... franc 3%, petit verdot 3%
Vinifiering: partiell vinifiering i trä- och rostfria ståltankar med temperaturkontroll. Lagring: 12 månader i fat (varav 33% nya)
Provning: Vinet är intressant med sin välbalanserade saft (läder och körsbär) och sin struktur som har blivit mycket mer elegant. Balansen kretsar kring en blandning rik på merlot, mognaden är perfekt, varken för mycket eller för lite.
... är under torkningen som saften från dadeln koncentreras och utvecklar alla sina nästan karamelliserade aromer.
Därefter lägger producenten dadlarna Kabkab i hinkar. Han pressar dem sedan så att en del av deras saft kommer ut.
Användning:
För att fullt ut njuta av alla aromer från dadeln Kabkab rekommenderar vi att ni äter dem naturell som ett litet mellanmål, en efterrätt eller doppade i tahini (sesampasta).
Hink: 4 kg...
AGENCE GADAN HEUGAS ligger i Bordeaux-regionen, och sedan 1999 har vi varit till tjänst för smakprofessionella. Dessa professionella, såsom glassmakare, bagare, syltmakare, destillatörer, oavsett om de är hantverksmässiga eller industriella, vänder sig till vår expertis för att möta sina behov. Mångfalden av våra leverantörer erbjuder ett brett utbud av produkter och förpackningar. Vi är faktiskt ...
Välkommen till DISTRAZUR, din grossist inom delikatesshandel. I över 25 år har vi betjänat den traditionella handeln med ett ständigt fokus på att erbjuda kvalitetsprodukter som är anpassade till våra kunder och skiljer sig från storhandelskanalerna. Vårt märke, Les Saveurs du Clavon, tilltalar de mest kräsna gourmetarna. Det är lätt att känna igen och garanterar ett urval av smakfulla, fina och d...
Le Coustelous är stolt över att erbjuda sina gastronomiska produkter från Sydvästra Frankrike, med särskild uppmärksamhet på den berömda "cassoulet de Castelnaudary".
Vi är noga med kvaliteten på våra ingredienser och arbetar med lokala producenter för att ge er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessbutiker, vinhandlare och specialbutiker inom gast...
Beläget i hjärtat av Monts de l’Ardèche, CONCEPT FRUITS är ett företag som specialiserar sig på bearbetning av kastanjer och hästkastanjer sedan 1975. Det tillhör Groupe ROGER DESCOURS, den franska ledaren och huvudaktören i Europa inom industrin för frysta frukter. Tack vare en leverans av kastanjer från de bästa producenterna, stöder Concept Fruits ett team av professionella experter inom fruktb...
... alternativ utan avfall!
Säg adjö till tvålen som ligger i sitt eget saft och välj denna lösning som är så mycket mer praktisk.
Konsumera mindre, konsumera bättre med den fasta tvålen som du kan förvara i ditt etui!
Så tveka inte, beställ din från våra återförsäljare eller i vår webbshop.
...½ Stycke av 3,5 kg DLC 30 dagar
Hantverksmässig tillverkning från regionen Landes. En ångkokning i sin egen saft för mer smak. Fransk, lokal och regional tillverkning, billigare än italienska skinkor.
Mycket vackra märken av svart tryffel på skinkans snitt. Ett fint produkt för dina middagsaperitiffer, familjefester och helgchiffonader.
...Kompostör
Liten, kompakt, design
Isolerad
Rotativ
Förhindrar olägenheter från lukt
Rör om, ventilerar, behåller värmen, avlägsnar saft; för att skapa kvalitetsförkompost
Modell skyddad av 2 patent
Tillverkad i Frankrike
Efter en cykel ger den en förkompost. Förkomposten demineraliseras långsammare än en maskkompost. Effekten är långsammare men mer hållbar. Den näringsberikar jorden genom...
... av prototyper,
- tillverkning av testbänkar,
- produktion i små och medelstora serier.
Även om vi främst utvecklar på kundens begäran, designar vi också vår egen produktlinje för offentliga arbeten och livsmedelsindustrin.
DAHER SOCATA, CONTINENTAL, LIEBHERR AEROSPACE, AURIOL, SAFT, PHOTONIS, RATIER FIGEAC och Groupe EPC är några av våra kunder.