...ORIGIN – TERROIR Torr Rödvin La Misaine Rouge Sec har valts ut av våra oenologer för att erbjuda dig balanserade, autentiska och härliga viner, perfekta för att komplettera vardagsmåltider. Europeiska gemenskapens vin VINIFIKATION Traditionell i rostfria ståltankar. DRUVSORT Tempranillo SMAKNOTER Vacker intensiv och lysande rubinröd färg. Delikata aromer av färska, krispiga röda frukter i doften. Mjuk och balanserad på gommen. MATKOMBINATIONER Njut av med såsiga rätter, rött eller vitt kött, grillat eller rostat. Servera vid 16°C (61°F).
Portfölj (96)
Frankrike, Saint-Martin-Du-Vivier
...Vin är en tusenårig dryck, symbol för gemenskap och livskonst, som har sina rötter i världens vackraste terroirer. Oavsett om det är röd, vit eller rosé, är varje vin unikt, präglat av sin druvsort, sitt terroir och vinmakarens hantverk. Röda viner kännetecknas av intensiva aromer av röda frukter, svartvinbär eller körsbär, ibland åtföljda av kryddiga eller träiga toner, perfekta för att komplettera röd kött och grytor. Vita viner, som är lättare och fräschare, erbjuder fruktiga och blommiga smaker som passar utmärkt med skaldjur, fisk och lättare rätter.
Matchande produkter
Vin
Vin
Andra produkter
Tequila
Tequila
Portfölj (15)
Frankrike, Arengosse
...erbjuder detta havssalt av hög kvalitet en perfekt bas för vår skapelse. Rödvin av hög kvalitet: Infusionen av rödvin tillför en aromatisk djuphet, vilket skapar en symfoni av smaker i varje saltkorn. Färska Schalottenlökar: Schalottenlökarna, noggrant utvalda, ger en läcker subtil löksmak till denna blandning. Rekommenderad användning: Grillade Kött: Strö generöst över dina biffar, grillade rätter och fågel för en smakexplosion. Gourmetsallader: Tillsätt en nypa för att lyfta smaken på dina sallader. Referens: SEL0016...
Portfölj (200)
Frankrike, Caromb
...Druvor: 100% Caladoc Vinstockarnas ålder: 15 år Terroir: Lera-kalksten Skörd: Maskin Smakprov: • Färg: Djup röd, violetta reflexer • Första doft: Röda frukter • Andra doft: Kryddiga noter • I munnen: Röda frukter, balans och friskhet • Lång eftersmak Mat/vin kombination: Regionala rätter, kött, charkuterier Lagring: 4 till 5 år Vinifiering: Avstjälkning/Pressning. Maceration i 10 dagar vid 24° för att bevara friskheten och frukten. Pressrester tillsätts till druvmusten. Malolaktisk jäsning på fina jästfällningar under vintern fram till buteljering.
Portfölj (4)
Frankrike, Lys Haut Layon
...":"Övervakning av mognaden och upprättande av en skördeplan, mekanisk skörd följd av pressning med pneumatiskt pressverk för lågtryckspressning. Klarningsprocess - Daglig övervakning av jäsningen - Temperaturkontroll vid 16° C - Tappning - Filtrering. Buteljering och moussering i våra grottkällare med en minimiålder på 12 månader. Tryck: 5 till 6 bar.","Accords":"Vouvray passar perfekt till festliga tillfällen som aperitif, men också till måltider med fisk eller vitt kött för Brut och till desserter."}...
Portfölj (43)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Vinet: Här är en mycket vacker Rully by-vin som representerar essensen av Pinot noir. Vinet lagras här i 15 månader på fat som tidigare har innehållit 1 till 3 viner. Resultatet är en smakrik och koncentrerad kropp som framhäver en mycket delikat smidighet och fruktighet. Vinet är vackert doftande och uttrycker graciöst noter av körsbär, jordgubbar och hallon samt små kryddor. Serveras som aperitif, till vitt kött eller ostar för en fin bourguignon-upplevelse! Innehåll: 75cl Typ: Rödvin Druva: 100% Pinot noir AOC: Rully Lagring: Drick nu och kan lagras till 2026 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Portfölj (321)
Frankrike, La Chapelle Heulin
...Druva: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves och silikater Mat- och vinparning: Mycket mjuka viner för 2019. Aperitif, fisk, vitt kött och ost. Rikt och mjukt vin. Druva: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves och silikater Mat- och vinparning: Mycket mjuka viner för 2019. Aperitif, fisk...
