Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. är ett företag med över 58 års erfarenhet inom försäljning och distribution av färskt och fryst iberiskt fläskkött. Sedan grundandet 1952 har vi upprätthållit ett konstant engagemang för innovation och kvalitet, anpassat oss till marknadens och våra kunders behov. Vår utveckling har gjort det möjligt för oss att optimera våra anläggningar och procedurer, vi...
Portfölj (15)
Frankrike, Castelnaudary
...Servera färsk, med ett tillbehör av grönsaker eller i en sallad av ditt val: ruccola, mesclun, ekblad…...
Portfölj (56)
Italien, Orbassano
...Agnolotti piemontesi är en äkta specialitet från Piemonte, som går tillbaka till ett regionalt recept från 1800-talet. Dessa ravioli är fyllda med tre typer av färskt och magert kött (nötkött, fläskkött och vitt kött) samt säsongsbetonade grönsaker (kokt kål, mangold eller spenat beroende på säsong). Huvudingredienserna inkluderar kokt skinka, roast beef, kokt kyckling, spenat, rostat fläskkött, kokt kål och mortadella. Denna kombination av smaker erbjuder en unik och traditionell kulinarisk upplevelse, perfekt för den som vill njuta av äkta piemontesisk matlagning.
Portfölj (57)
Spanien, Malaga
...Från mini-quicher för en snabb tugga till större som kan delas, gör vi på Preco Food dem med en krispig smörbas och fyllda med naturliga och färska, alltid och endast ingredienser av första kvalitet. Caprese (färsk tomat, basilika och Edam-ost) Ost, lök och bacon Färsk spenat och getost Skinka och ost Ost och lök KATEGORI: Quicher...
Portfölj (29)
Portugal, Santarém
Monte Safira är en premiumtillverkare och exportör av högkvalitativa portugisiska produkter, specialiserad på rå olivolja och traditionell charkuterivaror. Beläget i Portugal, är Monte Safira dedikerad till att producera autentiska produkter med hjälp av tidshonorerade metoder, som tillgodoser konsumenter som söker smakerna från sitt hemland. Företagets produktutbud inkluderar extra jungfruolja, k...
Portfölj (14)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt säte i Guijuelo (Salamanca) och ägnar sig nästan uteslutande åt industrialiseringen av iberisk gris. Deras mål var att bygga ett slakteri med styckningsavdelning och fettbearbetning, som skulle ge dem möjlighet att slakta och stycka de grisar som deras industrier behövde, samt att omvandla fläskfett till fett genom en smältprocess, vilket inledde verksamh...
Portfölj (8)
...Maiski kyckling skinka ost, förkokt kyckling med en krämig ostfyllning och skinkkubbar. 125 g/styck i bulk 3 kg = 2 x 12 stycken eller förpackad 2 kg = 8 x 2 stycken...
Portfölj (33)
Frankrike, Auros
...Façon LOMO 3,5 kg, hållbarhet 20 dagar Vår specialitet och vår bästsäljare på sommaren. En mycket originell produkt som verkligen är jättegod! Det är en skinka marinerad i söt paprika. Vi kan sälja den I skivor att grilla som en entrecôte (i panna, på grill eller barbecue) Som rostbiff I spett Som bräserad skinka i rotisserie. Det är mycket gott och billigt.
Portfölj (31)
...IL SENESE Prosciutto cotto från "Cinta Senese DOP" Råvara: Färsk skinka från "Cinta Senese DOP" med utvald fot kg .15,00 Ingredienser: "Cinta Senese DOP" färsk skinka, utan polyfosfater, mjölkprodukter, gluten och glutamat: salt, aromer och kryddor, dextros, fruktos, antioxidant E316, konserveringsmedel E250 Färdig produkt: Kg 10, kokt i tyg för att behålla tillagningssaften i kontakt med produkten, snörad, förpackad i transparent Cryovac och pastöriserad, förpackning i kartonger med 2 st.
Portfölj (4)
Storbritannien, Stoke On Trent Tunstall
...Smakboxen innehåller: 2 paket färsk "Tortellini med Skinka" (250 g per paket) 2 paket färsk "Ravioli med Ricotta och Spenat" (250 g per paket) 2 paket färsk "Kött-Ravioli" (250 g per paket) 1 paket färsk pasta "Fusilli Calabresi" 500 g 1 paket färsk pasta "Scialatielli Caserecci" 500 g 1 paket färsk äggpasta "Lasagne- och Cannelloni-ark" 500 g 1 paket färsk äggpasta "Pappardelle" 500 g 1 paket...
