Frankrike, Arengosse
... textur, som kommer att förhöja dina mest raffinerade rätter. Ingredienser: 100% naturlig Fleur de Sel, skördad för hand på Île de Ré. Förpackning: Glasburk med korklock. Vikt: 70g Användningar: Kryddning: Idealisk för att lyfta fram smakerna i dina kött, fisk, grönsaker och sallader i slutet av tillagningen. Avslutning: Strö lätt över dina rätter för att ge en krispig och salt touch. Gastronomisk matlagning: Perfekt för kockar och matälskare som vill lägga till en touch av hög kvalitet i sina skapelser. Referens:FLEURSDESEL...
Portfölj (200)
Frankrike, Le Plessis Robinson
... uppfödningar och exceptionellt kött. Grand Caractères slaktare styckar, avlägsnar senor och skär köttbitarna med respekt för fransk slaktarkonst. Deras subtila och noggranna arbete fulländar det långa arbetet från de argentinska uppfödarna och ökar köttets kvalitet. Slaktarna är känsliga för varje köttbit för att avslöja dess saftighet och aromer, särskilt genom valet av skärriktning, tjocklek och urval av bitar.
Portfölj (9)
Frankrike, Rungis
... kallas ofta "njutningens kött" av stora entusiaster. Köttet har en extrem saftighet och en uttalad smak. Det är ett karaktärsfullt kött som ändå är mycket delikat. Dess jodiga och lätt smöriga smak gör den extremt överraskande i munnen. Priset är fortfarande överkomligt, vilket gör det till en lämplig rätt för en middag med vänner eller familj. Tre styckningsdetaljer är mycket vanliga för Aberdeen Angus: entrecôte, filé och kotlett. Ett kött som du inte kan misslyckas med oavsett vilken bit du väljer.
Frankrike, Auterive
... in till en exceptionellt läcker och smakfull kulinarisk resa. Känd för sitt rika innehåll av fibrer, vitaminer A och C samt beta-karotener, kommer denna marmelad säkert att väcka liv i era kräsna smaklökar med fina produkter med exotiska och tropiska smaker. Total frukthalt: 56% Ingredienser: Mango, socker, citronsaft, bergamott, ingefära, geleringsmedel: pektin Förvaring: Två år före öppning. Förvara svalt efter öppning och konsumera snabbt.
Portfölj (9)
Frankrike, Etaules
... låg densitet så att de kan få en tät och fast kött samt en väldefinierad smak i munnen. Våra Speciella Kungliga Ostron: en premiumprodukt som får all vår uppmärksamhet: mycket låg densitet i claires, en specifik hydraulik, en miljö med riklig föda som möjliggör förvärvandet av ett exceptionellt kött, mycket tätt, som ger en lång smak av både salt och sötma i munnen. En anmärkningsvärd balans mellan sötma och salthalt.
Frankrike, Paris
GOURMET FOOD FRANCE är en specialist på exotiska köttsorter i Frankrike. GOURMET FOOD FRANCE är importör av exceptionellt kött och erbjuder grossistförsäljning av exotiska köttsorter som struts, känguru, bison, zebra, krokodil samt även exceptionellt nötkött. GOURMET FOOD FRANCE, som importör av högkvalitativt kött, erbjuder noggrant utvalda köttprodukter av överlägsen kvalitet. Exotiska...
Frankrike, Vatteville-La-Rue
... Köttproduktionen från Vallée de SEINE är certifierad ekologisk av ECOCERT. Djuren betar så mycket som möjligt på Natura 2000-ängarna i verksamheten. Gräset där är oöverträffat tack vare den fuktiga karaktären hos våtmarkerna. Djuren är korsade mellan blond d'Aquitaine, normand och Montbéliard för att få en fin struktur, marmorerat kött och rustika djur som kan motstå den mycket aggressiva och...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play