...Tillverkad av 100% vildfångad fisk, är vår surimi framför allt ett enkelt recept och en hälsosam produkt.
En oumbärlig ingrediens i alla dina förrätter och aptitretare, hittar du vår läckra surimi i många former (stänger, rullar, riven, mini-stänger, etc.).
Med Happy kan du variera dina recept efter dina önskemål!
Språk på förpackningen: FR-EN-AR
Total hållbarhet: 90 dagar
Garanterad hållbarhet från fabrik: 60 dagar...
... med murklor), fisk & skaldjur (rostad hummer med citrus sås, kall hummer à la Malta), ostar (roquefort), desserter (exotisk fruktsallad, kastanjglass, smördegspaj med gula persikor)
Vinifiering jäsning i fat följt av 18 månaders lagring i ny fransk ek
Vinmakarens råd: serveras mellan 10 och 12°C
Alkoholhalt: 13,5%
Lagringstid: 17 år
Förpackning: Kartong med 6 flaskor om 75 cl
Domän: Château Coutet
Appellation: Barsac
Årgång: 2016
Odling: Hållbar
Märkning: Kontrollerad ursprungsbeteckning...
...Terroir: Lerig grusjord på skiffer
Situation: Högt läge
Vinifikation
Jäsning och lagring sker i fat under ett år.
Provning mellan 10 och 12°C
Öga: Gul
Näsan: Fruktig, kompott, aprikoser
Mun: Aromer av gula frukter och inslag av konserverade frukter
Lagringspotential: 5 år
Balans: Torr
Mat- och vinparningar: Fisk i sås,
pilgrimsmusslor, vita kött och hårdostar.
Hälleflundra à l’américaine, hummer med grädde och kyckling med vit sås.
Beskärning: Dubbel Guyot
Höjd: 100 till 120 m...
... dessutom medvetna om den snabba utvecklingen i världen och följer denna trend genom att etablera partnerskap med olika företag i Frankrike och utomlands, det vill säga i Storbritannien, de skandinaviska länderna och andra europeiska länder, särskilt med företag belägna i Kina. Våra inköp görs direkt, vilket möjliggör ett konkurrenskraftigt pris på ett brett urval av produkter från Boulogne-fisket men också från olika källor via våra logistiknätverk (östers från Normandie, kungskrabbor från Norge, hummer, laxägg, bearbetade produkter...).
... ursprungliga smaken och äktheten av våra produkter genom en traditionell tillagningsmetod. VÅR SKÄRVERKSTAD Vår skärverkstad gör det möjligt för oss att säkerställa filéering och förpackning av våra fiskar. Här handskär vi olika filéer. EN ANSVARIG OCH KVALITATIV PROCESS Varje landning klassificeras enligt olika kriterier: fiskeområde, storlek på individer, procentandel hanar/ honor. Vid mottagandet kontrollerar vi våra leveranser av fisk, skaldjur och skaldjur för att verifiera kvalitet och kalibrering.
...kammusslor och pilgrimsmusslor, sniglar, musslor från Barfleur, strandkrabbor, hjärtmusslor, mandelmusslor och clams; samt normandiska kräftdjur med hummer och krabbor. Vi erbjuder också ett brett utbud av fisk från vår kust, såsom havsabborre, grå dorade, makrill, lax samt bläckfiskar. Vi tillhandahåller många tjänster för att möta våra kunders krav: Filéering, Kalibrering, Skala, Urvattning, Förpackning, Snabbfrysning, Frakt inom Frankrike, Exportfrakt.
... (dentex), roquera (pragus auriga), St Pierre, abadejo (gul torsk), rascas. Vi har också hummer och räkor samt bläckfisk. Vi har en distributionspunkt i Paris där vi hanterar alla beställningar för våra franska kunder. Om detta intresserar er, vänligen återkom till oss via telefon eller e-post.