Frankrike, Saint-Vérand
123km
... helt södervänd. Alla arbeten i vingården utförs helt för hand och på ryggen. Planteringstäthet: 8 500 plantor/hektar. Beskärning: Guyot. Ålder: 45 år. Skörd: Manuell. Avkastning: Mellan 40 och 45 hektoliter per hektar beroende på år. Druvorna övermognar avsiktligt. Vinifiering: Mycket lång vinifiering, kall på fina jästfällningar. (mellan 15 °C och 20 °C) Lagring: 100 % lagring på ekfat från 1 till 3 vin. Lagringen på fat varar i 9 till 12 månader.
Portfölj (18)
Frankrike, Colmar
171km
...Crémant d’Alsace är ett mousserande vin som framställs enligt den traditionella metoden. Efter en första jäsning i tank, tappas vinet på flaska för att genomgå den andra jäsningen som gör det mousserande. Genomsnittlig lagringstid på liggande 18 månader. Mottagningar, att serveras som aperitif eller till hela måltider. Druvor: 100% Pinot Noir Nederbörd: 550 mm/år Lagring: 8 till 9 månader i hundraåriga fat Alkohol: 12% Serveringstemperatur: 5-7°C Hållbarhet: 3 år...
Portfölj (36)
Frankrike, Auxerre
223km
...Munkänsla frukt med fin koncentration och härlig fräschör tack vare sina subtila kryddiga noter Mat- och vinparning: charkuterier, röd kött, vilt, hårdost eller mjukost Vinifiering: Efter manuell skörd placeras vinet i små fat som möjliggör en snabb avsättning av jästfällningen och en mikro-oxygenering. Dessa två aspekter leder till en förfining av tanninerna och erbjuder ett vin typiskt för...
Portfölj (190)
Frankrike, Beaune
101km
... samordning mellan tunnbindaren, vinmakaren och vinodlaren ger en personlig service och en optimering av behoven för varje vingård. Produkterna från 28 till 820 L tillverkas med skräddarsydda rostningar, för varje land, varje region: varje vin har sitt eget fat.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play