Portfölj (3)
Spanien, Guijuelo
...Sötma, intensiv smak, förförisk arom, färsk och långvarig, dessa är alla nyanser och toner som Alta Gastronomía Ekollonmatat Skinka erbjuder gommen. Dess fettinfiltrationer gör att varje skiva smälter i munnen, vilket gör att dess minne består och ger oss påminnelser om de mer än fyrtio månader av naturlig lagring i källare som den har genomgått. Hemligheten ligger i valet av det bästa...
Portfölj (10)
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Hantverksmässig tillverkning av produkter som: El Botillo del Bierzo, kryddiga och söta chorizos, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, lagrad skinka, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, rökt Lacón, bacon, bräserad Lacón (Gourmetprodukt) bland annat... Vi erbjuder också färskt fläskkött som: kotletter, oxfiléer, revben, bacon, Lacón, färsk skinka, färsk knoge, och självklart salta och färska produkter som: öron, svans, rygg, svinhuvud, snok, svinben.
Portfölj (4)
Italien, Fisciano
...Vår färska fyllda pasta innehåller kött, lufttorkad skinka, ricotta och spenat, porcini-svampar, allt inlindat i ett tunt och lätt ark gjort av mjöl och ägg från frigående höns.
Portfölj (3)
Italien, Brusaporto
...Mammamore, njut av smaken av färsk pasta med en rik och smakfull fyllning. Som mamma gjorde... med kärlek! Finns också: Casoncelli med svamp 250g Panzerotti med ricotta och örter 250g Ravioli med ost 250g Casoncelli med kött 250g Raviolini med rå skinka 250g...
Portfölj (10)
Spanien, Madrid
...Detta snitt är mycket attraktivt för grillfester och består av iberiska fläskrevben som skurits från mitten. De kan vakuumförpackas, i flow pack och i ski pack, men det sistnämnda är mindre. Exporten kan vara färsk eller fryst.
Portfölj (3)
Italien, Viterbo
...Sgambato, utan sidofläsk före lagring, undviker därmed för mycket avfall. Råvaran är färsk och garanterad eftersom företaget avsiktligt inte har fryslager. Vikt efter lagring kg. 6,5. Produkt användbar efter trimning kg. 5,800. Lagrad 6/8 månader.
Portfölj (7)
Spanien, La Muela
Aibar Selección är ett familjeföretag med över 50 års erfarenhet inom tillverkning och distribution av skinkor, charkuterier, ostar och mycket mer. Alla produkter vi säljer är av hög kvalitet och till de bästa priserna. Vi har ett brett produktutbud, inklusive: iberisk skinka av ekollon, iberisk skinkben, iberisk salchichón, lufttorkad chorizo, färsk chistorra, guanciale, specialpizza coppa, etc...
Storbritannien, Birmingham
...-godkända leverantörer och uppfylla EU/UK:s välfärdsstandarder. Vi levererar benfritt fläskkött som är lämpligt för: bearbetade köttprodukter som korv, korvrullar, skotska ägg, fläskpajer, kokt skinka, torkad korv och kontinentala köttprodukter; fryst A-kvalitetskyckling och fryst A-kvalitetsanka; nötkött i alla styckningsdelar inklusive med ben och utan ben som kan levereras färskpackad eller fryst. Vi arbetar med leverantörer i Storbritannien, över hela fastlands-Europa, Fjärran Östern samt Nord- och Sydamerika. Vi driver också vår egen högkvalitativa bearbetningsverksamhet i Holland.
Belgien, Izegem
...), Tillagade grönsaker (När man pratar om tillagade rätter tänker man självklart på tillagade grönsaker), Råkost, Kalla rätter, Italienska och spanska charkuterier, Ost (Ostbrickor, raclette, hård, halvfast, mjuk, blå, färsk, get- eller lättost). Men också såser, oljor och kryddor, tapas och pålägg, pasta, smörgåsar och överraskningsbröd, drycker, kaffe och socker, bröd, sylt och choklad, kakor, sockerfria produkter, mejeriprodukter och yoghurt, nötter, fikon, dadlar, godis och slutligen diverse.
