Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
... och lagring Skörd av druvorna vid perfekt mognad. Selektiv sortering av de bästa klasarna genom en fotometrisk analys vid mottagandet av skörden. Jäsning under 15 dagar. Pneumatisk pressning för att bevara kvaliteten på juicen. Malolaktisk jäsning i fat. Lagring i fat (nya fat och fat som är 5 år gamla) under 12 månader. Buteljering vid optimal tidpunkt och vila av vinet innan försäljning. SMAKNOTER Detta vin med en körsbärsröd färg avslöjar en komplex doft. Serveringstemperatur: 16 - 18°C...
Portfölj (60)
Frankrike, Saint Emilion
... vacker aromatisk komplexitet: små svarta bär, vaniljiga och chokladiga nyanser. Krispig, mjuk, med fina tanniner, är smaken harmonisk. » 2016 : WINE ENTHUSIAST : 91/100 « Utmärkt cuvée från denna egendom, detta vin är en ren merlot. Ett moget vin med noter av saftiga svarta frukter och rökiga kryddor på grund av lagringen på fat. Låt detta vin åldras för att låta de rika tanninerna mjukna och integreras perfekt med dess fruktighet. » Guldmedalj MACON 2019 2015 WINE ENTHUSIAST : 91/100 Situation: Beläget i kommunen Lussac nordost om Saint Emilion Ägare: Jean Pierre Rivière Jord: leriga kalkplatåer...
Portfölj (34)
Frankrike, Bordeaux
...Jorden består av garonnegrus. Vinerna lagras i 12 månader på fat, varav 25 % är nya. Dess klara och glänsande rubinröda färg förutspår en mycket angenäm provsmakning. Näsan är komplex, och dofterna av svart körsbär, blommor och plommon blandas med toner av rostat bröd och rostade nötter. Detta vin erbjuder en vacker smidighet i munnen med en mycket fin balans, förenad med subtila dofter av skogsgolv...
Portfölj (93)
Frankrike, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Bidaia, "resan" på baskiska, är ett unikt kubanskt rom. Efter en lagring på 3 år i Kuba har vår rom förfinats i fat av Armagnac och vitt vin från Irouleguy Domaine Arretxea i våra lokaler i hjärtat av Baskien. Utan tillsatt socker är Bidaia en särskilt aromatisk melassrom som leker med koderna genom en ny lagringsmetod! Denna djärva dubbelavslutning är en hyllning till sydvästra Frankrike och ger...
Portfölj (58)
Frankrike, Bordeaux
... ägaren: grön skörd, respekt för naturen (utan ogräsbekämpning), ansvarsfull odling, manuell skörd, optisk sortering, lagring på fat. Lagring: 10 månader på fat. Provning: Färg med violett glans, djup purpur, av livlig intensitet; Kraftig doft, noter av mogna svarta frukter kombinerat med markerade men kontrollerade träaromer, vilket lovar framtida komplexitet; Fyllig och rik, den avslöjar en mogen och elegant struktur, en tät kropp baserad på fasta och livliga tanniner.
Portfölj (43)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Fats i ek, handgjord. Levereras med sin träställning. För att låta vin, whisky, sprit, cognac eller andra alkoholer åldras. Med detta lilla fat kan du även tillverka din egen vinäger. Ny produkt Finns i 1 - 3 - 5 eller 10 liter...
Portfölj (198)
Frankrike, Lys Haut Layon
...Terroir: Lerig grusjord på skiffer Situation: Högt läge Druvorna plockas för hand i successiva skördar. Vinifiering Jäsningen sker i fat och lagringen pågår i 18 månader i fat. Rest-socker: 210 g/liter Alkoholhalt: 12.5 Provningstemperatur mellan 10 och 12°C Doft: Gul Doft: Noter av kvitten Smak: Konserverade frukter, kvitten med en rik eftersmak Lagringspotential: 20 år Balans: Liköraktig Mat...