Portfölj (20)
Frankrike, Brue Auriac
... och vanilj. Den utvecklas sedan mot noter av peppar och rosépeppar. I munnen är angreppet runt och fylligt, med kryddiga toner, som sedan övergår till läckra noter av svarta frukter och träiga inslag som stöder en vacker och lång eftersmak. MAT- OCH VINPARING: Röda kött, kött i sås, svamp, ostar SERVERING: 18-20°C FÖRVARING: Drick nu eller kommer att fortsätta att förbättras under de kommande 5 åren...
Portfölj (7)
Frankrike, Saint Germain En Laye
... rökgeneratorer. De finns i form av träflis eller små stockar för rökning av livsmedel (kött, charkuterier, fisk och ost). Fem träslag finns tillgängliga: bok, ek, gran, körsbär och al. De används också för att förädla vin (under namnet Best Oak), som stödmedel för odling av svampar och groddar, samt som strö för gnagare och reptiler (under namnet Chipsi).
Portfölj (8)
Frankrike, Malataverne
...Detta landsvin kan serveras på vinterbord för att komplettera röd kött i sås och i slutet av måltidet med komjölksost. Servera vid 16°.
Portfölj (188)
Frankrike, Castelnaudary
...Fläskkött och fett, 34% fläsklever, ÄGG, salt, peppar, kryddor. Kött från Frankrike. KOCKENS TIPS: Servera kallt med bröd, inlagda gurkor och lite gott vin… Hos oss går festmåltid hand i hand med grönsaker och patéer! Den mest kända är, självklart, den du kommer att njuta av: LE PÂTÉ DE FOIE! Litet tips: förvara den kallt! Den kommer alltid att vara din trogna följeslagare för en oväntad aperitif, en picknick, en macka klockan fyra, en TV-bricka… Till sist, glöm inte att servera den med sin bästa vän, den krispiga inlagda gurkan.
Portfölj (37)
Frankrike, Cénac
... tanninstruktur, inbäddad, lakrits med inslag av konserverade körsbär. Ett vackert vin som vi kan njuta av redan nu efter en karaffering på 10 till 12 timmar. Att avnjuta med en rostad kött eller en hårdost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Yta: 30 ha Utseende: vacker djup, rubinröd färg...
Portfölj (9)
Frankrike, Saint-Fraimbault
...Ett verkligt emblem för den normandiska gastronomin, de traditionella tripperna har fått en ny tolkning för att erbjuda en version med smaker av hö. Tanken bakom denna recept är skapad av kocken Hubert Nobis och är återigen resultatet av ett trepartssamarbete mellan kocken, transformationsverkstaden "les Gorronnaises" och oss. Sedan 1988 har familjen Cousin utvecklat olika charkprodukter i sin verkstad i Gorron, med målet att alltid lyfta fram traditionen. Ingredienser: Magsäckar och nötkreatursfötter, morötter, vitt vin, lökar, vatten, salt, peppar, hö...
Portfölj (15)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
... : Intensiv röd färg. Vacker aromatisk uttryck av röda och svarta frukter. Fyllig och komplex smak som förenar svarta vinbär, viol och träiga noter. ACCORD METS/VIN : Charkuterier, smakrika kött, vilt, såser och ostar. TEMPERATURE DE SERVICE : 17°C. Kartong med 6 flaskor om 75cl...
Portfölj (12)
Frankrike, Roubia
... med en aromatisk densitet som bärs av en elegant frukt. Köttet är mjukt. Ett feminint vin från Rhône.\n\nACCORDS METS-VINS\nVinterrätter, marinerat kött, BBQ revben, vilt. Kraftiga krämiga ostar.\nPrestigevin. Bäst att dricka vid 17°C.\n\nInnehåll (L):0,75\nBruttovikt (kg):1,5\nAlkoholhalt (%):14,5"}...
