Italien, Forlì
...Farro är en spannmål som tillhör gräsväxternas familj, fattig på fett och rik på protein, vilket gör den idealisk för dem som följer kalorireducerade dieter eller vill ha rätt mängd energi före fysisk aktivitet. De pärlade farro-kärnorna produceras i Italien från ekologisk odling. Pärlad farro skiljer sig från den råa varianten genom avsaknaden av det yttre skalet och en enklare och snabbare...
Portfölj (50)
Italien, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana är ett dynamiskt företag som verkar inom den toskanska livsmedelssektorn, däribland produkterna med varumärket Agriqualità från Amiata och Val di Paglia, som är resultatet av en produktionskedja som skapades 2005 och som har fått certifieringsgodkännande från Region Toscana. Särskilt de certifierade produkterna har varit avsedda för direkt marknadsföring i försäljningsställen med ...
Portfölj (7)
Italien, Altamura
... från ett minimum av 40 till ett maximum av 55 grader Celsius, vilket skyddar de näringsmässiga värdena och hållbarheten under tillagningen. Vi producerar färsk och torr pasta, ekologisk och konventionell, av Farro dicoccum, hårdvete Senatore Cappelli, fullkorn, smaksatt med dehydratiserade och naturliga produkter. Våra produkter finns på den italienska marknaden från grossist till detaljhandel och på den utländska marknaden, främst i Spanien, Portugal, Tyskland, England, Kanada, Brasilien, Australien och USA.
Italien, Notaresco
...Företaget "La Cascina del farro" grundades 1995 i Guardia Vomano (TE) av Dr. Giacomo Di Giovannantonio och hans fru Maria Grazia Iachini. Drivna av en önskan att konsumera produkter från deras land som var hälsosamma och genuina, beslutade de sig för att börja odla emmer. Denna erfarenhet, rik på nya kunskaper och återupptäckta passioner, blev en möjlighet till delande med släktingar och vänner...
... med Farro, Piadina med Kamut, glutenfri, ekologisk Piadina och Pizzabotten. Våra livsmedelsprodukter är lämpliga för alla användningar från HoReCa-sektorn (Piadina för hotell, restauranger, barer, catering) till ditt hem. Mini piadine är utmärkta för barnens mellanmål eller ett lätt snacks på kontoret, och vår Fornarina är jättegod som på restaurang. Cascioni och fyllda piade är utmärkta för en komplett måltid.
Italien, Foligno
... finner en gynnsam livsmiljö, och senare även av kikärtor, cicerchie, roveja, farro, bönor och korn. Dessa grödor har den egenskapen att de växer bra även i fattig jord, och eftersom de är mycket motståndskraftiga mot kyla, ger de en god skörd där andra grödor misslyckas. Det handlar därför om produkter som historiskt sett inte kräver moderna kemiska behandlingar. Aktiviteten har sedan utvidgats till att inkludera sökandet efter svarta, vita och bianchetto tryfflar på Colfioritos högland och i de angränsande områdena, med utmärkta resultat som har möjliggjort produktionen av fina tryffelsåser.
Italien, scanno
...VÅR VERKSAMHET HAR EN GAMMAL TRADITION - SEDAN 1970 UNDER NAMNET MR. GINO DI MASSO - SOM GRUNDADE EN FÖRENING ÅR 1985 TILLSAMMANS MED FRU MARIA, HANS FRU, OCH DERAS TRE BARN: GIULIO, ANSVARIG FÖR FÖRSÄLJNING, ANGELO OCH ALESSANDRO INOM PRODUKTION. VÅRA PRODUKTER ÄR: PAN DELL'ORSO, PANETTO, KAKOR, FYLLDA PASTA, SCANNESE, LA CERASELLA, FROLLINE, KAKOR MED FARRO - TRADITIONELLA ITALIENSKA SÖTSAKER - PANETTONI, COLOMBE, NONNA ANGELAS FOCACCIA, MOSTACCIUOLI, AMARETTI DI SCANNO, FERRATELLE.
Polen, Tarnów
Italien, Capaccio
Italien, Marcianise
Spanien, Sabadell
Italien, Firenzuola
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play