Portfölj (43)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Vinet: Här är en mycket vacker Rully by-vin som representerar essensen av Pinot noir. Vinet lagras här i 15 månader på fat som tidigare har innehållit 1 till 3 viner. Resultatet är en smakrik och koncentrerad kropp som framhäver en mycket delikat smidighet och fruktighet. Vinet är vackert doftande och uttrycker graciöst noter av körsbär, jordgubbar och hallon samt små kryddor. Serveras som aperitif, till vitt kött eller ostar för en fin bourguignon-upplevelse! Innehåll: 75cl Typ: Rödvin Druva: 100% Pinot noir AOC: Rully Lagring: Drick nu och kan lagras till 2026 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Portfölj (321)
Frankrike, Uzerche
Frankrike, Mazion
...{"Sol":"argilo calcaire","PACKAGING":"flaska på 75 cl","Origine des raisins":"100% domaine du Manoir de la Valette","WINE NOTES":"Nosen öppnar sig med toner av röda frukter, smaken domineras av frukterna","Conseils":"Rekommendation för servering mellan 16 och 18°C","Elevage":"50 % är lagrad på fat men vi blandar för att få en lätt ekton","VINTAGE":"100% 2018 tappad i 09/2019","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","DOSAGE":"inga tillsatser","Alcool":"12,5% <x<13 %Vol"}...
Portfölj (11)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...McHenry Hohnen är en vingård i Margaret River i Australien, känd för sina ekologiska viner som uttrycker mångfalden av de lokala terroirerna. Grundad av pionjärer i regionen, utmärker sig vingården genom sina hållbara metoder och äktheten i sina cuvéer. Cuvée "Rocky Road" är en blandning av Sémillon och Sauvignon Blanc. Fermenteringen i fat och barriques, följt av lagring på fina jästfällningar...
Portfölj (10)
Frankrike, Saint-Vérand
... helt södervänd. Alla arbeten i vingården utförs helt för hand och på ryggen. Planteringstäthet: 8 500 plantor/hektar. Beskärning: Guyot. Ålder: 45 år. Skörd: Manuell. Avkastning: Mellan 40 och 45 hektoliter per hektar beroende på år. Druvorna övermognar avsiktligt. Vinifiering: Mycket lång vinifiering, kall på fina jästfällningar. (mellan 15 °C och 20 °C) Lagring: 100 % lagring på ekfat från 1 till 3 vin. Lagringen på fat varar i 9 till 12 månader.
Portfölj (18)
Frankrike, Colmar
...Crémant d’Alsace är ett mousserande vin som framställs enligt den traditionella metoden. Efter en första jäsning i tank, tappas vinet på flaska för att genomgå den andra jäsningen som gör det mousserande. Genomsnittlig lagringstid på liggande 18 månader. Mottagningar, att serveras som aperitif eller till hela måltider. Druvor: 100% Pinot Noir Nederbörd: 550 mm/år Lagring: 8 till 9 månader i hundraåriga fat Alkohol: 12% Serveringstemperatur: 5-7°C Hållbarhet: 3 år...
Portfölj (36)
Frankrike, Fraisse Des Corbieres
...MORETUM lagrad på ekfat, 75 cl keramikflaska, 23,20 €/l Denna medeltida klosterdryck är samtida med Hypocras. Men munkarna hade inte tillgång till kryddor på grund av sin sociala ställning och eftersom man tillskrev hypocras afroditegenskaper. De använde istället vin från sina vinodlingar, honung från sina bikupor och röda frukter som björnbär eller plommon för att aromatisera. Domaine du...
Portfölj (10)
Frankrike, Nice
... hektar noggrant upprätthålls för att säkerställa fruktens högsta kvalitet. Med en total produktion av 15 000 flaskor om 0,75 liter, har detta torra röda vin från årgången 2015 en alkoholhalt på 12,5%. Dess vinifieringsprocess visar ett engagemang för kvalitet och autenticitet. Druvorna, som plockas för hand och sorteras noggrant, har genomgått en jäsning i öppna fat på 225 liter, med en maceration på 20 dagar, följt av en lagring i rostfria tankar i 10 månader.
