... matsmältningssystemet. Våra fermenterade och bearbetade inlagda grönsaker förbereds med kall, saltad saltlake i upp till tre månader så att den bittra föreningen avlägsnas, grönsakerna mjukas upp och får smak. De tvättas sedan och sorteras och förpackas i behållare i en saltlösning för att bevara dem. Skördningsprocessen spelar en nyckelroll i vår produktion av inlagda grönsaker. Våra bönder...
Portfölj (59)
Tyskland, Bad Bentheim
... mals för att skapa en vätska som blandas med jäst för att starta processen med alkoholfermentering. Sockret omvandlas till alkohol. Samtidigt ser ättiksyrebakterier till att den skapade alkoholen omvandlas till vinäger. I den slutliga äppelcidervinägern finns det således ingen alkohol. Hälsosamma egenskaper hos äppelcidervinäger och tillämpningar Äppelvinäger kan användas på olika sätt, både internt och externt. Det är förutom en läcker tillsats till en sallad eller grönsaker också bra för kroppen. Äppelcidervinäger kan hjälpa till att hålla huden smidig och mjuk…...
Portfölj (549)
...En extraordinär kombination av peruansk Pacha Mama-espresso, fermenterade kakaobönor, regnskogpeppar och Inka-solsalt omfamnar köttet med sina aromatiska dofter utan att vara påträngande och ger helt nya smakupplevelser. Som ett särskilt höjdpunkt för torrmörat kött. För att förfina biff, tofu. Ger en behaglig kakaaoch kaffearom med en aning av rökigt salt. Även med kraftiga grönsaker som...
Portfölj (10)
Frankrike, Capdenac Gare
...fermenterade grönsaker som kål eller surdegsbröd innehåller dem. Fermenterad mjölk är också rikligt försett med dem. Lactobaciller och Bifidobakterier i livskraftig form: 24 miljarder Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 10 miljarder Lactobacillus gasseri LMG 26661: 6 miljarder Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 4,4 miljarder Bifidobacterium bifidum DSM 22892: 2 miljarder Lactobacillus fermentum CECT 5716: 1,6 miljarder Vitamin B2: 0,42 mg (30% VNR*)...
Portfölj (151)
Ukraina, Odessa
...Företaget "VOREN-FOOD" arbetar inom "Import-Export" av livsmedel. Det är baserat i Odessa, Ukraina och hanterar färska och fermenterade (inlagda) grönsaker av högsta kvalitet. Vi exporterar potatis, lök, morötter och andra grönsaker (i bulk), även för bearbetning. Grönsakerna är utsökta och av bästa kvalitet från den ukrainska svartjorden. Vi tillhandahåller också surkål. Vi producerar den...
Portfölj (10)
Turkiet, Bursa
Karsu Fruit grundades 2019 för att erbjuda färsk frukt, grönsaker och fermenterade livsmedel från Turkiet. Karsu Fruits högsta prioritet är att leverera högkvalitativ färsk frukt som produceras i överflöd i vår region, såsom körsbär, persikor, päron, granatäpplen, kastanjer, kvitten och de berömda svarta fikon från Bursa. I enlighet med våra kunders krav levererar vi frukter av högsta kvalitet...
Tyskland, Donaustauf
Tillverkning av fermenterade kosttillskott för människor och kompletterande foder för djur (inklusive hästar), gjort av hydrolyserad jäst (plasmolys) och fermenterade örter, frukter, grönsaker (viner), flytande, tabletter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play