Frankrike, Torcy Le Petit
...Växtliga toner av vete, råg, linser och hampa Färg på brödets inre: Karamell Användning: Tillsätt groddade vetekorn i mängden 20 till 25% per kg knådad deg i slutet av knådningen I vilken typ av deg ska Germinov tillsättas: Baguette, traditionellt bröd, rågbröd. Tendrarom kan tillsättas i olika typer av bröddeg. Förpackning: Hink på 10 kg Hållbarhet: 9 månader...
Portfölj (18)
Frankrike, Olivet
...Referens 9990000014262 Liten frö, stor skatt! Linfrön är rika på fibrer och Omega 3, en essentiell fettsyra. Fördelarna med linfrön är många. Dessa frön bidrar främst till att stärka immunförsvaret. De är rikare på fibrer än gyllene linfrön. Bruna linfrön används i många recept. De kan strös över sallader, frukostflingor, blandas i en bröddeg eller paj, eller mixas och blandas med yoghurt eller...
Portfölj (114)
Frankrike, Longwy
...Rika på fibrer och proteiner, fröna kan avnjutas hela, krossade eller malda. Perfekta att strö över dina sallader, flingor eller att blanda i en bröddeg. Vi är mycket stolta över att samarbeta med en kooperativ i södra Frankrike för denna frövariant! Dessa kommer från Anjou och Occitanie. Förpackning om 200 g. Referens: EPI011 I lager: 56 Energi: 489 kcal / 2044 KJ Fibrer: 28,3 g Protein: 22,4 g...
Portfölj (83)
Frankrike, Ostwald
... sallader, soppor, makis, yoghurt, växtbaserad mjölk, müsli eller till och med bröddeg, du kommer att adoptera dem i din vardag! Receptidéer här Tips 1: Tänk på att blötlägga dina frön över natten i vatten innan du konsumerar dem för att ta bort fytinsyra som hindrar optimal absorption av näringsämnen från fröna. Förpackning från 250g till 25kg Packning i 10 Energi: 1840 kJ (440 kcal) Fetter...
Portfölj (12)
Frankrike, La Ville Aux Dames
...Bageri- och bakmatta. Med perforerad silikonfiber. Perfekt för bakning av chouxdeg, bröddeg, pizzadeg och söta degar. Dimensioner: 400X600mm. Bruna kanter. Tillverkad i Frankrike för intensiv användning. Storlek: 400x600mm...
Portfölj (48)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... stålvalsar. Den professionella formaren utför en förlängning av degen mellan en roterande matta av ren ull och en viktad matta. Sedan sker förlängningen av degen mellan två roterande mattor av ren ull i motsatt riktning. Brödformaren är utrustad med en exakt inställning för utjämning och förlängning av bröddegen med justerskruvar. Kapacitet / h: 2 000 långa baguetter Formning: från 100 gr till 3 kg bröddeg Dimensioner: L 1020 x B 730 x H 710 mm Motoreffekt: 0,55 kW...
Portfölj (188)
Frankrike, Hangenbieten
... tillverkare av ett brett utbud av produktionsmaskiner för livsmedels- och läkemedelsindustrin som producerar produkter såsom: - tuggummi, - toffee och karamell, - kokt socker, - kex, kex och bröddeg, - lakrits, - djurfoder, - osv. Exempel på maskiner som vi tillverkar: - Extruderar & co-extruderar, - Intruderar, - Laminering / Stapling, - Produktionslinjer "skurna och förpackade", - Kontinuerlig blandning, - Kapslar / produktion av kulor, - Kyltunnlar för livsmedel och förpackningsmaskiner.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play