Belgien, Malmedy
Kooperativa företaget Porcs Qualité Ardenne (PQA) är beläget i Malmedy i de belgiska Ardennerna. Vi producerar tre typer av gris under strikta specifikationer, kontrollerade av oberoende och erkända certifieringsorgan. PQA behärskar hela sin process: uppfödning, utfodring, transport, slakt, styckning, köttberedningar och charkprodukter. Från halva grisen till färsk korv och från Ardennes-skinka...
Spanien, Valencia
... skaldjur, en grönsaks-paella eller en traditionell valenciansk paella-upplevelse. Alla dessa görs med det traditionella valencianska paellareceptet. Detta är en verklig praktisk matlagningskurs för paella, och du kommer att laga och lära dig att laga en paella. Alla våra paella-upplevelser inkluderar drycker, tapas, skinka, sallader, desserter och typiska spanska och valencianska drycker, som "sangria", "cazalla" eller "mistela". Paella-upplevelsen varar i 3:30 timmar och besökarna har alltid roligt och lär sig.
Spanien, Cuarte De Huerva
... markförhållandena i den tropiska regionen i Latinamerika kan vi erbjuda ananas av hög kvalitet, samt kunna erbjuda den färsk i olika format redo för konsumtion. Vi erbjuder marknaden ett kontinuerligt utbud året runt, planerat efter efterfrågan, och med högsta kvalitet. All produktion från GMS erhålls genom integrerad skadedjurskontroll och har Leaf-certifiering, som internationellt leder arbetet för att främja hållbart jordbruk med högsta grad av miljöhänsyn.
Belgien, Monteneau
... färska skinkan - precis som vid alla steg i produktionen i allmänhet. Idag, precis som i generationer tidigare, tillverkas den äkta Ardenneskinkan genom ett hårt hantverksarbete. Tiden är en viktig ingrediens. Rökningsprocessen följer en gammal tradition, med bokträ och enbär. 6 månaders tillverkning krävs för att en färsk skinka ska bli en äkta Ardenneskinka från Montenau.
Belgien, Wommelgem
Ter Beke är en innovativ belgisk färsk livsmedelsgrupp som marknadsför ett omfattande sortiment av kvalitativa färska livsmedelsprodukter och tillhörande tjänster i flera europeiska länder. I vår fabrik i Wommelgem producerar vi vårt kompletta sortiment av kokt skinka, paté och kokta korvar.
Spanien, Barbastro
... tillverkar även inlagda ländstycken samt inlagd och mognad ländstycke, och andra typer av charkprodukter som secallona, salchichón pages, mognad longaniza, fuet, mognad chorizo av typ sarta, och flera typer av färska charkprodukter (färsk longaniza, korv, färsk chorizo). Vi erbjuder skivor i 100 grams förpackningar av skinka, skinka, inlagd ländstycke, inlagd och mognad ländstycke, chorizo och salchichón. Allt detta kan ni se på vår hemsida www.pjmayoral.com...
Italien, Montegiorgio
Sedan 1932 har Guido Marzetti inlett verksamhet med kornmalning med stenmjöl och svinuppfödning. Rå och kokt skinka, mortadella och charkuterier av rent svin och jodiserat salt. Nationell högkvalitativ kokt skinka med färsk nationell svinkött, glutenfri, laktosfri.
Spanien, Almeria
Export av färsk frukt och grönsaker från Spanien (zucchini, aubergine, paprikor, gurkor...) av hög kvalitet samt 100% spanska livsmedelsprodukter Delicatess (tryffel, viner, likör, cava, konserver, skinka, ost, extra jungfruolivolja, vinäger, sylt, honung, Piment de la Vera, saffran...). Alla produkter direkt från producent och tillverkare. Förberedelse av presentpaket, företagsgåvor, speciella evenemang....
Portfölj (7)
... huvudsak är uppdelad i två delar. Å ena sidan har vi Anna och charkuteriet med produkter från Parma, såsom San Giovanni skinka och kokt skinka, produkter distribuerade av Noi Di Parma som Gorgonzola och Taleggio. Färsk skärning av får- och komjölkost från Sardinien och regionen samt färsk ricotta varje dag. Å andra sidan har vi avdelningen för ekologiska produkter utan palmolja, för veganer, vegetarianer, glutenfria för celiaki, utan tillsatt socker och utan laktos. Regionala produkter från Toscana och Ligurien som Bologni-honung. Kom och besök oss i stora antal!
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play