Portfölj (2)
Frankrike, Saint Cannat
... passar också bra med exotisk mat som kyckling chop suey, kryddiga rätter och självklart en fin ostbricka!","WINEMAKING":"VINPRODUKTION\nDruvorna plockas för hand, sorteras och avstjälkas för att göra en traditionell jäsning med en maceration som varar i cirka 5 veckor; en alternativ metod som också används är koldioxidmaceration.\nVinet lagras i 18 månader (i fat i 12 månader plus en ytterligare period på 6 månader i tankar).","GRAPES VARIETIES":"DRUVSORTER\nSyrah 50%\nGrenache 40%\nMourvèdre 10%"}...
Portfölj (46)
Frankrike, Blanquefort Cedex
...År 1321, under påven Johannes XXII:s regeringstid, transporterades fyra fat från den påvliga källaren i Avignon för att fyllas med vin i Châteauneuf. År 1909 köpte Pierre Tramier egendomen och Beaucastel gick sedan vidare till hans svärson, Pierre Perrin, en vetenskapsman som avsevärt ökade vingårdens innehav. Hans insatser fortsattes av Jacques Perrin fram till 1978... Idag bär Jean Pierre och François, söner till Jacques, facklan. Men Marc, Pierre, Thomas och Matthieu, som representerar den femte generationen, är redo att fortsätta denna fantastiska familjehistoria.
Portfölj (51)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pomerol Assemblage : 90% Merlot - 10% Cabernet Franc Potentiel de vieillissement : Ungefär 25 år Vinifikation : Manuell skörd, jäsning i temperaturreglerade betongtankar. Vinerna lagras på franska ekfat med 50% nya fat och 50% fat som använts för ett vin i 20-22 månader.
Portfölj (53)
Frankrike, Auxerre
...Munkänsla frukt med fin koncentration och härlig fräschör tack vare sina subtila kryddiga noter Mat- och vinparning: charkuterier, röd kött, vilt, hårdost eller mjukost Vinifiering: Efter manuell skörd placeras vinet i små fat som möjliggör en snabb avsättning av jästfällningen och en mikro-oxygenering. Dessa två aspekter leder till en förfining av tanninerna och erbjuder ett vin typiskt för...
Portfölj (190)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses är essensen av Gaillac: unika druvsorter, vackra texturer, allt med fräschör. Kryddiga och fruktiga för de röda, mineraliska och fint citrusaktiga för de vita. Chateau Enclos des Roses Blanc är en stor Mauzac som har lagrats på fat med mycket finess. Ett stort vin, helt enkelt. Det kommer att passa perfekt till en hummer och ännu mer därtill. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Region: SUD-OUEST Färg: Vit Druvor: Mauzac Odling: Ekologisk omställning Karaktär: Torr Volym: 75cl Årgång: 2018 Torr vit karaktär: Fyllig...
Portfölj (100)
Frankrike, Le Lavandou
...INDIVIDUEL* brickan är en exklusiv vin- eller champagnebricka för en person, som kan rymma ett champagneglas eller ett vinglas samt en skål för dina tillbehör (tallrikar och tillbehör ingår ej). Denna unika och patenterade skapelse har designats med lätta, halkfria och rostfria material för att säkerställa enkelhet, stabilitet och kvalitet på produkten. Oavsett om det är på en båt, vid poolen, i sängen på ditt hotellrum eller ombord på ett privatjet, kommer denna bricka att garantera en säker, elegant och unik service som både kommer att överraska och glädja dina mest krävande gäster.
