av durumvetemjöl och rena ingredienser. Autentisk innovation -Du kombinerar traditionella tekniker med moderna teknologier. Överensstämmelse mellan färsk pasta och torkad pasta: Gör kvalitet till ett val för ett bättre liv. 270 kcal/100g för färsk pasta 350 kcal/100g för torkad pasta Färskt är bättre! Färsk medelhavspasta från Italien "Napoli" Först med Stef kyltransport.
Italien, Anzio
MAISON DEL CELIACO är ett varumärke från ett företag som är godkänt av Hälsomyndigheten för produktion av GLUTENFRIA livsmedel inom bageri, gastronomi och pasta. Våra produktionskedjor sträcker sig från FRYST till FÄRSK och TORKAD. Produkterna är hantverksmässigt tillverkade utan konserveringsmedel, vilket gör att de är oöverträffade när det gäller smak och näringsvärden. MAISON DEL CELIACO är...
Italien, Santa Maria La Carità
... kolhydrater och under en minimum av 12 upp till 36 timmar, beroende på vilken typ av format som ska bearbetas. Bearbetning av Färsk Pasta: varje produkt tillverkas med noggrant UTVALDA RÅVAROR och avvisar kategoriskt användningen av konserveringsmedel eller tillsatta ämnen. En kvalitetsdeg. Detta är målet vi strävar efter i varje produktionscykel. Utvalda färska ägg, högproteinhaltigt mjöl som kommer 100% från italienska fält, långsam och homogen knådning, konstant och gradvis formning i brons, det är våra hemligheter.
Frankrike, Blagnac
... hela tryfflar eller tryffelskal och -spån. Du kommer också att upptäcka små njutningar för att förgylla dina vardagsrätter, tack vare tryffelolja eller -vinäger, pålägg, kryddor eller till och med rätter som risotto, pasta eller polenta. För att ge en liten touch av tryffel till dina rätter kan du välja krämer eller såser. Utöver tryffel väljer vi även ut olika högkvalitativa svampar som murklor, kantareller eller dödskalletrumpeter, som du hittar i torkad form så att du kan njuta av dem året runt. La Maison Baumont hjälper dig också att hitta presentidéer genom sina presentlådor.
Turkiet, Ankara
Vi exporterar alla typer av färsk frukt och grönsaker såsom äpplen, päron, druvor, lök, kiwi, morötter, torkad frukt som aprikoser och fikon, frysta livsmedel, kyckling, fisk, baslivsmedel som socker, salt, tomatpuré, olja, pasta, mjöl, hyllprodukter, kakor, kex, choklad, mjölk, vatten, läskedrycker, städprodukter, verktyg, medicinska material och apparater, läkemedel, vitaminer, sjukhusmaterial...
Belgien, Moxhe (hannut)
Våra specialiteter: måltider baserade på pasta, såser baserade på tomater, såser med råmjölk, skaldjurssåser, färsk pasta med färska ägg och torkad pasta med färska ägg, såser och måltider utan kött, samt måltider med rent nötkött. Som producenter av råvaror prioriterar vi korta distributionskedjor, bevarande av naturen och livsmedelsfräschör. Den hantverksmässiga produktionen som vi tillämpar...
Italien, Olbia
Sa Busa Food producerar färsk och fryst hantverksmässig eller handgjord pasta. Företaget grundades 1982 och tillverkar torra bakverk, mestadels baserade på torkad och dehydratiserad frukt. Det har sitt säte i Olbia och kan stoltsera med ett team av produktionsexperter med 40 års erfarenhet. Produkterna väljs ut och bearbetas noggrant för att erbjuda mjukhet, doft och en hög grad av kundnöjdhet...
Italien, Ancona
...SOM: TORRA PASTA, FÄRSK PASTA, RIS, KAFFE, SKIVAD OST, RIVEN OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAKOR, NUGAT, BRIOCHE, CROISSANTER, GODIS, KRYDDOR, DROGER, KÖTT, TORKAD FRUKT, VARIERADE SKIVOR, PÅSKÄGG, JULKORGAR, KEMISKA PRODUKTER, DJURFODER, ANTI-GRITTOGAMIC, BYGGPRODUKTER, TVÄTTMEDEL O.S.V.
Italien, Padova
...VI PRODUCERAR FÄRSK OCH FYLLD PASTA, MED ETT STORT URVAL AV FORMER, TORTELLINI OCH RAVIOLI MED MER ÄN 40 OLIKA SMAKER, BEROENDE PÅ TILLGÅNGEN AV SÄSONGENS BÄSTA GRÖNSAKER OCH ITALIENSKA KULINARISKA TRADITIONER. VI PRODUCERAR OCKSÅ NOODLES OCH GNOCCHI, SPAETZLE OCH GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRÅN DE VENETISKA BERGEN. VI HANDLAR OCKSÅ ITALIENSK PASTA, FÄRSK ELLER TORKAD...
Italien, Vasto
Företaget Stic SRLS är huvudsakligen kommersiellt och har flera italienska pastakunder från regionen Abruzzo som fortfarande producerar färsk och torkad pasta med gamla traditionella hemmametoder. Färsk pasta tillverkas dagligen, varje dag, medan torkad pasta produceras veckovis. Mjölet, som är den huvudsakliga basen för pastan, väljs noggrant av kvalitetsexperter med ekologisk märkning...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play