...Den intensiva smaken och de livliga färgerna av vårgrönsaker förenas med den delikata smaken av svärdfisk i en rätt som uttrycker hela essensen av sydlig matlagning. Ett rikt och näringsrikt recept som endast utgår från genuina ingredienser, utmärkt som förrätt, tillbehör eller huvudrätt.
Portfölj (45)
Italien, Misano Adriatico
...Gustoso och läckert, "PARMAREGGIO" Parmigiano reggiano DOP 30 månader 1 1/16 av form 2,5 kg är en långlagrad ost med en mjuk konsistens och en rik smak. Med en form av 2,5 kg är den perfekt för en mängd olika rätter, från förrätt till huvudrätt, och tillför en touch av autentisk italiensk smak.
Portfölj (200)
Frankrike, Paris
...Pestos med torkad frukt från buononaturale ger en elegant touch utan ansträngning till vilken förrätt eller huvudrätt som helst. Denna glutenfria pesto är tillverkad av de bästa sicilianska hasselnötterna och kännetecknas av sin märkbart delikata smak. Nettovikt:90g...
Portfölj (200)
Belgien, Gent
... fakta om sevärdheterna ni kommer att se längs vägen. Vi kör dig till ett trendigt område i södra Antwerpen, där du kommer att besöka ett genuint lokalt bryggeri som heter ‘t Pakhuis. Byggnaden, ett lager som ursprungligen byggdes 1850, har nyligen omvandlats och blev inspirationen för detta stora bryggeri. Vi låter dig smaka på dess tre mest kända öler: Antwerps Blondöl, Antwerps Mörka Öl och ‘Nen Bangelijken’, som har en alkoholhalt på 9,5% och regelbundet kallas ‘den bästa ölen någonsin.’ Förrätt, huvudrätt och dessert – på tre platser Förrätter kommer att serveras på ‘t Pakhuis...
Portfölj (49)
Frankrike, Ploërmel Cedex
...Rörda ägg kan avnjutas som en varm förrätt, huvudrätt, men även till frukost, i tapas och bufféer. Produkter gjorda av ägg lagda i Frankrike. Förpackning: 2,5 kg, 9 kg eller 10 kg.
Portfölj (52)
Italien, Pescara
...Gastronomiska sniglar helix aspersa muller är klara för köket. VÅRA SNIGLAR HELIX ASPERSA MULLER Denna art finns i olika klimat och jordar. Den växer snabbt i våra odlingar, där den enbart äter växtlighet, utan användning av foder. Vår metod med NATURLIG CYKEL UTOMHUS gör att vi kan föda våra sniglar uteslutande med växter, för att få en produkt av högre kvalitet både när det gäller organoleptiska och kulinariska egenskaper. Den används både som förrätt och som en näringsrik huvudrätt. Köttet som kännetecknar den har ett högt proteininnehåll och ett lågt fettinnehåll.
Portfölj (5)
Frankrike, Auxerre
...{"Nez":"doft av mogna björnbär, mango och muskmelon med inslag av cederträ, apelsinblommor, kandiserad ingefära och bakverk","Accord metvin":"aperitif (stekt foie gras och tryffelsås), förrätt (färska fikon fyllda med foie gras), huvudrätt (vaktlar med sauternes), ost (roquefort)","Appellation":"Sauternes","Conditionnement":"Kartong med 6 flaskor om 75 cl","Le conseil de l'œnologue":"servera vid...
Portfölj (190)
Förenade Arabemiraten, Dubai
...Mid wings består av två tunna ben som löper parallellt med varandra längs längden av filén. De har mörkt, mört kött och är helt täckta med skinn. Dessa kan bakas i ugnen eller grillas. Idealiska som förrätt, huvudrätt, delad rätt eller som en del av en köttplatta.
Portfölj (70)
Frankrike, Malataverne
... fransk matlagning i början av medeltiden. Hamnstäder som Collioure, Hendaye eller Fréjus har levt av ansjovishandeln. Idag har Spanien monopol på ansjovisfiske, med 90 % av fiskerättigheterna inom Europeiska unionen. Förberedelse av ansjovis Fördelen med ansjovis är att de kan förberedas snabbt. För att skapa en enkel och smakfull meny finns det inget bättre. Man kan lika gärna servera dem som förrätt, i en entrée eller som huvudrätt.
Portfölj (188)
Alla rum är utrustade med TV och WIFI-anslutning, ett badrum och toalett. Menyn serveras från onsdag till fredag kväll och inkluderar förrätt, huvudrätt, dessert, kaffe, vin ingår för 42€. Hostellerie Le Claimarais erbjuder också sin gastronomiska meny. Särskilda villkor ges vid regelbundna bokningar. En unik miljö vid gränsen till tre länder. För att fira er förening, kombinera tradition, smak...
Belgien, Rochefort
Weekend gastronomisk arrangemang, 16 rum: svit - superior - standard. Boende i en charmig miljö: terrass och trädgård längs med Lesse. Restaurang - Bar - Lounge. Mottagningssal - Bröllop. Seminarier upp till 200 personer. Alla våra rum är utrustade med ett fantastiskt marmorbadrum med toalett, en TV och en direkttelefonlinje. Gastronomiskt arrangemang för 2 personer för helgen, nätter från fredag till söndag, som inkluderar: 2 nätter, 2 frukostar, 2 gastronomiska menyer med 5 rätter: en kall förrätt, en varm förrätt, en glassdessert, en huvudrätt, en efterrätt.
Nederländerna, Amsterdam
...Denna amsterdamska restaurang har en rik historia när det kommer till kvalitetsmat och god holländsk mat. År 1946 kunde man redan få en komplett middag med förrätt, huvudrätt och efterrätt för 0,55 cent. Även experterna anser att vår goda holländska mat tillhör det bästa som Amsterdam har att erbjuda. Våra kockar har redan vunnit flera priser. Genom läsarna av Dichtbij.nl blev Hap-Hmm utnämnd till den...
Belgien, Walcourt
... söt kaffepaus. Lunch i restaurangen (förrätt, huvudrätt, dessert, 2 glas vin och vatten ingår). Den art deco-inspirerade salen i stil från 1900-talet kommer att stå till ditt förfogande för att ta emot dina gäster, kunder, anställda eller chefer. Du bör ta med din audiovisuella utrustning om du vill genomföra ett multimediemöte. Möjlighet till mottagning mellan 10 och 50 personer, reservation är nödvändig.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play