Portfölj (28)
Frankrike, Saint Cannat
...SMAKNOTER Vacker ljusrosa färg, frisk fruktig smak. Finstämd och delikat i munnen, ett bra år. Ett gastronomiskt vin. Du kommer särskilt att uppskatta vårt Bandol rosévin med fisk, grillat kött, bouillabaisse, fågel... Eller som aperitif. Serveras vid cirka 13°C...
Portfölj (46)
Frankrike, Guérande
...Perserna och egyptierna ansåg schalottenlök, för 2000 år sedan, som en helig växt. En lökväxt nära lök och vitlök, den används ofta i matlagning, hackad i sallader eller såser som béarnaise eller beurre blanc. Hela, kokta eller konfiterade, de passar utmärkt till att komplettera fisk, kött eller foie gras. Den perfekta följeslagaren för alla dina recept med vin, eller helt enkelt för att lyfta dina rätter. Idealisk för röda såser, tillagning av kött, ångkokta potatisar, tomatbaserade rätter, och gamla hederliga soppor. SKU:SGE250...
Portfölj (42)
Frankrike, Paris
...Durumvetemjöl, Ägg 30%, Rödbetspulver, Vin Barolo DOCG 2%. Kan innehålla spår av snäckor. För cirka 3/4 personer. 6/7 minuters koktid i en stor mängd kokande saltat vatten. Sila av och krydda. Vi rekommenderar en sås med tryffel (vit eller svart), till kött eller grönsaker. Ett rödvin (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) eller ett vitt vin (Roero Arneis, Gavi di Gavi) från samma terroir kommer att bilda en perfekt kombination. Ean13:3701511702359 Referens:TagliatelleBioVinItalie1...
Portfölj (133)
Frankrike, Auxerre
...Munkänsla frukt med fin koncentration och härlig fräschör tack vare sina subtila kryddiga noter Mat- och vinparning: charkuterier, röd kött, vilt, hårdost eller mjukost Vinifiering: Efter manuell skörd placeras vinet i små fat som möjliggör en snabb avsättning av jästfällningen och en mikro-oxygenering. Dessa två aspekter leder till en förfining av tanninerna och erbjuder ett vin typiskt för...
Portfölj (190)
Frankrike, Prades-Le-Lez
... naturliga färgämnen. CHR HANSEN är närvarande i ditt dagliga liv genom sina ingredienser: enzymer och kulturer för mejeri- och köttindustrin, bakterier för vin och naturliga färgämnen för glass, konfektyr och drycker samt probiotika. Våra ingredienser används inom livsmedelssektorn såväl som inom läkemedel, nutrition och jordbruk. I Frankrike är divisionerna Meat & Prepared Food (Kött och Beredda...
Frankrike, Le Creusot
... (alkoholhaltiga och icke-alkoholhaltiga), kolsyrade drycker, choklad och vin. - Icke-livsmedel: Kosmetika, hygienprodukter, bilartiklar. - Andra produkter på begäran från våra pålitliga partners som anpassar produkterna efter de specifika kraven från internationella kunder. Tveka inte att kontakta oss för mer information.
Portfölj (1)
Frankrike, Ivry Sur Seine Cedex
...STRAPEX erbjuder en bred uppsättning tjänster, material och förbrukningsvaror över hela världen (plast- och metallband, sträckfilm, häftning), för säkerhet och skydd av varor under hantering, lagring och transport, för livsmedels- och dryckesindustrin (öl, mineralvatten, juice, vin, mejeriprodukter, kött, fågel, fisk, frukt och grönsaker, frysta produkter); Flaskor & Burkar (drycker i burk...
Frankrike, Paris
Gör dina inköp i ditt kvarter och få dem levererade 7 dagar i veckan, även inom en timme. Slut på plågan med att handla efter jobbet och oron för en tom kyl! epicery är lösningen för hemleverans av matvaror för att äta bättre, spara tid och stödja dina lokala hantverkare i Paris och Lyon. Beställ online dygnet runt dina frukter och grönsaker, kött, fisk, ost, vin, bakverk, brunch, kosher, halal...
Frankrike, Le Creusot
Hej, vi är importör-exportör av produkter som solrosolja, vin, charkuterier och kött, alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker, samt produkter för livsmedelsbutiker och stormarknader. Om ni har specifika önskemål, så hittar vi de önskade produkterna åt er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.
Portfölj (2)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play