Portfölj (8)
Frankrike, Saint-Loubes
...Ett friskt, lätt och fruktigt rödvin. Detta vin, som är en blandning med merlot som dominerande druva, är perfekt för att introducera röda viner från Bordeaux. Med särskild uppmärksamhet på att bevara frukten och de primära aromerna, erbjuder merlot en mjukhet och rundhet som tilltalar alla smaklökar. Färg: Röd AOC: Bordeaux Supérieur Vinstockar: Lerig-siltig terroir Vinifiering: En del lagras i rostfria tankar och en del i fat Utmärkelser och medaljer: Guld/Silver/Bronze i Los Angeles...
Portfölj (21)
... bidrar till en ständig strävan att förbättra omvandlingen av druvor till vin. Temperaturreglerade ståltankar, pneumatiska pressar, kylaggregat, avstjälkare... En traditionell vinifiering och lagring i fat fortsätter fortfarande, med en källare som har över 300 fat som byts ut vart tredje år.
Frankrike, Coron
... ett brett utbud av kvalitetsviner och spritdrycker (premiumwhiskys, cocktails, öl, alkoholfri dryck, champagne, andra spritdrycker). - ett samarbete med cateringföretag för att säkerställa den perfekta kombinationen av mat och vin för dina evenemang. - uthyrning av utrustning: öltappar, kaffebryggare, fat, glas, fontäner, kylbilar och släp, grill, barbecue, fritös, partytält, tält. - design av presentlådor och korgar. - delikatesser och lokala produkter.
Frankrike, Beaune
... samordning mellan tunnbindaren, vinmakaren och vinodlaren ger en personlig service och en optimering av behoven för varje vingård. Produkterna från 28 till 820 L tillverkas med skräddarsydda rostningar, för varje land, varje region: varje vin har sitt eget fat.
Frankrike, Ivry Sur Seine Cedex
...STRAPEX erbjuder en bred uppsättning tjänster, material och förbrukningsvaror över hela världen (plast- och metallband, sträckfilm, häftning), för säkerhet och skydd av varor under hantering, lagring och transport, för livsmedels- och dryckesindustrin (öl, mineralvatten, juice, vin, mejeriprodukter, kött, fågel, fisk, frukt och grönsaker, frysta produkter); Flaskor & Burkar (drycker i burk...
Frankrike, Brive
BRIVE TONNELIER erbjuder, med värderingar som gemenskap, lyx och prestige kopplade till vin, en krets av Master Tonneliers som kommer att lyssna på dig och förstå dina behov för att på bästa sätt tillgodose både dina förväntningar och dina produkter. Fat i fransk, ungersk och amerikansk ek. Traditionell böjning, med varmt vatten eller ånga...
Frankrike, CRAVANT LES COTEAUX
Fransk producent av röda viner, roséviner och vita viner. Producent av torra vita viner från Chinon. Fruktiga roséviner från Chinon. Chinon AOC-viner. Cuvée Vieilles Vignes lagrad på fat. Cuvée La Croix Boisée lagrad på fat. Chinon vitt vin jäst på fat. Alkoholvarning: överdriven alkoholkonsumtion är farlig för hälsan, konsumera med måtta.
Frankrike, Chamery
Sedan 1862, från far till son, med Grégoire Bonnet, är den familjära huset Bonnet-Ponson stolta över att vara till tjänst för Vinets Kung och Kungens Vin. Jules Isidore Bonnet, borgmästare i Chamery, var en man av mark och terroir. Raoul Louis Bonnet, född den 21 maj 1895, skördare-manipulatör, vinmäklare i Champagne, var en pionjär inom kommunikation. Realistisk och företagsam, förvärvade han...
CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE producerar och säljer AOC-viner från Cahors och roséviner från landet. De tre cuvéerna från slottet är Camp Del Saltre (vin som inte har lagrats på fat), Chevalier de Malecoste (vin lagrat på ekfat) och Cuvée révélation (premium). CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE har flera gånger belönats med medaljer vid tävlingen för stora viner i Frankrike i Mâcon och vid tävlingen för oberoende vinproducenter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play