Italien, Villafranca
... Paccheri verkligen mångsidiga: de passar utmärkt både med såser och med grönsaker, kött eller fisk. Paccheri Del Vesuvio är oemotståndliga, det räcker med att servera dem med en god köttsås eller en ugnsbakad gryta för att de ska frigöra sin aptitretande delikatess och en unik och oemotståndlig smak. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torkad Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torkad Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef...
Portfölj (4)
Italien, Fidenza
...Sedan 1986 är ITALPAST ledande inom design och konstruktion av maskiner, automatiska anläggningar och kompletta linjer för produktion av högkvalitativ pasta, både för hantverks- och industriell sektor. Torkad pasta, färsk pasta, glutenfri pasta, fylld pasta och förkokt pasta för färdigrätter. Anläggningar och kompletta linjer för torkad pasta med produktionskapacitet från 30 till 1 000 kg/timme...
Italien, Anzio
MAISON DEL CELIACO är ett varumärke från ett företag som är godkänt av Hälsomyndigheten för produktion av GLUTENFRIA livsmedel inom bageri, gastronomi och pasta. Våra produktionskedjor sträcker sig från FRYST till FÄRSK och TORKAD. Produkterna är hantverksmässigt tillverkade utan konserveringsmedel, vilket gör att de är oöverträffade när det gäller smak och näringsvärden. MAISON DEL CELIACO är...
Italien, Santa Maria La Carità
... kolhydrater och under en minimum av 12 upp till 36 timmar, beroende på vilken typ av format som ska bearbetas. Bearbetning av Färsk Pasta: varje produkt tillverkas med noggrant UTVALDA RÅVAROR och avvisar kategoriskt användningen av konserveringsmedel eller tillsatta ämnen. En kvalitetsdeg. Detta är målet vi strävar efter i varje produktionscykel. Utvalda färska ägg, högproteinhaltigt mjöl som kommer 100% från italienska fält, långsam och homogen knådning, konstant och gradvis formning i brons, det är våra hemligheter.
Italien, Olbia
Sa Busa Food producerar färsk och fryst hantverksmässig eller handgjord pasta. Företaget grundades 1982 och tillverkar torra bakverk, mestadels baserade på torkad och dehydratiserad frukt. Det har sitt säte i Olbia och kan stoltsera med ett team av produktionsexperter med 40 års erfarenhet. Produkterna väljs ut och bearbetas noggrant för att erbjuda mjukhet, doft och en hög grad av kundnöjdhet...
Italien, Ancona
...SOM: TORRA PASTA, FÄRSK PASTA, RIS, KAFFE, SKIVAD OST, RIVEN OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAKOR, NUGAT, BRIOCHE, CROISSANTER, GODIS, KRYDDOR, DROGER, KÖTT, TORKAD FRUKT, VARIERADE SKIVOR, PÅSKÄGG, JULKORGAR, KEMISKA PRODUKTER, DJURFODER, ANTI-GRITTOGAMIC, BYGGPRODUKTER, TVÄTTMEDEL O.S.V.
Italien, Padova
...VI PRODUCERAR FÄRSK OCH FYLLD PASTA, MED ETT STORT URVAL AV FORMER, TORTELLINI OCH RAVIOLI MED MER ÄN 40 OLIKA SMAKER, BEROENDE PÅ TILLGÅNGEN AV SÄSONGENS BÄSTA GRÖNSAKER OCH ITALIENSKA KULINARISKA TRADITIONER. VI PRODUCERAR OCKSÅ NOODLES OCH GNOCCHI, SPAETZLE OCH GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRÅN DE VENETISKA BERGEN. VI HANDLAR OCKSÅ ITALIENSK PASTA, FÄRSK ELLER TORKAD...
Italien, Vasto
Företaget Stic SRLS är huvudsakligen kommersiellt och har flera italienska pastakunder från regionen Abruzzo som fortfarande producerar färsk och torkad pasta med gamla traditionella hemmametoder. Färsk pasta tillverkas dagligen, varje dag, medan torkad pasta produceras veckovis. Mjölet, som är den huvudsakliga basen för pastan, väljs noggrant av kvalitetsexperter med ekologisk märkning...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play