Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
... och lagring Skörd av druvorna vid perfekt mognad. Selektiv sortering av de bästa klasarna genom en fotometrisk analys vid mottagandet av skörden. Jäsning under 15 dagar. Pneumatisk pressning för att bevara kvaliteten på juicen. Malolaktisk jäsning i fat. Lagring i fat (nya fat och fat som är 5 år gamla) under 12 månader. Buteljering vid optimal tidpunkt och vila av vinet innan försäljning. SMAKNOTER Detta vin med en körsbärsröd färg avslöjar en komplex doft. Serveringstemperatur: 16 - 18°C...
Portfölj (60)
...Innehåll Kunskap om destilleriet och dess beståndsdelar. Analys per CPG av varje tank, provsmakning av viner samt mikro-destillation. Förebyggande råd om destillation genom att föreslå olika parametrar som styr uppvärmningen i förhållande till förväntningarna på den typ av sprit som efterfrågas. Provsmakning och regelbundna analyser av bra uppvärmningar. Validering av uppvärmningsprocessen genom insamling av destillationsinformation. 2 formulär prover som ni själva tar med till laboratoriet. regelbundet besök (1 gång/vecka) på destilleriet.
Portfölj (3)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play