Italien, Orbassano
...Agnolotti piemontesi är en äkta specialitet från Piemonte, som går tillbaka till ett regionalt recept från 1800-talet. Dessa ravioli är fyllda med tre typer av färskt och magert kött (nötkött, fläskkött och vitt kött) samt säsongsbetonade grönsaker (kokt kål, mangold eller spenat beroende på säsong). Huvudingredienserna inkluderar kokt skinka, roast beef, kokt kyckling, spenat, rostat fläskkött, kokt kål och mortadella. Denna kombination av smaker erbjuder en unik och traditionell kulinarisk upplevelse, perfekt för den som vill njuta av äkta piemontesisk matlagning.
Portfölj (57)
...IL SENESE Prosciutto cotto från "Cinta Senese DOP" Råvara: Färsk skinka från "Cinta Senese DOP" med utvald fot kg .15,00 Ingredienser: "Cinta Senese DOP" färsk skinka, utan polyfosfater, mjölkprodukter, gluten och glutamat: salt, aromer och kryddor, dextros, fruktos, antioxidant E316, konserveringsmedel E250 Färdig produkt: Kg 10, kokt i tyg för att behålla tillagningssaften i kontakt med produkten, snörad, förpackad i transparent Cryovac och pastöriserad, förpackning i kartonger med 2 st.
Portfölj (4)
Italien, Fisciano
...Vår färska fyllda pasta innehåller kött, lufttorkad skinka, ricotta och spenat, porcini-svampar, allt inlindat i ett tunt och lätt ark gjort av mjöl och ägg från frigående höns.
Portfölj (3)
Italien, Brusaporto
...Mammamore, njut av smaken av färsk pasta med en rik och smakfull fyllning. Som mamma gjorde... med kärlek! Finns också: Casoncelli med svamp 250g Panzerotti med ricotta och örter 250g Ravioli med ost 250g Casoncelli med kött 250g Raviolini med rå skinka 250g...
Portfölj (10)
Italien, Viterbo
...Sgambato, utan sidofläsk före lagring, undviker därmed för mycket avfall. Råvaran är färsk och garanterad eftersom företaget avsiktligt inte har fryslager. Vikt efter lagring kg. 6,5. Produkt användbar efter trimning kg. 5,800. Lagrad 6/8 månader.
Portfölj (7)
Italien, Montegiorgio
Sedan 1932 har Guido Marzetti inlett verksamhet med kornmalning med stenmjöl och svinuppfödning. Rå och kokt skinka, mortadella och charkuterier av rent svin och jodiserat salt. Nationell högkvalitativ kokt skinka med färsk nationell svinkött, glutenfri, laktosfri.
... huvudsak är uppdelad i två delar. Å ena sidan har vi Anna och charkuteriet med produkter från Parma, såsom San Giovanni skinka och kokt skinka, produkter distribuerade av Noi Di Parma som Gorgonzola och Taleggio. Färsk skärning av får- och komjölkost från Sardinien och regionen samt färsk ricotta varje dag. Å andra sidan har vi avdelningen för ekologiska produkter utan palmolja, för veganer, vegetarianer, glutenfria för celiaki, utan tillsatt socker och utan laktos. Regionala produkter från Toscana och Ligurien som Bologni-honung. Kom och besök oss i stora antal!
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play